VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 735
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Моите са само две от утробата ми. И са прекрасни, възпитани деца. Но аз не съм била перфектната майка, и не страдам от това. Каквото могла съм направила.
Да видим  на "най- добрата" майка какво ще излезе от децата.
Да са живи и здрави дечицата, и утробните и извън  Laughing

# 421
  • София
Да си тръгва тази мърморана,егати.

# 422
  • София
Лили голямо оплакване изкара. То не е сриване, алергии, акари, детски лагери, недоспиване...ужас  Joy
Като знае, че не издържа на детски лагери, за какво влиза вътре  Laughing
Полакомила се е за парите.

# 423
Ама като си знае способностите, защо е влизала баба Лили в брадъра? За да вземе парите, ама без да прави нищо, че и сьомгата да й осигурят.
Изобщо - и по комунизма не е била звезда, откъде това самочувствие се чудя.
Стана ми жал за Роро чак.
А Ирина да се радва, че не трябваше да отговаря на тези провокативни въпроси, че да я видя тогава каква бяла и добра щеше да излезе от играта.

# 424
  • София
Моите са само две от утробата ми. И са прекрасни, възпитани деца. Но аз не съм била перфектната майка, и не страдам от това. Каквото могла съм направила.
Да видим  на "най- добрата" майка какво ще излезе от децата.
Да са живи и здрави дечицата, и утробните и извън  Laughing
Никой не е перфектен, просто я свързват с предаването и.

# 425
Лили е смесица между Къци и Гала ooooh!

# 426
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама защо само Жана казаха тия, щото Деска е много примерна майка, ми тя същата като Жана  ooooh!
Ирина, ако можеше щеше полети от кеф, то голямо борене за тая титла и да и го кажат, брееее отиде вече  Mr. Green

# 427
Къци е цвете в сравнение с каката...

# 428
Тоя ВБ дали ще стигне до финала.Един по един искат да си тръгват.
Лили като е решила да влезе в къщата и да спечели пари  не е ли гледала поне част от предишни издания.Какво си е мислила че ще прави вътре- ще лежи,  ще си получава кошницата с храна и ще си лапа прошуто .То не бе жлъчка , сега пък алергия, клаустрофобия.
Аман от самообявили се величия

# 429
Така е- когато се се втурнаха да влизат в ББ , мислеха само за пари #Crazy сега да си плащат цената Mr. Green

# 430
Да си тръгва тази мърморана,егати.
Те уж не можела да спи, а после каза, че затова спяла до късно през деня....Може или не може да спи?! Rolling Eyes И като не спи, защо не вземе да свърши нещо - ей така, да не скучае
И не разбрах защо Ирина е по-добра майка от Миглена, която е износила 4 Thinking

# 431
E, то па дреме й, поканили са я, дали са й пачките, сега, че ще я изгонят, голяма работа

# 432
  • София
Лили е смесица между Къци и Гала ooooh!
Ти току-що и направи огромен комплимент!  Peace
Никой от двамата не би могъл да е толкова отвратителен /дори да се престарае!/, колкото е тя! Не виждам нито едно добро качество в тази жена! Нито едно!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 433
  • В Космоса
Да се поддадеш на изкушението е човешка слабост. Не се знае, ако на нас предложат да участваме дали не бихме се поблазнили, а и надеждата винаги крепи там в дънцето, че можем да изглеждаме и добре в очите на останалите.

# 434
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя ако не спи толкова, както се изкара, няма да лапа като невидяла и какъв вид ще има, и то само от две безсънни нощи, а тя не била спала от както била дошла. Чак чаршафите и миришели, та добре че ги изпрали.

Общи условия

Активация на акаунт