Парфюмни размисли и страсти-202

• 107 638
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
http://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=1&From=GBP&To=BGN

съжалявам за оффа, живея тук и плащам и в паунди, и в левове в България и това живо ме касае, следователно го следя....
Но идеята е, че цената е наблъскана в София и е дразнещо.

# 466
  • София
Zozina, аз пък да споделя, че с ММ тествахме новия Картие L`Envol de Cartier.Доколкото си спомням, ти го беше тествала, но не помня какви бяха отзивите.Аз мъжки аромати върху себе си не пръскам, така че не мога да ги описвам, но този определено ми хареса и с този медец ми беше доста притегателен, а ММ беше впечатлен - доколко парфюмно незаинтересован мъж може да е впечатлен.

# 467
densi, най-скъпо тук съм го виждала 99 паунда (Герлена).
veka, аз бях впечатлена от шишето, но не го тествах, защото бях пробвала доста неща преди това и щях да се объркам. Задължитено ще му обърна внимание тези дни.

# 468
Аз пък пробвах днес новият, мъжки аромат на Ван Клийф In New York, става за парфюмно незаинтересон мъж, но не е нещо особено.
277 лв. струва 100мл. Рокля Интенз попитах.
Аз ще си купя ако ми хареса при още разносвания една 30-тица.

# 469
Намерих своя кокосов парфюм. Има една напитка - алое с кокос, която обожавам, защото кокосът е лек и млечен, не натрапчив, и превземащ пространството с нахалния си аромат. Е, в Sensuous Nude той е точно толкова прекрасен.  Heart Eyes Кокосовите ми мечти са задоволени напълно.  Heart Eyes А до вчера дори не бях пробвала този парфюм. Rolling Eyes

# 470
Намерих своя кокосов парфюм. Има една напитка - алое с кокос, която обожавам, защото кокосът е лек и млечен, не натрапчив, и превземащ пространството с нахалния си аромат. Е, в Sensuous Nude той е точно толкова прекрасен.  Heart Eyes Кокосовите ми мечти са задоволени напълно.  Heart Eyes А до вчера дори не бях пробвала този парфюм. Rolling Eyes
Честит! Ние доста сме го коментирали, хубав аромат е и кокоса наистина е лек, и мек.

# 471
Благодаря, densiHug Точно такъв ми трябваше когато питах за кокосови аромати, но не знаех, че този е такъв, а никой тогава не го посочи за проба.  Simple Smile

# 472
Благодаря, densiHug Точно такъв ми трябваше когато питах за кокосови аромати, но не знаех, че този е такъв, а никой тогава не го посочи за проба.  Simple Smile
Е то един ли е да се сетиш, а пък и той кокоса тук е в перферията, но е хубав.

# 473
Благодаря, densiHug Точно такъв ми трябваше когато питах за кокосови аромати, но не знаех, че този е такъв, а никой тогава не го посочи за проба.  Simple Smile
Честито! Аз пробвах синьото шише на "музата", което нещо не ме впечатли и ги заобикалям Estеe Lauder , но това ми стана интересно, не го знам като аромат.

# 474
Странното е, че беше що годе популярен аромат, но аз така и не бях го пробвала. Имах Sensuous, но нещо не се погодихме напълно, макар да не казвам за него директно "не ми харесва", но при мен се появяваше една мазна нотка, която ме дразнеше. Този е съвсем различен. Оказа се популярен и май във всички Фрагрантики има отзиви за него(освен монголската Crazy ) и на няколко места го сравняват с някои от видовете Бронзови богини. Аз съм тествала някоя от тези Богини някога, но никакъв спомен. Обаче Sensuous Nude много, много ми харесва за моя радост.

Благодаря, Zozina Hug от размяна ми е. Simple Smile

# 475
  • София
Днес тествах новия Серж Лутенс -Baptême du Feu.
Много подходящ за зимата,в стила на любимите ми аромати за сезона.
Усещам много от Vitriol-d-illet - карамфилът най-вече. В началото има мандарина, но такава, която свързвам със зимата и сладкишите и камината. Джинджифил, преплетен с нея и карамфила, без да са твърде звучни, защото има нещо пудрено, което ги приглушава леко. Не е просто гурманд, може би заради пудрата и липсата на ванилия. Прилична трайност, след 4 час става по-тих на кожата ми, но си се усеща.
Не ми е ясно само защо е това гръмко име за този уютен парфюм.
Много интересен аромат, определено ще тествам обстойно пак.

ПП Повишили са цените на СЛ в Съркъл, но не ги запомних, че нещо отказвам да помня такива неща  Mr. Green

# 476
Ееее, те както са тръгнали да увеличават яко цените на парфюмите, Амуажите ще станат евтини направо! Mr. Green

...Петък след работа...отивам да взема детето от училище....народ,народ,народ,пълна лудница,а това вече тотално и окончателно размазва психиката ми.Влизам и тръгвам към най-празното място в двора и по пътя долавям аромат който ми влиза като Трифон Иванов ниско долу в кокалчетата...Усещам аромата на Жена,ама не ЛЖ,МЖ,колежката,Гинка или Пенка,а на онази -  несъществуващата,неродената,измислената...Спирам и почвам да си мисля искам ли да намеря "собственичката" на аромата,искам ли ако я намеря да я попитам кой е този парфюм,удобно ли ще е,не съм питал никога...Като котка дебнеща врабче почвам леееека-полека да се движа из хората душещ...Намерих го....
Аааа, не така! Разкажи подробно! Кой носеше парфюмът? Майка, баба, дете, учителка, съученичка, съученик? Whistling Кой беше парфюма и как попита/разбра? Няма така да хвърляш бомбата и да бягаш. Всичко разказвай моля!

# 477
Аз някакви Bronze Goddess, харесвам, но имам Premier Figuier, както и Premier Figuier Extreme, които са с прекрасен кокос и е безсмислено да си купувам първият, който е и доста нетраен на кожата ми. Но Sensuous Nude ще го пробвам. Имам спомен за някакъв кокос, който ми хареса и в Datura Noir Serge Lutens, но не го помня добре, ще трябва пак да го пробвам.

# 478
Имам спомен за някакъв кокос, който ми хареса и в Datura Noir Serge Lutens, но не го помня добре, ще трябва пак да го пробвам.
Хм Thinking имам Datura Noir и никога не съм го поглеждала като парфюм, съдържащ кокос. Идва му времето вече, трябва да го понося и да обърна внимание.

# 479
Имам спомен за някакъв кокос, който ми хареса и в Datura Noir Serge Lutens, но не го помня добре, ще трябва пак да го пробвам.
Хм Thinking имам Datura Noir и никога не съм го поглеждала като парфюм, съдържащ кокос. Идва му времето вече, трябва да го понося и да обърна внимание.
Тъкмо ще кажеш, че може и да бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт