VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 702
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 350
На Боби парите пък са от мама. Така че и тук ще има драми, ако се харесат.

# 1 351

От къде знаеш, че са от мама?

# 1 352
А коя е мама? Дай още информация. Аз засега Борислав го харесвам защото изглежда някак по-прибран и скромен в сравнение с типичния бг бизнесмен който много обича да се държи като мутра.

# 1 353
Тя с набедения за богаташ Джино ли се натискаше в Черешката?

# 1 354
Много е тих и притеснителен, но дали е така и навън няма как да знаем.

# 1 355
  • София
Тя с набедения за богаташ Джино ли се натискаше в Черешката?
Да, точно!

# 1 356
Хич не я знам тази Емануела Embarassed, но е хубавица. На този етап добре се справиха със задачата.

Въпросът на Ирина не беше ли в смисъл "новият съквартирант", а не новото гадже?

Марионетките се справиха с танца Peace Най-добри бяха Явор и момичето с него, не съм сигурна кое беше. Надя?
Ако заслугата е на Алек, напразно Торнев му крещя толкова.
Торнев ще се окаже голям досадник.

Все се каня да ви питам. Абе, хора, не пеят ли много фалшиво съквартирантите. като запеят и едно такова се получава... Пък уж пълно с певци и артисти.

# 1 357
  • София
Двамата дето излезнаха, не бяха баш мъже, ама  статиката е тази.
Защото единият е нисък, а другият вероятно не е хетеросексуален не са "истински" мъже? Много ограничено мислене Peace
Я се спри малко. Не ми слагай етикет, да за мен не са мъже.При следващо такова нещо ще викна админ.

# 1 358
Някой преди малко пусна линк към това видео, но мнението изчезна:

Скрит текст:

# 1 359
Не го гледах цялото, но почти нищо не разбрах.
Ако можеше да се гледа сега на живо....много са ми интересни реакциите на Борислав. Сигурно след като мине еуфорията ще се отпусне и ще нападне. tooth

# 1 360
Двамата дето излезнаха, не бяха баш мъже, ама  статиката е тази.
Защото единият е нисък, а другият вероятно не е хетеросексуален не са "истински" мъже? Много ограничено мислене Peace
Я се спри малко. Не ми слагай етикет, да за мен не са мъже.При следващо такова нещо ще викна админ.
Всеки нормален човек с нормална ценносна система ще прецени, че така да обиждаш хора с недъзи или хора с различна сескуална ориентация не е нормално в съвременния свят в който живеем. Викай когото си поискаш. Ако ме баннат за това така да бъде Stop

# 1 361
  • София
Хайде наново. Защо реши, че моята ценността система не е както трябва, само защото
 съм написала, че двама, които очевадно не са точно от мъжки пол, нищо,   че носят първичните полови белези не са от този.
И ще си повикам, когото трябва. След толкова години в този форум съм видяла какво ли не.

# 1 362
След това видео започна друго, в което Емануела казва, че са й предлагали 5 милиона евро за да бъдат с нея. Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=fUK1h6TC18c

# 1 363

Всеки нормален човек с нормална ценносна система ще прецени, че така да обиждаш хора с недъзи или хора с различна сескуална ориентация не е нормално в съвременния свят в който живеем. Викай когото си поискаш. Ако ме баннат за това така да бъде Stop
А не ти ли минава през акъла, че може да е заради държанието им, а не заради външния вид или сексуалната ориентация?

# 1 364
Хайде наново. Защо реши, че моята ценността система не е както трябва, само защото
 съм написала, че двама, които очевадно не са точно от мъжки пол, нищо,   че носят първичните полови белези не са от този.
И ще си повикам, когото трябва. След толкова години в този форум съм видяла какво ли не.
И как реши, че очевадно не са от мъжки пол? Наистина не знам как да отговоря на неадекватния ти въпрос. Хайде най-добре да не си пишем повече Peace, и без това спамим темата.

Общи условия

Активация на акаунт