VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 908
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 885
Да, имам доста пропуски. Laughing
И не всеки път успявам да прочета всичко, което сте писали.

# 886
Скрит текст:

Скрит текст:
Деси Цонева гола, пияна и надрусана при Тодор Славков
Чутовен секс скандал между внука на Тодор Живков и дъщерята на Димитър Цонев тресе София от седмица.Аферата достигна  нови висоти, след като Малък Тошко публикува снимка на мъртво пияната и дрогирана Деси Цонева, лежаща гола върху канапето му.Първата скандална снимка на Деси Цонева вече е налице – чернокосата бивша съпруга на Янчо Таков – младши лежи мъртво пияна на канапето на Малък Тошко, а гърдите й са с черни лепенки. Върху корема на Деси Цонева нечия палава ръка е изписала „Супер гърл“. Върху едната миниатурна гърда на хубавицата личат следи от кокаин, а върху другата – марихуана. Приятели на Тодор Славков  потвърдиха пред „Инфонюз“, че на кадъра е Деси Цонева, която гостувала в апартамента му заедно с други момичета и десетина мъже преди месеци.

Това е супер гнусно.
Не съм го измислила аз.Дори не съм копирала целия текст.

Тайна, знам, че не си ти. Аз разбирам сега за този скандал. Гнусна е снимката и разпространяването ѝ в медиите от Тошко.

# 887
Иска ми се ББ да ме изненада и да не вкарат Емануела, а някой друг в последния момент. И да запазят Лили с кошницата, докато другите пукат картофи.Лили да не мърда от къщата.

# 888
И аз искам да го видя това. Чудно ми е дали няма да и стане неудобно и да върне кошницата. Whistling

# 889
  • Бургас
И аз искам да го видя това. Чудно ми е дали няма да и стане неудобно и да върне кошницата. Whistling
нищо няма да върне, те я разочарована от тях, пука, че й дреме.... по-скоро нощем тайно ще си рупа самичка

# 890
  • Берлин
То тая фигура....ми с кошница се поддържа я  ooooh!

# 891
Здравейте,
виждам,че сте публикували снимките на Деси,които Тошко разпространи и се сетих какво съм чела за нея.Въобще не я знаех коя е,докато не видях статия,че се е омъжила и след това родила.Когато се раздели с мъжа си тя публично беше оповестила това,че Таков е завел детето им на купон(рожден ден) в Тошко и не го е прибрал няколко дни.Описваше какво правят там,какво е гледало детето и т.н.Струва ми се,че Тошко пусна нейните снимки,защото тя замеси името му в семейните им истории.Той показа,че и Деса не е много по-различна от тях в навиците си.Унижи я.Според мен си е голям срам и товар това нещо.Аз до скоро я защитавах,но забелязах,че тя съвсем целенасочено взе да злослови против Жана.Разбира се,че Жана ще угоди на ББ като има мисия.Като изтрезня реши да се извини,но и това не направи както трябва.Реакцията на Жана ми хареса на мен.Тя е странна,но както е много чувствителна,така ми хареса и колко е корава и как взе да реже и Деса и Глория.Не знам дали Жана лъже за пансиона.Това е нещо,което може и да се провери.Дори и да не е била в пансион,сигурно се чувствала като изоставена или лишена от майчини ласки и т.н.Миналата година също имаше един такъв спор за участието на Кичка в Сизър Палас.Навън всички разбрахме,че е пяла там,но вътре не им съобщиха,че в нета я няма,защото архив се пази от еди коя си година,за да се гледа сеира(голяма излагация бяха в моите очи Ритон Laughing)

Относно най-добрата майка моето мнение е,че Миглена заслужава тази титла.Не знам защо квалифицираха Ирина като такава.Най-малкото което е,че децата на Миглена са вече пораснали,някои учат в чужбина май и както се казва вижда се резултата....като цяло Ирина не ми е любимка.Някой като вземе да вика се меси и казва,че тя не била длъжна да ги слуша.Ами хората пък там длъжни ли да слушат нейните теории за живота и безкрайни съвети и убеждаване,че нейните виждания за живота са правилни!?Все едно всички хора там са объркани,а тя е най в час.Лисица е тя.Според мен Михов е най вип и тя веднага се лепна за него.Уж прави услуга на Софкин,а го разнесе из половината къща.ББ пък излъчи това и де факто му направи мечешка услуга.Уж е много спокойна и уравновесена,а как се ядосваше и тя,че той пък не се хвана на хорото й и не вървеше по свирката й Wink.
Лили мисля,че сега я дават толкова много нея,за да я изкарат,а и тя самата помоли за това.Виждала съм я като малка в НДК.Имаше голямо самочувствие.Сигурно се е имала за голяма работа.Не мога да кажа това поза за пред хората ли беше по комунистическо време,защото е била популерно лице или наистина си е такава.От тогава е минало много време и сега ми се струва по-земна.Не ми хареса това,че агитираше да спукат балоните.Да,мисиите са общи,но няма нужда от такава солидарност-нали всеки е индивидуален играч.
Явор ми прави добро впечатление.По медиите го изкарват тревоман,но е доста по-адекватен от Деса например.
Коментарите в "На кафе" са ми като анти журналистика.Не ме дразнят толкова въпросите,защото събеседникът ако реши може и да не им отговори,но пристрастията на Гала и Маги понякога ме изкарват извън релси.На физиономиите им е изписано какво мислят.От сега знам как ще се мазнят на Ирина като иде при тях.Миналата година цял сезон Гала защитаваше Ритон,но беше толкова притеснена,когато интервюираше Кичка.Зададе един въпрос за дъщеря й с половин уста,страхуваше се.,което пък мен ме убеди в това,че самата Кичка умее да създава респект около себе си.Много шуробаджанащина и слаб професионализъм има в тази кафеджийница там(според мен).

Последна редакция: пт, 23 сеп 2016, 16:05 от eti_bs

# 892
Да вкарват Митьо Пищова и да се свършва!

# 893
Аз пък искам да вкарат Вихра и да изнервят малко "най-добрата майка".

# 894
  • София
Това вече би било интересно.

# 895
Аз пък искам да вкарат Вихра и да изнервят малко "най-добрата майка".
Ооооо да!  Laughing Peace

# 896
Петя Бу в една стая с Лилито.

# 897
Влези ли Петър Бу,ще си изхвърля телевизора директно през балкона. По-дразнещо същество не съм виждала никога. Превземките и бяха безкрайни.

# 898
  • ВАРНА
 Пищова е добродушен,как да стане интрига?Виж,
 професор Вучков има да ги строява и плюе.

# 899
  • София
О, да, Вучков ще е хит!

Общи условия

Активация на акаунт