Италия 151

• 92 729
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
  • Италия
Щастлива Коледа, момичета! Бъдете здрави и благодловени вие и семействата ви!

# 91
  • MI
Честита коледа на всички,много хубави моменти със семейството ви пожелавам.  Hug

# 92
  • IT
 Честито Рождество Христово момичета. Много щастие и любов ви пожелавам. Нямам търпение да се летим за София, защото за мен там е все още моето удома

# 93
Честита Коледа и от мен от София.  И за мен тук е по-силно коледното настроение,  въпреки че няма сняг,  както се надявахме. Но има студ  Laughing.

# 94
Честита Коледа на всички! Много здраве, щастие, мир и любов!

При мен малко липсва коледното настроение, тъй като за поредна година не съм си в къщи.

# 95
Здравейте, мами от Италия! Ние живеем в София, но в края на месеца ще бъдем в Рим за няколко дни с дете на 7 г. и бебе на 7 м. Знаете ли някакви интересни места в града, които ще са подходящи за седем годишното - на мен ми хрумва само за детски музей и зоологическа градина, но може да са измислили и други неща за деца, за които не знам. То е ясно, че ще видим стандартните забележителности, но знам, че ще и писне бързо и ми се иска да разнообразя туристическата обиколка. Търсих в интернет, но ми излизат само популярни забележителности в Рим, за съжаление не знам италиански, за да търся по-подробно. Извинявайте, че ви нахлувам така в темата, но ще се радвам да ми помогнете!

# 96
  • MI
За много години! Как са момичетата в център-юг? Ние едва се измъкнахме от снега, добре че тръгнахме един ден по-рано, сега е направо затрупало...  Shocked

# 97
  • IT
За много години и от мен. Ние днес се прибрахме от София. На летището беше кошмар голям. Защо не могат да си управляват по-добре одушевения и неодушевения ресурс на Софийското летище не мога да разбера. А и едни нелюбезни и надменни. На всичкото отгоре са ни загубили и най-важния ми багаж и съм много ядосана.
Тук е -2 градуса и всички са в тих ужас. В отранто е валяло сняг около 1 см и е паника, но то е нормално де.

# 98
За много години и от мен. Ние днес се прибрахме от София. На летището беше кошмар голям. Защо не могат да си управляват по-добре одушевения и неодушевения ресурс на Софийското летище не мога да разбера. А и едни нелюбезни и надменни. На всичкото отгоре са ни загубили и най-важния ми багаж и съм много ядосана.
Тук е -2 градуса и всички са в тих ужас. В отранто е валяло сняг около 1 см и е паника, но то е нормално де.
Коя авиокомпания ти загуби багажа?

# 99
  • IT
България еър, които не си отговарят и на телефоните. Те на Фюмичино Алиталия ми  откриха пратика,  с която после им се обаждах на тях да видя какво става, но се оказа,че трябва да пращам и документи до българияеър.
Elena2016  има много забавления за деца за разглеждане, но вие като не знаете италиански няма смисъл.  Моето дете е на 6 и половина, не стои на едно място и 5  минути, но пък сме обиколили доста места с него и не се е отегчил. Може да я заведете на обед на хълма Джанниколо когато гърми оръието в 12 часа, вила Тoрлония има една къщичка kато от приказките(къшата на бухалите)

# 100
Кофти ,и моя багаж преди два месеца го затриха ,та се разправях

# 101
  • IT
Аз ползвах едни маршрутки да пращам багаж и да не казвам голяма дума,ама другия път така ще си пратя багажа с подаръци и глупости, които мъкна всеки път в двете посоки.
Надявам се да ми го намерят скоро.

# 102
  • MI
Де да бяха минус 2 и два см. Тръгнахме ден по-рано защото видяхме накъде отиват нещата, сега са с около метър сняг и вятър, а в исински планинските има и с по два че и повече метра.  #Crazy И с тоя вятър не знам минус 5-6 като коло се чувстват, но простинах както си бях здраво навлечена. Пътища периодично затворени заради  преспи... Но има и по-зле, в Кампобасо видях снимки, че и вълци са слезли.  Laughing А тук в Милано изглежда лято на този фон, само минус два и без сняг и вятър...

Алекса, ако ти го забавят над три дни искай обезщетение. Но най-вероятно чудо ще направят до края на втория да ти го доставят.  Laughing

# 103
  • IT
Нели, добре сте се прибрали. То и в България е чудо на чудесата. Макар, че в София беше нормално до вчера. Сега е мн студено. Утре ще се пързалят сигурно.Голяма част от дебелите ми пуловери са в загубения багаж, дано да ми го донесат по-скоро.

# 104
Аз ползвах едни маршрутки да пращам багаж и да не казвам голяма дума,ама другия път така ще си пратя багажа с подаръци и глупости, които мъкна всеки път в двете посоки.
Надявам се да ми го намерят скоро.
И ние така процедираме понякога , особено от Бг към Милано,защото аз често пътувам и си пращам багаж по бусовете,а в самолета само с дамската чанта

Общи условия

Активация на акаунт