VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 924
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 855
  • Тра-ла-ла
Този гръб може и да е моя, бе Laughing Знаем как се стъкмяват жълтите стати

# 856
Михов също е с привилегии. Той пък е в съвсем отделно помещение. Може да получава и отделна храна, но да не са го показали.

# 857
Предница е. Mr. Green Peace

# 858
  • Тра-ла-ла
Предница е. Mr. Green Peace
Ахаха, да Laughing Чела съм недочела

# 859
Михов също е с привилегии. Той пък е в съвсем отделно помещение. Може да получава и отделна храна, но да не са го показали.

Те толкова го дават, че може и да е в отделно предаване  Joy Joy Joy

# 860
Заради сеирите,които прави Лили, ще вземат да изгонят Алекс.А той на никой нищо лошо не е направил.
И аз ще съжалявам, ако той изгори заради кака Претенция.

# 861

Те толкова го дават, че може и да е в отделно предаване  Joy Joy Joy

Joy

Вярно е, но снощи имаше една адекватна реакция и май се беше поядосал на разбеснялата се Жана. Не помня точно какво каза, но тя за първи път се спря и укроти малко.

# 862
Не е време за съжаление, а за пращане на СМС-и.  Sunglasses

Тази вечер:
http://www.vbox7.com/play:23c408639b

# 863

Sunglasses Шегаджия..

# 864
  • София

Тази вечер:
http://www.vbox7.com/play:23c408639b
Ти пращаш ли?Каквото и да става , аз смс няма да пратя. Само на първия ББ бях луда да пращам. Виж ако има гласувания във фейсбука с лайквания, бих гласувала.

# 865
Да бе, смс ще им пращам, как пък не  Laughing
Някой друг освен 14-15 годишни тийнчета и близките на участващите надали праща. Хората отдавна не са толкова наивни.

# 866
  • София
Цитат
Като гледам Деси Цонева с този втрещен поглед,много ми прилича на паметника със светещите очи!
Мнение от Фейсбук. Joy Joy Joy

# 867
Емануела като гост съквартирант ли ще влиза или за постоянно ? newsm78

# 868
  • София
Някой писа, че кака Лили имала много почитатели от времето, когато е била популярна водеща. Кога беше това? преди 100 години! И тези, които са й били фенове, са от това поколение, което не гласува и не изпраща смс-и!

Относно Деси, може би като застраховка бяха думите й, че смята, че не е добра майка. Предполага и знае какво ще се изсипе срещу нея.

# 869
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:
Деси Цонева гола, пияна и надрусана при Тодор Славков
Чутовен секс скандал между внука на Тодор Живков и дъщерята на Димитър Цонев тресе София от седмица.Аферата достигна  нови висоти, след като Малък Тошко публикува снимка на мъртво пияната и дрогирана Деси Цонева, лежаща гола върху канапето му.Първата скандална снимка на Деси Цонева вече е налице – чернокосата бивша съпруга на Янчо Таков – младши лежи мъртво пияна на канапето на Малък Тошко, а гърдите й са с черни лепенки. Върху корема на Деси Цонева нечия палава ръка е изписала „Супер гърл“. Върху едната миниатурна гърда на хубавицата личат следи от кокаин, а върху другата – марихуана. Приятели на Тодор Славков  потвърдиха пред „Инфонюз“, че на кадъра е Деси Цонева, която гостувала в апартамента му заедно с други момичета и десетина мъже преди месеци.

Това е супер гнусно.
Не съм го измислила аз.Дори не съм копирала целия текст.

Общи условия

Активация на акаунт