Парфюмни размисли и страсти-202

• 107 689
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Pipi_ за този ми разказа една приятелка и след това прочетох как са правили паралелен сляп тест, като на жени, на които са пръснали на едната ръка Лидлския, а на другата Coco Mademoiselle, не са могли да различат на коя ръка е пръснато Madame Glamour и на коя Шанела. Четох и разни ревюта на жени, ползващи от дълги години Coco Mademoiselle, които твърдят, че също не могат да го различат на такъв сляп тест. Дълго се смях.

Да, и бе! И аз бях чела това, но според мен определено има разлика. Имам подарен Лидълския и го ползвам само като ароматизатор в тоалетната  Laughing

# 511
Pipi_ за този ми разказа една приятелка и след това прочетох как са правили паралелен сляп тест, като на жени, на които са пръснали на едната ръка Лидлския, а на другата Coco Mademoiselle, не са могли да различат на коя ръка е пръснато Madame Glamour и на коя Шанела. Четох и разни ревюта на жени, ползващи от дълги години Coco Mademoiselle, които твърдят, че също не могат да го различат на такъв сляп тест. Дълго се смях.

Да, и бе! И аз бях чела това, но според мен определено има разлика. Имам подарен Лидълския и го ползвам само като ароматизатор в тоалетната  Laughing
Аз не съм критерий, защото не съм го носила Шанела, та затова ми направи впечатление, че жени, които на които това си е редовен аромат (т.е. често го ползват), твърдят, че нямало разлика....направо се втрещих тогава.

# 512
Аз ползвам редовно Шанела и ще отида да проверя Лидълския - но дълбоко се съмнявам да са идентични; даже ме досмешава; и все пак ми стана интересно.

# 513
Аз ползвам редовно Шанела и ще отида да проверя Лидълския - но дълбоко се съмнявам да са идентични; даже ме досмешава; и все пак ми стана интересно.
Супер, ще имаме и български тест по този въпрос Peace Ще чакам да кажеш какво мислиш. Laughing

# 514
Супер протворечиви са мненията за това лидълско копие.  В темата с имитации се е обсъждал доста пъти и колкото дами го харесват , толкова  се смеят как може да се нарече изобщо копие на КМ. Лично аз КМ не харесвам и това лидълското също не ми хареса , но колко са близки в развитие и тн. не знам. Само собствен нос май може да каже нещо по въпроса Grinning

# 515
Лидълското копие е обсъждано многократно в темата за имитациите, но не съм "видяла" някой да се смее.
Има различни мнения. И между другото, никак не е далеч от оригинала. Wink Повече -в другата тема. Laughing

# 516
Много смешен тоя Лидлски парфюм, да.  hahaha Ако го налеят в шише от Коко Мадмоазел, ще се потрошат да го купуват Crazy , но в Лидл не се поглежда от снобария и за да не си помисли някой, че тая бедна жена не може да си купи парфюм от мола, и си купува парфюми от супера. Mr. Green

Има достатъчно ревюта за сравнение между двата парфюма
https://www.google.bg/search?q=coco+madmoazel+vs+suddenly&ie … selle+vs+suddenly

# 517
Най-малко аз желая да се конфронтирам с някой. Самата аз ползвам и имитации и евтни и скъпи неща.Това съм запомнила а дали точно в темата съм го чела сега няма да тръгна да търся, но помня че имаше такива мнения подобни за ароматизатор на тоалетна и ако проверим да не се окаже че съм права Peace Тук не е място за обсъждането му мисля. Моля , метла за мен  bouquet

# 518
Хайде сега обвинения в суета - няма нужда. Просто е фрапирщата разликата в цената - едното е 10 лв. (така някой по-назад каза), другото - 178 лв. (последно толкова го купих за 50 мл.). Нормално е да има скептицизъм. Ако обаче се окажат ако не идентични, то поне близки за мен - аз първа ще приветствам лидълския и ще започна да го купувам. Голям почитател съм на КМ.

# 519
  • До сърцето...
 hahaha  Pipi_  bouquet
Ще го пробвам от любопитство. Идеален за целта, стига да го има наличен и чичо Вале е готов още днес  Mr. Green   (мислех с поръчка да се оправям)

Момичета, много благодаря на всички, които се включиха с идеи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 520

Pixie, а мандарината усети ли? Не я спомена. Аз доста отчетливо я долавям в началото и в средата.
Дървесните и подправкови нотки ми харесаха много на мен, но аз си падам по такива аромати. Пудреното е по-скоро усещането, все едно ароматът преминава през воал - не е остър, има някаква приглушеност. Но това е по-скоро към драйдауна.

Руми, да, в началото.   Дървесата и подправките при мен са в средната фаза. Не е остър, наистина.

# 521
Да, и аз съм по-скоро скептична. Но да не го нищим тогава, щом като си има цели теми за него (аз не знаех, просто попаднах на това като информация и доста се зачудих).

# 522
Я каква дискусия за лидлския парфюм  Laughing Не очаквах да разбуни толкова страстите твърдението ми, че прилича на КМ. Лично за мен има прилика,  харесвам КМ, ползвам го от години. Не съм казала, че е фрапираща приликата, но наистина има такава. Според мен, мацки, според мен.  Twisted Evil
@Радика, има го, от постоянния асортимент на Лидл. е.  Peace

# 523
Аз не съм казала, че няма прилика Shocked Просто на мен ми седи много "плосък" и изкуствен, а и трайността му е малка сравнена с оригинала. Не съм някоя снобка и не гледам само цената и марката на парфюмите, а как ми стоят и ако този ми харесваше щях да го ползвам. Просто и аз като всички останали споделих скромното си мнение.

# 524
  • София
Лидл е кварталният ни магазин.В темата и преди е писано за този лидълски аромат,а аз обичам КМ и затова в един красив ден реших да се пръсна, за да проверя.Моето мнение за този аромат е,че в началните нотки много прилича на КМ, но след това нямат нищо общо.Разбира се, щом някой го харесва ще си го носи. Peace
Иначе по темата за снобарията, за 3 години и повече, не зная откога го има този Лидл при нас, понеже ни е единствен магазин в близост, за един хляб и мляко сме там почти всеки ден, никога, ама никога не съм видяла някой да пазарува този парфюм.Да не си помислите,че не се купува, напротив свършват понякога и рафта е празен.Тайно ли го правят и по черна доба, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт