VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 728
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 465
Жана е изключително злобно и инфантилно психически неуравновесено същество  Peace

А какво стана с предната мисия?

# 466
Ох, това с прането е много долно. Този ме разочарова много. Седят и се подпичкосват всичките, той самият лежи, ама някой друг да му пере.
Хахахахах фермата, нали  Laughing Щото и аз гледам и се изцъклих, викам темата ли обърках  Mr. Green
Еееей, как ме хвана, аз бързах да изтрия Simple Smile. Да, съжалявам, обърках темите. Mr. Green Blush

За брадъра нямам много какво да кажа, много гнус днеска. Не ми беше забавно, Лили ме издразни, Ирина ме издразни, Роро, Жана и Деси и те ме дразнят, излагат се. Толкова лесно всички се улавят на провокациите, че не е реално.

# 467
Аз не виждам нищо лошо една жена, дори и да има много пари, които идват от мъжа й, да иска да изкара и тя. Ирина, предполагам иска да е на екран и да изкара пари, за което аз я разбирам. Това иска, това прави, но чак пък да си е зарязала детето.

# 468
? Нима Рени и Миглена са по-малко добри майки от Ирина? И откъде знаят каква майка е Ирина, не живеят с нея и децата ѝ. Както и с Жана.

П.П. Това, че Ирина мие паници, не означава, че общува с децата си и ги разбира. А това те прави добра майка.

Не я защитавам Ирина, но това че има някакво общо мнение, че е неприятна (аз така и не разбирам защо, между другото) не значи че е лоша майка.

Никой не е казал ,че Рени или Миглена са лоши майки, но както каза някой друг, Ирина най-много се изявява откъм домакинска работа в къщата. И най-много афишира факта, че има 3 (4) деца. И въпреки това, това че мие чинии, не значи и че НЕ общува с децата си. Никой няма как да знае освен тя, мъжа й и децата й, реално погледнато.
А Ирина и Иван имат ли нужда от допълнителни финанси или не, пак не можете вие да кажете.  Stop

Жана хем я съжалявам, хем не ми е симпатична. Смесени чувства имам.
А Цонева я чух за първи път в Черешките, от тогава ми беше антипатична, а сега ми стана още повече. Тя обвинява Жана, че е инфантилна, но всъщност детските заговори-да ходим да й сменим леглото и пр. , самата тя ги организира.

# 469
Аз не виждам нищо лошо една жена, дори и да има много пари, които идват от мъжа й, да иска да изкара и тя. Ирина, предполагам иска да е на екран и да изкара пари, за което аз я разбирам.

Е, тя в ББ кариера не може да направи. Не разбирам жертвата, която прави, за двата месеца слава. Всъщност два месеца ли ще продължи ВИП-а?
А и нали майчинството й беше най-важното. Нещо приоритетите много бързо й се смениха. Фалшива е, и със сигурност не е божата кравичка, за която се представя.

# 470
Оказа се, че Ирина не знаела, че едното ѝ дете изостава по някакъв предмет и имало сериозни пропуски. "Най-добрата" майка няма да пропусне подобно нещо. Добрата - да, но най-добрата - не. А това, че постоянно парадирала, че има 3 утробни и 1 извънутробно, въобще не е показател. Да не говорим, че по този начин се опитва да уязви Вихра и да омаловажи грижите за собственото ѝ дете. Защото видиш ли, тя ѝ го отглежда.

# 471
Абе, откъде знаете колко чинии е измила/чисти Миглена?  newsm78 Щото Ирина един път са я дали да мие чинии във видео и това значи, че никой от другите не мие чинии. Те сигурно по 3 пъти на ден имат да мият чинии, след като са близо 20 човека. Ако не се редуваха, сигурно Ирини щеше да е в състояние на перманентна медитация, когато не мие чинии, а нямаше да ходи да дудне на всеки. Или сигурно всички трябва да ги изредят на запис как мият чинии, за да сте сигурни, че го правят?

На мен повече ми е показателно в това отношение - домакинстване и пр., когато разпитват съквартирантите, кои имена споменават, когато стане дума за мързел и за скатаване от битовите задължение, а не кои са снимали и излъчили.

Да не говорим, че винаги в някой сезон има поне един, който много обича да се "изявява" в домакинската работа и/или готвенето и то по такъв начин, че останалите, дори и да имат желание също да го правят, трябва или да го оставят да си прави каквото иска, или да влязат в конфликт с него на тема чистене и кромид в яхнията.

# 472
Аз не виждам нищо лошо една жена, дори и да има много пари, които идват от мъжа й, да иска да изкара и тя. Ирина, предполагам иска да е на екран и да изкара пари, за което аз я разбирам. Това иска, това прави, но чак пък да си е зарязала детето.
Ами ако иска да е това, за което парадира не трябва да е в ББ а да чете уроците с децата си.
Ако ги е оставила за месец, два, заради $. които и без това има - да не парадира с майчинството си!

# 473
  • София
Може да не значи, че Ирина е лоша майка, ама не означава и че е най-добрата майка. Направо я водя с няколко дължини- тая вечер 40 минути съм била Кай или съответно Кол и още толкова съм пяла Зайченцето бяло. Това иде да рече, че едва ли ще съм най-добрата съпруга по-късно, ама и затова не ме дават по ВБ като не мога да съм на 6 стана едновременно.

# 474
Ох, тоя Биг брадър сигурно поздравителен адрес трябва пусне към всички знайни и незнайни майки и да се извини, че "титлата" на Ирини не значи, че те са лоши майки.  Crazy

# 475
  • До сърцето...
Ирина не си е зарязала детето. Тя го е оставила да се грижат за него близките й. В момента тя все едно  е на работа, изкарва пари, така както всяка друга майка, която ходи на работа, командировки и т.н.

Тя се е цанила на 24 часова работа, егати най-добрата майка.
Дори в закона е предвидено майките с малки деца да ползват привилегии (свързано с работното време), за да бъдат повече със мъниците си.
Тя няколко пъти спомена, че е вътре за да намери себе си. За мен това значи, че поставя собствената си персона пред 1.5 год. си дете. Хич не ми е добра майка, даже ми влиза в графата "най-лошата майка"  Crossing Arms

# 476
Ох, тоя Биг брадър сигурно поздравителен адрес трябва пусне към всички знайни и незнайни майки и да се извини, че "титлата" на Ирини не значи, че те са лоши майки.  Crazy
Няма нужда. Те и титла за най-лоша майка вече дадоха.

# 477
  • София
Абе важното е утроби да има. Mr. Green

# 478
Аз не съм чела много за Ирина преди да влезе в къщата. Чела съм малко когато се раздуха, че се събират с Иван. Не знам с какво парадира, щом казвате, сигурно е така. Изказах мнение относно, че си е "зарязала" детето. Иначе по принцип всяка работеща жена ще каже, че е и добра майка. И това, че работи не я прави лоша. Разбирам какво ви дразни при нея. Мен ме дразни, че постоянно ходи да проповядва. Вече го писах.
Тези титли бяха тъпи.

# 479
В кой сезон участава Гала въвъ Вип Брадър?

Общи условия

Активация на акаунт