VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 702
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 335
Ето едни мъже....

# 1 336
Поправете ме ако греша, но мисля, че Емануела става известна точно след свое участие в "Искрено и Лично"като гост на Миглена където разказва за това как бащата на детето й я е изоставил пред олтара. След това става певица. Мисля, че го бях чела това някъде Thinking

# 1 337
  • София
Двамата дето излезнаха, не бяха баш мъже, ама  статиката е тази.

# 1 338
  • Бургас

А Рени какво разказваше на Комсията, че нейният бивш я е върнал в първи клас, разпродал апартаменти, коли и т.н....

обикновено жените обират богатите си мъже, при Рени е станало обратното
 http://www.dailypress.bg/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0 … %B0-%D1%81%D0%B8/

# 1 339
  • До морето
Поправете ме ако греша, но мисля, че Емануела става известна точно след свое участие в "Искрено и Лично"като гост на Миглена където разказва за това как бащата на детето й я е изоставил пред олтара. След това става певица. Мисля, че го бях чела това някъде Thinking
Сега като каза и на мен ми изплува нещо. Тя вече беше подписала договор, но беше тотално неизвестна. И беше отишла в студиото на И&Л с едно полупрозрачно боди, с камъни по него.

# 1 340
Двамата дето излезнаха, не бяха баш мъже, ама  статиката е тази.
Защото единият е нисък, а другият вероятно не е хетеросексуален не са "истински" мъже? Много ограничено мислене Peace

# 1 341
  • Тра-ла-ла
Емануела бая татини синчета врътна - син Динев, син Касъмов...до толкова са ми клюклю познанията. И все я зарязват.

Но не мога да отрека, че е красива. Студена красота в стил кучка, но е яка мадама. Малко лигавостта й е в повече.

# 1 342
  • Бургас
Но не мога да отрека, че е красива. Студена красота в стил кучка, но е яка мадама. Малко лигавостта й е в повече.
да, малко ми е като актриса от вампирски филм

# 1 343
Сега като каза и на мен ми изплува нещо. Тя вече беше подписала договор, но беше тотално неизвестна. И беше отишла в студиото на И&Л с едно полупрозрачно боди, с камъни по него.

Затова ли така сърдечно се прегърнаха с Миглена...

# 1 344
  • Бургас
Тайната мисия е забавна. Борислав добре се справи според мен, не мисля, че някой се усъмни. Ирина ме уби- изложи се с тоя тъп въпрос.
Ще бъде интересно, Емануела е достатъчно перде, за да изиграе театрото. Борислав ще влезе в ритъм, защото му хареса, така че очаквам с нетърпение развръзката.
Добре ги подреди Бадъра с изцепката как Лили е с най-голяма подкрепа. Сега ще има да и се натягат. Добре измислено-те с ограничен бюджет, тя ще си рупа от кошничката, ето повод за скандали. И тя, глупачката, как светна само. Ич не се сети, че я оставиха, за да я доомаскарят  ooooh!

# 1 345
  • София
Предполагам, че не им е приятно на родителите на Борислав да го гледат с Емануела  Confused
Че какво да му е на неговите родители, той да не е малолетен. Аман от свекърви.

А какво им беше на родителите на Динев младши? Ама поставиха ултиматум нали?
Убедена съм, че не им е приятно на родителите на Борислав, че има и най-малка вероятност да им доведе Емануела за приятелка
Зависи кой дава парите във фамилията. Емануела нали каза, че бившият го мързяло да работи, естествено, че ще слуша и изпълнява каквото каже тати, ако иска да има кеш.

Борислав ако сам си изкарва парите, си е самостоятелна единица.
Ама аз не мога да разбера "тате" какво е недоволствал. Момчето само е взимало пример от него-единия с плеймейТка, другия - с фолкпевица.

# 1 346
Емануела бая татини синчета врътна - син Динев, син Касъмов...до толкова са ми клюклю познанията. И все я зарязват.

Тя Емануела навремето ходеше и със Слави. По едно време беше непрестанно гост в предаването му, даже се снима в негов сериал, ама после нещо се изпокараха Laughing

Последна редакция: пт, 23 сеп 2016, 23:46 от pandaannie

# 1 347
Да, бе, ще направят тази лудница и съквартирантите няма да наминат от там Grinning Не вярвам. Ще ги мъчат, решили са. Няма да са ми интересни тези епизоди.
Лили трябваше да си тръгне, за нея щеше да е по-добре. Не е за това шоу. Мен ме учуди мъжа й, че се съгласи, че трябва да остане. Аз, ако видя някой близък така да плаче ще искам да излезе.
Емануела изглежда зле, като с много операции, грозно надута уста и изпито лице. Прическата й ми хареса.
Торнев дразни, чудя се как го търпи Мира.
Все още фаворити са ми Ути и Надя.

# 1 348
Емануела изглежда добре, за разлика от колежката ѝ Алисия, която на живо е мъка да я гледаш.

# 1 349
Ама аз не мога да разбера "тате" какво е недоволствал. Момчето само е взимало пример от него-единия с плеймейТка, другия - с фолкпевица.

Нали?! И аз това се чудя

Общи условия

Активация на акаунт