VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 395
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 500
Аууу Сашето избухна Joy Joy Joy

# 1 501
  • София
Те може и да я номинират, но Лили няма да излезе и следващия път.

Защо си толкова сигурна, че няма да излезе?
Цитат на: Dream Team

link=topic=942622.msg33761918#msg33761918 date=1474714654
Някъде бях чела, че освен скандалите и номинациите са режисирани от ББ

Определено е така! Хонорарите, които са договорени, са при определени условия едно от които е колко време да останеш в къщата.

Ами ако излязат по желание губят хонорара.Предполагам че Ути, Вальо са получили доооста тлъсти хонорари и за да си ги получат ще стоят докато публиката или ББ реши да ги махне.
На Вальо Михов хонорара наистина е необяснимо голям.

Не съм попадала на материал, където са оповестени хонорарите на съквартирантите. Предполага, че И Миглена се е договорила с доста голям хонорар.[/color]

# 1 502
Ето тук пише какви са хонорарите на някои от участниците, но не знам колко е достоверно:

http://petel.bg/m/index.php?action=view&id=169932&opinion=

# 1 503
Amiamo, така мисля.
Лили е дразнител, хората в къщата не я харесват, както е и очевидно и извън нея, но заради скандалите които предизвиква има рейтинг. А не е тайна, че зрителя иска зрелища и цирк, кака ви Лили предоставя и двете.

# 1 504
  • Ямбол
Откъде е очевидно, че хората извън къщата не харесват Лили?

# 1 505
От коментарите из социалните мрежи и тук.
Не казвам всички, но повечето са отрицателни.

# 1 506
  • София
Ето тук пише какви са хонорарите на някои от участниците, но не знам колко е достоверно:

http://petel.bg/m/index.php?action=view&id=169932&opinion=

Благодаря за информацията!  bouquet Наистина хонорарите са доста добри. Но каква е цифрата на Михов???

# 1 507
  • Ямбол
Жалко, че авторът на темата, както е било в предишни теми, не запази в пост резултатите от предходната анкета, че да се види, че и тук, макар и малко, все пак Лили имаше подкрепа.

# 1 508
Запазени са резултатите в пост. Бяха пуснати малко след изгонването на Алек

# 1 509
  • София
За мен Лили отдавна е безинтересна!

# 1 510
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=942622.1245;topicrefid=20

На тази страница са резултатите

# 1 511
  • Ямбол
Не съм го видяла, поднасям извинения за изказването си.
Аз не мисля, че някой си играе на фалшификации по отношение на вота на зрителите.

# 1 512
На мен ми е странно как хора, които страшно много са се оакали във ВИП/Биг брадър, с гордост обясняват след това за представянето си и пребиваването си в Къщата, когато ги поканят за коментатори в лайфовете или при Гала. Със сигурност са изгледали и изчели материалите за себе си, няма как да не са видели, че са много негативни. Получават явно някакво изкривяване на спомените си ли, напълно игнорират негативните коментари, не знам, ама  е факт, че изглеждат искрено горди, че са участвали някъде, където са ги показали като вулгарни пияници, психясали кукувици и т.н.

Аз примерно бих се засрамила, ако се злепоставя по такъв начин и ще гледам да го забравя и "погреба" направо.

# 1 513
  • София
Аз определено смята, че досега всички вотове на зрителите са фалшифицирани!

# 1 514
Аз също. Те просто изобщо не се смятат, съответно зрителя не определя нищо.

Общи условия

Активация на акаунт