Италия 151

• 92 729
  • 771
  •   1
Отговори
# 75
  • MI
Здравейте, къде се изгубихте всички? Тук нищо интересно, обикаляме като луди по огледи на апартаменти и в общи линии за друго не остава време.

# 76
  • IT
тук сме, поне ние, аз съм се отдала на четене на книги и мързел хахахха Simple Smile днес даже съм и в отпуска.

# 77
Аз съм в трафика с колата под дъжда,  на връщане от зъболекар. Много го мразя ноември, все под дъжда,  обикновено на скутер.

# 78
  • Италия
Тук съм и аз. Нищо интересно - сиво ноемврийско ежедневие. Голям студ настана, а и днес един вятър...струва ми се нещо не толкова обичайно за тези географски ширини  Confused

# 79
  • MI
Алекса, звучи супер  Heart Eyes

Десита, как издържаш със скутера при този студ? Гледам и тук още ги карат, на мен ми е студено само при мисълта...

Мирена, и тук е супер студено, ММ твърди че било нормално и че просто предните зими са били прекалено меки.  Confused Но вие сте доста по на юг...

# 80
  • IT
Днес беше 14 градуса, но и тук като цяло ноември е дъждовен

# 81
  • MI
Тук десетина градуса, но с влагата и гадния ветрец ми се увиждат. А и е облачно, ще пропусна суперлуната май.

# 82
Nelig,  тук все пак денем е около 15 градуса.  Естествено,  с влага се усеща доста по-студено. Но нямам друг избор,  добре облечена и с ръкавици,  с термоскудо на краката.  Да тръгна с кола значи да не успея да свърша и половината на това,  за което съм тръгнала,  трафика е ужасен,  а да не говорим как се паркира (поне половин час обиколка да намериш място).

# 83
  • Рим
Здравейте, момичета!

Включвам се с една молба... Дали някоя от вас наскоро е подавала молба за гражданство онлайн? Бих искала да попитам няколко неща ако е възможно, на лични, за да не спамя темичката!

Предварително ви благодаря! bouquet

# 84
здравейте ,момичета,накратко да ви разкажа моята история за да сте наясно за какво ми е питането Simple Smileта така ние с децата (2броя на 4 и 2)живеем в италия от март (мъжа ми по отдавна),но откакто трагна на градина големия постоянно хремави и двамата,така ноември се прибрахме до бг за преглед при унг и той каза че ушите са им пълни с секрети , увеличена трета сливица и ги готвят за операция,аз съм в бг дощото се оправят но после като се приберем в италия нз къде мога да ги водя на прегледи от доктори на които наистина мога да се доверя, в италия живеем в мантова и там нашия педиатър е под всякаква критика,аз ще търся начин да го сменя но от бюрото казват че нямя място при други,та аок някоя от вас живее около мантова или верона и се е сблъсквала с този проблем моля да ме насочи и кам педиатър и към унг специалист който да ги преглежда то дори да не е в мантова, мисля че не пропускам нищо , цлагодаря ви предварително

# 85
Здравей Мариета.  От тук пишещите няма никой около Мантова,  затова се съмнявам някой да може да ти даде конкретна информация. 
Също така се съмнявам някой доктор в Италия да те насочи към операция на сливици,  освен ако не са силно инфектирани и сериозно затрудняват дишането.  Сливиците са част от имунната система и за важна бариера за инфекциите,  много отдавна се предпочита лекуването им,  а не махането,  което остарели медици извършват само в България. Така че те съветвам повече да търсиш информация и да преценяваш по-разумно на кого да се доверяваш. Успех!

# 86
 Благодаря,силно се надявах да има някоя майка и в нашия район...иначе засега успокоихме нещата и прескочихме операцията.

# 87
  • MI
Добре дошли на новите момичета и от мен.  Hug За съжаление не мога да ви помогна...

Аз да кажа, че май намерихме апартамент. Чак късната пролет ще се местим ако всичко е наред, но ни приеха офертата и имаме предварително да от банката. Сега трябва всички формалности да придвижим, да гледаме малко по малко за мебели и т.н.  Simple Smile Надявам се добре да сме избрали.

Какво ще правите по празниците? Ние ще сме при свекърите и на Коледа, и на Нова година. На едни приятели там им се роди бебе след 10на години опити и ще е весело . Crazy

# 88
  • на острова на мечтите
Здравейте, момичета!

Включвам се с една молба... Дали някоя от вас наскоро е подавала молба за гражданство онлайн? Бих искала да попитам няколко неща ако е възможно, на лични, за да не спамя темичката!

Предварително ви благодаря! bouquet
аз. След това бяхме поканени лично на място в префектурата. Чака се 2 години,най-малко за получаване на гражданство. Имам собствена къща, държавна работа, брак от почти 10 години, но виж,  можело да е фиктивен бракът Wink та трябвало да проверяват Peace
Да ви разкажа и още една абсурдна история. След като Нелиг писа за регистрация на брак с чужденец в България, се замислих,Абе ние регистрирахме ли го нашият брак,или не newsm78 Задействах сестра ми да провери на място в гражданското. Тя примерно отиде,информира се как,какво и кога трябва да се направи. Извадих съответните документи, приготвих портфейла за глоба, изпратих онлайн още документи и се оказа,че бракът сме го били регистрирали още тогава ,т. е.преди 9,5 години:35: Joy Joy То вярно,че аз от вадене на документи и подаване на декларации съм се отнесла, ама те имат регистри все пак. Както и да е, ние се посмяхме по телефона със сестра ми, та си рекох да ви развеселя и вас bouquet
Ние по празниците сме на път,ако всичко е наред. Вероятно Торино, Венеция, Ница.

# 89
  • в едно миланско село
Весели празници, дами!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт