Парфюмни размисли и страсти-202

• 107 519
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
Само един ще е със сигурност, ако остане тази тема. Peace

Пусни я " Размисли и страсти - зима 2016/ ", ако не стане това което си замислила.

# 706

Пусни я " Размисли и страсти - зима 2016/ ", ако не стане това което си замислила.
Каква зима? Laughing Сега сме есен. Темите се изписват доста бързо. Peace

# 707
Deziderata, благодаря!   bouquet Theoremа спрян ли е? И тъкмо случай да ви попитам за Tea for Two. Ужасно харесвам идеята на този парфюм, като в "Зимна къща" на Калин Донков - "ако в чая въздъхнат горчиви треви ...", но ми липсва "сърцето на лятото" - много красив, но и горчив и меланхоличен  ми идва. Минава ми през ума да го "подсладя" чрез комбинация с друг парфюм, споделете, ако сте пробвали и се е получило красиво.  bouquet
С Тобако ванил GrinningИдеята не е моя, но съм пробвала- не е зле.

сега и тобако ванил ли да се търси.....ей не е лесно....

# 708

Каква зима? Laughing Сега сме есен. Темите се изписват доста бързо. Peace

Ок, пиши я есен - м. октомври - 1-част.............ит.н според изписването на темата - студено ми е, асоциация със зима..............а така я ненавиждам  Simple Smile щом започнах да игнорирам леко бирата и включих червеното вино.............

# 709
  • някъде под слънцето...
Дами и господа, моля за отзиви за Gres на Cabotine.

Близък е с нежната отрова(която вече трудно се намира), но не е копие.Имам и двата, но ми носят различни усещания.
ЕДП е траен и шлейфов, дори повече от Диора
Не познавам ЕДТ.

Последна редакция: нд, 09 окт 2016, 23:28 от sl

# 710
  • София
Много се извинявам!

Всъщност имах предвид Cabaret на Gres. Не стига, че съм разменила марката с името, ами и него съм объркала Embarassed.

# 711
Един парфюм- супер, защото чуденето ще е по-голямо, а и никой не казва, че от 15 до 45-та страница няма да си смени желанието  Mr. Green

# 712
  • някъде под слънцето...
Много се извинявам!

Всъщност имах предвид Cabaret на Gres. Не стига, че съм разменила марката с името, ами и него съм объркала Embarassed.

Кабаре  при мен няма нищо общо с  представата за кабаре(едт старата версия с оцветените плътни линии).
Не е интензивен и траен като Каботин.
Лека роза с индрише.Кабаре   заедно с Амбре Гри и Теорема са едни от фаворитите ми в парфюмната ми селекция за шалoве.Харесва ми да слагам парфюм на кяшмитени шалпве...

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 10:30 от sl

# 713
Един парфюм- супер, защото чуденето ще е по-голямо, а и никой не казва, че от 15 до 45-та страница няма да си смени желанието  Mr. Green
Подкрепям напълно  Hug Grinning

stennnly, лесно е- напръскай се с Чая за двама и отиди в бутика на Ести в Сердика. Мисля , че там имаха Тобако Ванил. Grinning

# 714
  • София
Deetron,не мислиш ли че е време да идем на по бира newsm78Даже знам и мястото...ше си вземем по един телешки суджук с бира,ти ше ми покажеш rassasi примерно,че и той ми се бави с проучването дълго време,пък аз щи кажа заааа...5-те парфюма,...обещавам без томфордовски пощипвания под масата...да вземем и уолтър ама го няма...и ше основем едно нпо и макар малцинство тук,ше превземем темата и веднага сменяме тоя брадясалия и слагаме някоя мадама,даже и идея имам коя...

Аз един ден да си пия хапчетата,а то какво станало с тоя Hermes и Ajmal... ooooh!

stennnly - преди всичко съжалявам, че реагирах твърде остро и импулсивно на твоя пост. Трябваше да броя до 100 преди да пиша. Извинявам се и на всички други, които са се почувставли неприятно под някаква форма.
Колкото до среща - да, много хубава идея е. Така бих могъл да донеса по-трудни за реален тест любопитни парфюми, като John Varvatos Dark Rebel,  Korres Premium II L'Eau de Parfum for men, Pal Zileri Collezione Privata Essenza di Aoud, DSQUARED² Potion Royal Black, Annayake Pour Lui и тн.

Oleander - като любителка на ванилията, интересно ми е дали си тествала Lalique Le Parfum Lalique for women - http://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Lalique-Le-Parfum-1840.html? В този парфюм откривам много хубава ванилия.

# 715
Deetron, не съм, за съжаление, не само него, ами нищо на бранда досега не съм пробвала, не са ми попадали - ще ги търся специално за проба, благодаря за идеята.  bouquet

Днес в сутрешното понеделнишко бързане някак си успях без да искам да се напръскам с мостри от три различни парфюма (и нито един не е този, с който се канех да бъда - Ambre Narguile) и ми е много парфюмно какофонично.  Sick

# 716
Лалик ми е много странен, имах го и го махнах, нещо в него тотално ми объркваше представата за ванилен парфюм. Усещах повече хелиотроп, а ванилията ми беше конячена...да не я нарека пияна  Rolling Eyes не се сработи добре с мен, уви  Confused

# 717
На мен този парфюм също не ми харесва. Мирише ми на крема, който е между корите на обикновени вафли "Чайка", а аз(меко казано) ги мразя. Синтетична ванилия, която свързвам с кално кафеникавия цвят на този крем.

# 718
  • Виена
Момичета, след като четох толкова много за  Ajaml и за Kajal  реших да ги помириша. Тези марки не се намирта във Виена (може би някъде, някога, дълбоко скрити), нито по повечето европейски летища. Намерих ги на летището в Букурещ. Случайно. Много се зарадвах на възможността да се запозная с така вълнуващо описаните аромати. Честно казано миризмата (умишлено не го наричам аромат) ме отблъсна страшно. Всички миризми бяха остри, с примес на телесни секрети и не-искам-да-знам-още-какво. Мислех си,че може би върху кожата се развиват добре, но мисълта да сложа от този аромат на ръката си ми се стори непоносима. Все пак до мен в самолета щяха да седнат и други хора. Не знам какво намирате в тия аромяти, честно. Но знам защо се продават  само в Букурещ и то на цена, която е два до три пъти по-ниска от истински вълнуващите парфюми.

# 719
Много характерна нашенска черта, като не харесваме нещо да се пробваме да убедим някой , че не струва. По принцип хората, които ценят тези аромати намират неща в тях, които ги радват. Това, че ти или аз не ги намираме тези въпросни неща, не значи абсолютно нищо. "Вълнуващ парфюм" е едно за теб, но за друг дефиницията означава нещо съвсем различно.  Според мен, напълно достатъчно е да се сподели, че не са ти харесали и защо, другото беше излишно.

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 13:38 от Zozina

Общи условия

Активация на акаунт