Юнски мами 2017 - добре дошли

• 46 666
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте мами ,имам леко притеснение днес и ми се иска да го споделя с вас ,днес е първият ден в който спря да ми се гади,гърдите понамаляха болките и след щастието цял ден преди малко хоп видях кафяво зацапване и започна някакво дърпане ниско долу!😬Много ми е притеснено защото с първата бременност нямах никакви подобни неща и незнам до колко е нормално!Чух се с лекаря и ще се видя с него утре вечерта ,но до тогава оставам в невидение !Четох че доста от случаите с кафяво течение не завършват добре ,но гледам да мисля позитивно!Има ли някой с подобен проблем ! В 7 седмица съм и 4 дни!

# 646
Здравейте мами ,имам леко притеснение днес и ми се иска да го споделя с вас ,днес е първият ден в който спря да ми се гади,гърдите понамаляха болките и след щастието цял ден преди малко хоп видях кафяво зацапване и започна някакво дърпане ниско долу!😬Много ми е притеснено защото с първата бременност нямах никакви подобни неща и незнам до колко е нормално!Чух се с лекаря и ще се видя с него утре вечерта ,но до тогава оставам в невидение !Четох че доста от случаите със кафяво течение не завършват добре ,но гледам да мисля позитивно!Има ли някой с подобен проблем ! В 7 седмица съм и 4 дни!
Не съм имала зацапване или кървене.Моя съвет е до прегледа да почиваш,защото при леко отлепване(което може да е причината) освен медикаментите лекарите съветват активна почивка/лежене и нещата се нормализират до няколко дни
Стискам палци всичко да е наред.

# 647
Здравейте мами ,имам леко притеснение днес и ми се иска да го споделя с вас ,днес е първият ден в който спря да ми се гади,гърдите понамаляха болките и след щастието цял ден преди малко хоп видях кафяво зацапване и започна някакво дърпане ниско долу!Много ми е притеснено защото с първата бременност нямах никакви подобни неща и незнам до колко е нормално!Чух се с лекаря и ще се видя с него утре вечерта ,но до тогава оставам в невидение !Четох че доста от случаите с кафяво течение не завършват добре ,но гледам да мисля позитивно!Има ли някой с подобен проблем ! В 7 седмица съм и 4 дни!

Почивай си повече за сега! Аз не бих издържала до утре вечер! Бъди спокойна! Всичко ще е наред!
А някакви медикаменти изписа ли ти? Дуфастон, ношпа ?

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 19:35 от mar1ah

# 648
mar1ah ,bebeshok благодаря за съветите,от 3 ч лежа и ме страх да стана ,за да не се появи отново !Доки няма свободни часове за по-рано иначе ми се иска още сутринта да отида ,дано не се налага да ходя по спешни кабинети че съм сама с малкия тази нощ-цирка е пълен !Лежа и стискам зъби и се моля да отшуми! 😬

# 649
mar1ah ,bebeshok благодаря за съветите,от 3 ч лежа и ме страх да стана ,за да не се появи отново !Доки няма свободни часове за по-рано иначе ми се иска още сутринта да отида ,дано не се налага да ходя по спешни кабинети че съм сама с малкия тази нощ-цирка е пълен !Лежа и стискам зъби и се моля да отшуми! 😬
Няма защо,опитай се да се успокоиш,колкото и да ти е трудно.За дърпането можеш да пиеш нош па(до 6 таблетки дневно)

# 650
  • София
На мен ми изписаха Но-шпа 3х2 и Дуфастон 3х2. Ако се притесняваш да взимаш непредписан прогестерон (Дуфастон или Утрогестан), почвай поне Но-шпа. Но при зацапване 100% ще ти изпишат прогестеронов препарат. И лежане и спокойствие! Не е вярно, че доста от случаите на зацапване не завършват добре. На мен лекарите ми казаха, че се случвало много често и рядко било нещо страшно, ако е само кафеникаво.

# 651
Тинтири-Минтири точно същото ми каза да пия лекаря преди час като се чух с него ,но за съжаление имам само но шпа вкъщи и дуфастона ще го купя утре сутринта и ще го започна !Дано да няма поводи за притеснение през нощта ! Благодаря за всички отговори!🙏

# 652
  • София
Спокойно! Всичко ще е наред!  Hug

# 653
Момичета, и при мен почна гаденето. Особено сутрин, докато се прозявам  Shocked  А мислех, че ще ми се размине и този път  Grinning По-лошото е, че ми се изостри обонянието - надушвам всичко отдалеко. Особено много се съсипва препарата, с който чистачката мие пода в офиса   Cry

Аз също писах на едно от момичетата за фейсбук групата и също нямам отговор. Дано всичко при нея да е наред  baby_neutral

# 654
  • York
Аз днес си записах час за първи преглед. Дадоха ми дата 21.11. В Понеделник ако акушерката прецени може да ми издърпа прегледа напред  Crazy Това ще ми е първи досег с английското здравеопазване. Дано случа на акушерка, да не се разправям за смяна  Rolling Eyes

# 655
Кафеникавото зацапване в първите седмици е стара кръв, която сега изтича. Когато ембрионът се закрепва за матката и се засегнат кръвоносни съдове, има леко зацапване. Съвсем нормално. Ако е по-ярък цвят или по-обилно, тогава е за притеснение, но зацапването е съвсем нормално. И с трите бременности го имах.

# 656
Talyto1988 , как си днес, как мина нощта?

# 657
mar1ah - здравей ,благодаря мн за въпроса,по-добре съм, дори изчезна зацапването /пу-пу/!Да се надяваме че е било нещо нормално!Днес пак ми е лошо ,всичко е май в реда на нещата,но лекаря все пак ще го посетя!

# 658
mar1ah - здравей ,благодаря мн за въпроса,по-добре съм, дори изчезна зацапването /пу-пу/!Да се надяваме че е било нещо нормално!Днес пак ми е лошо ,всичко е май в реда на нещата,но лекаря все пак ще го посетя!

Това е чудесно!  Hug И док ще те успокои!

# 659
Sweet love 2 ,мисля да е в 11-13 седмица,за да мога да си направя и пренатеста на спокойствие и ако не дай си боже има нещо в 16 да правим амнио. Аз не знаех ,че има фетална в 15-19 седмица ,знам че втората е около 23 седмица ,ама може и аз нещо да съм в грешка.

Общи условия

Активация на акаунт