VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 473
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Интересен ми беше момента,когато Цонева попита Жана дали иска витамини и защо го направи след като преди това я оплю яко,ей това не мога да го разбера newsm78

# 91
И аз съм за Миглена  Peace
Не очаквах баш от кака Лили такава излагация. "Миглена, кое легло избираш? Аз предпочитам голямото  Mr. Green"  Joy Joy

Алекс ми е неприятен, особено с тия негови пъпки, Михов много хубаво му го каза.

И на мен не ми е противна Ирина, напротив- много по- красива ми е от Жана, психото Гло и фирканата Деси, а те са доста по- млади и по- малко раждали все пак.

Каква беше драмата с тоя нож?
Какво е сгафил Торнев?

# 92
рая–никол, да срамота са младите девойки. И "мъжете" са ужасни.
Заради това харесвам и Миглена. Всички я плюят, но тя не е някакъв чалнат изкукал аутсайдер-дегенерат. Има си кусурите жената, приказва в повече, но и има нещо жизнеутвърдаващо и земно в нея.

А Надя според мен е много чувствителен и чист човек. Така я усещам. Не мисля, че е за този формат, ако трябва да съм честна.

# 93
Скрит текст:
И аз съм за Миглена  Peace
Не очаквах баш от кака Лили такава излагация. "Миглена, кое легло избираш? Аз предпочитам голямото  Mr. Green"  Joy Joy

Алекс ми е неприятен, особено с тия негови пъпки, Михов много хубаво му го каза.

И на мен не ми е противна Ирина, напротив- много по- красива ми е от Жана, психото Гло и фирканата Деси, а
те са доста по- млади и по- малко раждали все пак.

Скрит текст:
Каква беше драмата с тоя нож?
Какво е сгафил Торнев?

Наистина ме разсмя с "по-малко раждалите". 

# 94
  • Тра-ла-ла
Да сменим малко темата с миризмите, че през екрана почна да ми люти на очите  Laughing

Съдейки по зодиите на участниците - вътре има доста чепати инати и доста отнесени от вихъра Laughing Супер сериозни срещу творчески и ефирни личности.  Мисля, че този път са ги подбирали с астролог Whistling
Скрит текст:
Козирог - Борислав Комсийски, Жоро Торнев, Вальо Михов
Телец - Миглена Ангелова, Надя Иванова, Роро Кавалджиев

Везни - Глория Петкова, Жана Бергендорф, Лили Вучкова
Близнаци - Рени, Алек Сандър
Водолей - кака Лара

Лъв - Ирина Тенчева, Георги Софкин
Стрелец - Деси Цонева

Риби - Ути Бъчваров
Рак - Явор Бахаров

# 95
И аз гласувах за Миглена, по интересна ми е от другите двама.
Гледах им номинациите снощи, ама то сълзи, то кръстене ще кажеш, че на заточение ги изпращат...формата да е Биг брадър, че всеки да се бори за наградата, разбирам, ама те са си взели парите, та дреме им кога ще ги изгонят. При положение, че си излизат и за лични анганжименти...
А излизането на Софкин...малко странно, попринцип, когато някой е пожелал доброволно да излезе, ББ го пита 5пъти сигурен ли си, помисли си, ще те викна пак в изповедалнята, за да кажеш решениетп си...и повече се откзват. А при него не видях такова нещо, пък и да плаща неустойки...съмнява ме...може би си е по сценарий. Макар че каква му беше ролята да муфти цигари, да му прислугват, да осмърди къщата...и да си хване пътя...

Иначе ми е съвсем нормално да се номинират за битовизми. Във всеки сезон има някой, който окупира кухнята и се грижи за прехраната и гледа да прави сметка какво да се сготви за да има за всички и то не за едно ядене. В случая Ути е съвсем подходящ, готвач е и е свикнал да готви за повече хора и естествено ще го подразни, че кака Лили изхабява всички плодове за един ден, при положение, че не на всички може да им се пие фреш, пък и ако изядат по 1 плод ще е по икономично от фреш, ще остане и за после да си хапнат плод.
Ще се появят и такива, които ще чистят и мият след другите, но в един момент ще им дотежи само те да го правят, а друга част от съквартирантите да се звездеят...
Та смятам, че и номинациите за битовизми са съвсем нормални, не мисля че трябва да се номинират само ако имат скандал с някой.
Аз съм от харесващите Ирина. Тъй като не я познавам освен от изявите и по ТВ, не мога да кажа поза ли е, театър ли е поведението и, но за сега ми харесва. Не ми прилича на поза, а по скоро начин на живот. Да дразнещо е да искаш да наложиш своя начин на друг, като по правилен, но има и такива хора.
Тона и на говорене е леко странен, но аз познавам и други жени, които говорят така, преди да ги опозная ми изглежда, че се надуват и се превземат, но просто това им е начина на говорене.
Това че е някак мила и загрижена...го свързвам с това, че явно обича да обгрижва семейството си и вероятно се държи и с други хора така...съвсем нормално когато си свикнала да бъдеш домакиня и вкъщи си готвиш и чистиш редовно, когато влезнеш в къщата да го правиш отново, да измиеш чиниите след ядене без да гледаш някакъв график, че днес е друг наред...навик...например след вечеря вкъщи си ги миеш, та и тук...
Ако вкъщи си свикнал да си подсушаваш банята след къпане, ще го правиш и в къщата...но който не е или е свикнал друг да го прави вместо него...надали ще се сети сам и ще започне да го прави без да му каже някой...
Та за сега не ми се струва, че нещо кой знае какво е направила лошо, предложила на Софкин да пусне пералня с дрехите му...е колко да е трудно....всички вкъщи го правим, не е като да му е предложила на ръка да му ги изпере?
Имаше и подмятания за био домати и незнам си какви храни и разни подигравателни коментари...
Има толкова хора, които се старая да се хранят правилно или са на специални режими, избират си внимателно храната, лишават се от различни вредни продукти и с времето им става начин на живот...та не мисля че това е превземка...правиш го за личния си комфорт...гледаш да се храниш правилно, здравословно пък и естествено да ти е вкусно...това се отразява на фигурата, пък и на здравето ти...
Коя майка не иска децата и да хапват повече плодове от колкото зрънчовци? Или да хапнат риба и картофена салата вместо Мак Доналдс?
Дай да се подигрваме на хората, че избагват вредни храни и търсят качествени зеленчуци, докато набиваме дюнер с кола....

# 96
 Участник    Брой номинации    Номиниран 1    Номиниран 2    Мотиви  
Миглена

7

Лили

Рени

vbox
Ирина

-

Миглена

Алек Сандър

vbox
Ути

-

Лили

Роро

vbox
Лара

1

Рени

Алек Сандър

vbox
Глория

1

Торнев

Алек Сандър

vbox
Жана

имунитет

Глория

Деси Цонева

vbox
Явор

имунитет

Деси Цонева

Лили

vbox
Борислав

имунитет

Лили

Лара

vbox
Надя

-

Лили

Торнев

vbox
Торнев

3

Лили

Миглена

vbox
Рени

2

Миглена

Алек Сандър

vbox
Роро

1

Лили

Миглена

vbox
Деси

2

Лили

Миглена

vbox
Лили

9

Миглена

Вальо Михов

vbox
Вальо Михов

1

Алек Сандър

Миглена

vbox
Алек Сандър

5

Лили

Торнев

vbox

Опитах се да онагледя вчерашните номинации  Simple Smile

# 97
Само при мен ли нова плей не работи Sad
И линковете от старата тема на работят, изтрито съдържание.
Къде гледате онлайн - епизоди, не на живо от къщата.

# 98
Alcarin, страхотно, благодаря   Heart Eyes

Зимна утрин, прозвуча като "малко" бременна, но все пак две от изброените имат по едно дете, третата мисля, че няма, та затова така  Wink

Гледам на запис, да живеят модерните кабеларки  Hug Само дето време не намирам за всичко  Mr. Green Ей на, Папараци още не съм успяла

# 99
Обаче Жана веднага номинира Глория и Деси,хич не им остана длъжна.....много елементарно,явно много навътре е взела скандала с тях.А доскоро уж бяха приятелки,уж се възхищаваше на сексапила на Глория,а с другата си пият от витамините....
Дали ако не беше имунизирана Жана ,и те двете щяха да я номинират  newsm78
Много са ми гнусни и трите по принцип, ама без да преувеличавам,буквално гнусни са ми.Може би една идея по-малко Глория,чисто плътски.

# 100
Сега изгледах номинациите на Глория и Алек / Alcarin, благодаря за старанието bouquet /, че снощи нещо съм се моткала из къщи и съм ги пропуснала.
Ами Глория наистина не я слуша главата. Дали това е отражение от употребата на белия прашец или си е сбъркана изначално не знам, ама положението никак не е розово.
Една от причините пък Алек да номинира Лили е, че Лили искала да си ползва само нейната хавлия.
Ами много ясно, той какво иска- хавлиите да са общи ли?  Shocked

# 101
Alcarin, благодаря! И за темата, и за прекрасния обзор. Аз подкрепих Миглена. Тази жена има класа и е умна. Бързо преценява хората и ситуацията - мисля, че е най-силният играч до момента.

Някой се чудеше каква е била ролята на Софкин. Ники Кънчев го каза снощи - беше огледалото, през което видяхме другите съквартиранти - тяхната лукавост, дребнавост, претенциозност, грубост, агресивност. Мъчно ми е за хората с малки души - всичко е бартер в техния живот, аз на теб - ти на мен ... Е, Софкин напусна. Сега би трябвало хармонията да е перфектна Twisted Evil

# 102
Радвам се, че табличката е полезна  bouquet

В първият пост снимките са линкове към визитките - има някои интересни неща в тях.

# 103
Като споменахте битовизмите- ами няма как да не се дразниш, особено когато си в такава ограничена откъм бюджет ситуация. Винаги има хора, които са над нещата и въобще не им дреме има ли за другите или не, отварят, вземат си, хапват и толкова. Добре, че всеки сезон си има доста добри "домакини", които успяват от нищо нещо да сготвят за всички. Ужасно ми е гадно, когато именно те стават жертва на старанието си да мислят за всички. Много е лесно цял ден да лежиш по диваните и да клюкарстваш, но обикновено на тия персони им се казва бохеми и широко скроени. Нищо подобно, за мен са егоистични паразити. Поне някаква благодарност да показваха, но не., присмиват се ....цигарките, чашките и "на мен храна не ми трябва, вино да има", а на масата всички подредени до един.

Обичам хората с мнение, Миглена може да е нахална, чепата, но снощи беше права за всичко, което каза  Peace

# 104
Не мога да повярвам, че мадам искрено и лично има толкова поддръжници тук.  Shocked
Може би защото не гледах снощният епизод, но толкова не я харесвам тая женица, че мисля, нищо не би ми повлияло да обърна мнението си за нея.

Общи условия

Активация на акаунт