VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 832
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 345
  • Тра-ла-ла
Факт е, че вътре половината се държат прекалено сериозно и гледат кисело. Такива хора нямат чувство за хумор и не разбират чуждото такова. Нямам задълбочени наблюдения дали кака Лара произвежда качествени смешки. Всичко е въпрос на вкус Peace

# 346
То нейното не е смешно, нито забавно, по-скоро си е чисто лигавене, затова дразни толкова  Peace
И другата крайност предизвиква същата досада - нацупените и мрънкащите  Tired

# 347
  • Варна
Жана има ли баща?

# 348
На Лара пък какво й харесвате? Най-лицемерното същество в къщата е тя.

# 349
Има баща, скоро, мисля че в "Търси се" (може и друго да беше, не помня), разказваше как се срещнала с него след толкова години (става въпрос за биологичния) и синовете му от друг брак, нейни братя, даже ги бяха снимали. Нормални хора изглеждаха.
Тук нещо по темата https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5281597

# 350
  • España
Чувството за хумор не е привилегия на младостта нито даже на възрастта! С годините се култивира и "задълбочава"- стига да го имаш, разбира се !!!

На мен ми въздействат и  хората с красиви гласове - като мелодия на изказа; като артикулация ;като тембър;  като уникалност ако щете - кака Лили има такъв глас, макар и да не ми е фаворит !!!

# 351
  • Варна
Да, прочетох, че е много близка с втория си баща, въпреки че той не живее с майка й отдавна.

Аз също съм леко объркана от признанията й. Не казвам, че това са чисти лъжи, а че фактите са преиначени от нея.
И въобще вечното драматизиране, постоянното приемане на роля "колко трудно съм живяла, справяла съм се единствено сама", дрехите на постоянна жертва за мен са запазени за онези, които трудно понасят отговорността от постъпките си.

Случилото се ще бележи ли отношенията ти с хората?
То вече ги бележи. Притеснявам се при излизането на сцена – как ще ме погледне публиката. Не искам да се виждам с никого. Не вярвам. Имам нужда от време. Аз се крия вътре в себе си, това е най-доброто скривалище.
Хората не знаят какво е времето вътре в мен. И никой никога няма да разбере. Имам нужда от това да съм сама. И с музиката – най-големия ми утешител. Пука ми за това, което става. Аз знам как съм стигнала дотук, и то не с отваряне на крака. С много труд и много лишения от моя страна съм го постигнала (плаче) и няма да си го дам. Но не мога да направя нищо срещу писанията.
[/i]

Tired

И любимото ми:

Още веднъж ще те питам за наркотиците.

За марихуана ли? (Усмихва се тъжно.) Не съм пушила нито повече, нито по-малко от когото и да било друг. Но не това ме натъжава, а лъжите и изопачаването.

Laughing

# 352
  • София
Само на мен ли ми направи впечатление, че вчера дадоха психо утробата само веднъж?  Mr. Green
Аз дори се замислих тя дали в определени моменти е била в къщата въобще.
А Роро и на мен ми падна в очите (как смешно звучи за някой, влезнал в ББ  Mr. Green). Тия интрижки на дребно бяха голяма тъпотия и безсмислено наливане на масло в огъня. Обаче съм изпуснала кога Жана е говорила, че е живяла в сиропиталище. Това във вчерашния епизод ли?

И любимото ми:

За марихуана ли? (Усмихва се тъжно.) Не съм пушила нито повече, нито по-малко от когото и да било друг. Но не това ме натъжава, а лъжите и изопачаването.

Laughing
Mr. Green Замислих се колко е "колкото който и да било друг"?!?

# 353

И любимото ми:

Laughing
 Колкото Снуп Дог , не повече  Joy

# 354
Да, снощи даваха как Жана разказва/ без никой да я е питал/, че е живяла в пансион, защото мъжете на майка и я малтретирали.....

# 355
  • Варна
Цитат
 Колкото Снуп Дог , не повече  Joy

Ох,  hahaha
Това беше добро.

# 356
Обаче съм изпуснала кога Жана е говорила, че е живяла в сиропиталище. Това във вчерашния епизод ли?

Да, в началото още май... Някак изведнъж реши да си изкаже душата. Ама ту сиропиталище било, ту пансион...

# 357
Току що под снимка на Жана във фейс страницата на ББ четох и майка и нейни приятелки, които категорично казват, че нито е била в сиропиталище, нито бита някога ooooh! Даже майка ѝ доста е набрала като гледам и твърди, че дори баба ѝ не я е гледала толкова много и всичко са лъжи, но скоро истината щяла да излезе наяве. Thinking https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/photos/a.408321869 … ype=3&theater

# 358
  • До морето
Жана я хапесвах до момента, в който не видях едно клипче в Ютуб ' тя, детето, което е на не повече от годинка и някакъв олигофрен. Въпросния ника детето към себе си, дребното тръгва и оня насочва работещ сешоар срещу него, детето писвоа и бяга назад. Толкова е жално. Онзи спира сешоара и пак го вика и детето пак тръгва и така 100 пъти. През цялото време Жана стои отстрани и се хили супер неадекватно.  Това беше още по времето на Х фактор, много преди арестите й.

# 359
  • София

И любимото ми:

Laughing
 Колкото Снуп Дог , не повече  Joy
Joy Joy Joy

qrye, мерси, отивам да го изгледам.

Общи условия

Активация на акаунт