Звездни компромати - 300 част

• 122 358
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Добри или лоши, бяха си лика-прилика двамата. Peace

Не мисля. За мен бяха абсолютно несъвместими, не очавах да изкарат толкова години заедно.

А, Котияр, интересно... Party

# 31
Марион да не е бременна от него  Joy

# 32
  • София
Аз ги харесвах заедно, може би Брад ми е една идея по-безразличен.
Мислех, че имат устойчива връзка, но явно не е така. Предполагам, че с толкова натоварване(толкова дечурлига, непрекъснати ангажименти)е трудно да се съхранят като двойка.
И аз мисля, че са обсъдили и нарочно Анджелина е пуснала молбата-тя е жената, майката и уж да не изглежда, че Брад я изоставя.
Еми, дано не се карат много, да постигнат бързо примирие и после да са щастливи.

# 33
  • На топло
Марион е бременна от мъжа си  Mr. Green
И двамата ми харесваха, особено като по- млади  Sad

# 34
Хахаха, ама верно че имаше бременни снимки с нея! Мис Сиксти, май направи някое заглавие за утрешната преса Simple Smile

# 35

И аз това си помислих  Grinning

# 36
Много ми е забавно как казвате "откакто Брад е с нея, еди какво си". Ми как няма да е, като му липсва индивидуалност и черпи от тази на жените си.
Няма да забравя как се опита да манипулира обществеността, че е напуснал Анистън, защото не искала деца от него. Само и само да си остане любимецът на Америка. Анджелина беше лошата, Анистън беше лошата, само той - невинната жертва я на едната, я на другата. Ще го видим сега какъв ще го играя, Джоли е ясна. Тя ще си е в обичайната роля.

# 37
  • Viena
Колко пъти се развеждаха вече? newsm78

# 38
  • Rock & Roll feeling ...
Щом и по СНН се коментира .... Дори и Дейли Майл няма да се изтипоса с такова заглавие на черен фон,ако е в сферата на хипотетичното .

# 39
  • София
Харесвам Анджелина. Разкошна жена със супер объркана душа. Къде ти едно нормално момче от нормално добро семейство ще й оправи бръмбарите в главата....да си беше стоял при Дженифър (на която, впрочем, не мисля, че  й пука въобще). А най ми е жал за шестте деца. Децата винаги страдат. В случая някаква утеха е фактът, че тези шест поне са супер богати.

# 40
  • София
Ето защо, Брад беше толкова хубав на последните снимки  Heart Eyes

Аферта с Марион Котияр ми се вижда невероятна #Crazy

Дано се разделят бързо като Деп и Амбър, не ми се слуша за холивудски циркове Praynig

# 41
  • София
За темата!  bouquet

Кофти е раздялата заради всичките тези дечурлига техните, но ако тази вещица се опита да го изкара лош баща ще бъде много коварно от нейна страна. Брад може всякакъв да е, но през всичките години това което се набиваше на очи е колко е отдаден на децата си.

# 42
Адвокатката на чистия като сълза Жони е сега адвокатка на вещицата Анджи...  Twisted Evil

Яко  Mr. Green

# 43
  • На топло
Само една адвокатка ли има в техните среди  Shocked

# 44
Адвокатката на чистия като сълза Жони е сега адвокатка на вещицата Анджи...  Twisted Evil

Яко  Mr. Green
Наистина ли? Хубави хонорари взема тази адвокатка
Всъщност, дойдох да кажа, че Анджелина не иска издръжка Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт