Най-добрата и най-лошата майка

• 30 320
  • 215
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм най-добрата майка, естествено. Аз го твърдя, мъжът ми го твърди и децата ни също. За мен това е достатъчно. А що се отнася до най-лошата майка-лошите майки със сигурност да доста, както и добрите, де. Но аз не бих се наела да отсъдя, коя е лоша и коя не. И не защото съм много благородна, а защото наистина не ме интересуват другите майки.
Ами ти си най-добрата майка за своето дете просто поради монополното си положение. То така или иначе друга майка няма как да има.  Joy
Тъй че не ми се хвали колко си добра... Mr. Green
 За да разберем коя майка е добра коя лоша трябва да има конкурентна среда, а в родителският бизнес такава няма как да има..

# 121
  • София
Скрит текст:
Аз съм най-добрата майка, естествено. Аз го твърдя, мъжът ми го твърди и децата ни също. За мен това е достатъчно. А що се отнася до най-лошата майка-лошите майки със сигурност да доста, както и добрите, де. Но аз не бих се наела да отсъдя, коя е лоша и коя не. И не защото съм много благородна, а защото наистина не ме интересуват другите майки.
Ами ти си най-добрата майка за своето дете просто поради монополното си положение. То така или иначе друга майка няма как да има.  Joy
За да разберем коя майка е добра коя лоша трябва да има конкурентна среда, а в родителският бизнес такава няма как да има..
Joy

# 122
  • n/a
Грешките са неизбежни. Даже не са и грешки.
Примерно - имаме майка, която не обръща кой
знае какво внимание на дъщеря си. Кофти май-
ка е според масовото разбиране. Оказва се, че
това дава възможност на дъщерята да расте в
самостоятелност, до която иначе не би се доб-
рала. Излиза, че не е чак толкова кофти майка.
След това пък се оказва, че тази самостоятел-
ност е нож с две остриета - дъщерята чудесно
се справя и без мъж в живота си. И? Отново ли
се оказва, че е кофти майката?  Mr. Green Сигурно в
следващия ѝ жизнен етап ще се окаже нещо
друго. Няма и май не може да има точка в то-
ва протичане. Понякога уж грешките стимули-
рат, а добрите намерения - никак не помагат.

# 123
Грешките са неизбежни. Даже не са и грешки.
Примерно - имаме майка, която не обръща кой
знае какво внимание на дъщеря си. Кофти май-
ка е според масовото разбиране. Оказва се, че
това дава възможност на дъщерята да расте в
самостоятелност, до която иначе не би се доб-
рала. Излиза, че не е чак толкова кофти майка.
След това пък се оказва, че тази самостоятел-
ност е нож с две остриета - дъщерята чудесно
се справя и без мъж в живота си. И? Отново ли
се оказва, че е кофти майката?  Mr. Green Сигурно в
следващия ѝ жизнен етап ще се окаже нещо
друго. Няма и май не може да има точка в то-
ва протичане. Понякога уж грешките стимули-
рат, а добрите намерения - никак не помагат.
Лоана-искаш да кажеш, че майката винаги е виновна нали? Ами освен да си кажем наздраве...

# 124
  • n/a
По-скоро напротив - оневинявам майката. Каквото и да стори -
все се намира ситуация, в която е криво стореното, и други - в
които не е никак крива, направо си е бяла и добра  Laughing Тъй де,
не от нея зависи.
Което си е повод за Наздраве!  Laughing

# 125

Конкуренцията не представлява интерес за мен, защото аз имам основание да се нарека успешна. Преди няколко години бих се въздържала, но вече мога спокойно да го заявя, просто детето ми е пораснало. Естествено, всичко това го пиша шеговито, защото никога не съм се взимала на сериозно. Но това не означава, че не се мисля за най-добрата майка, напротив Grinning
Учудвам се дори, че никой друг не го е заявил за себе си. В крайна сметка, идва момент, когато трябва да съберем плодовете на нашия труд. Нали така?

# 126

Конкуренцията не представлява интерес за мен, защото аз имам основание да се нарека успешна. Преди няколко години бих се въздържала, но вече мога спокойно да го заявя, просто детето ми е пораснало. Естествено, всичко това го пиша шеговито, защото никога не съм се взимала на сериозно. Но това не означава, че не се мисля за най-добрата майка, напротив Grinning
Учудвам се дори, че никой друг не го е заявил за себе си. В крайна сметка, идва момент, когато трябва да съберем плодовете на нашия труд. Нали така?
Ся остана и да почнем да се фалим с успехите на дитЯту... Mr. Green. И ще станем обикновени клюкарки, вместо по-интелигентни такива.
 Онзи ден отказах да участвам в спора на мамите в махлата чие дете е по-гениално... То не бяха композитори, поети, учени, бизнесмени и все едни оправни. Да си помисли човек че живеем в Горен Манхатън, а не в крайния квартал на София... hahaha

# 127
Непременно ще се похваля в някоя следваща тема. Дори, ако до 36 часа няма подходяща, ще пусна собственоръчно.  Щото аз от тук нататък затова ще живея Joy

# 128
  • София
Скрит текст:

Ся остана и да почнем да се фалим с успехите на дитЯту... Mr. Green. И ще станем обикновени клюкарки, вместо по-интелигентни такива.
Онзи ден отказах да участвам в спора на мамите в махлата чие дете е по-гениално... То не бяха композитори, поети, учени, бизнесмени и все едни оправни. Да си помисли човек че живеем в Горен Манхатън, а не в крайния квартал на София... hahaha

Ти пък в махалата, стига ти да поразгледаш някои теми във форума. Памперс се маха още в родилното, на 3м проговарят, на 6м вече правят преразказ по картина, а в първи клас са готови за университет.

# 129
И аз с удоволствие бих се тупнала в гърдите, обаче ми е още раничко. За сега хич не се вписвам е собствените си критерии за "най-добрата майка"  Tired .

# 130
И аз с удоволствие бих се тупнала в гърдите, обаче ми е още раничко. За сега хич не се вписвам е собствените си критерии за "най-добрата майка"  Tired .

Малко ти е детето още. Не си претръпнала. Споко, и това ще стане... Mr. Green

# 131
  • В Космоса
Моето предпочита да съм му приятелка в детската градина, отколкото майка. Laughing Взимам я днес и я питам дали си е намерила приятели (защото е ходила много малко и си няма), говорим си разни други неща и ѝ казвам, ех, как искам и аз да съм дете и да ходя на детска градина и тя продължава, щяхме да сме най-добрите приятелки. Ами коя ще ти е майката, питам. Тати ще ми намери някоя друга, беше отговорът. Mr. Green

# 132
Ами коя ще ти е майката, питам. Тати ще ми намери някоя друга, беше отговорът. Mr. Green
😜 Ами приятелството е по-важно.

# 133
Скрит текст:

Ти пък в махалата, стига ти да поразгледаш някои теми във форума. Памперс се маха още в родилното, на 3м проговарят, на 6м вече правят преразказ по картина, а в първи клас са готови за университет.

Хахахахааааа  Joy Joy Joy Joy

Това звучи малко, като ММ - каквото и да кажа, че са направили децата все повтаря, че той не е бил така - той е бил по-по-най прекрасното, кротко и бързо развиващо се за възрастта си бебе. Един ден пак направи такова изказване и му казах - Ох забравих, че ти си проговорил още в корема на майка ти, сам си си прерязал пъпната връв и си проходил в деня на раждането си. Ама другите деца не са, като теб  hahaha

# 134
Ето една интересна гледна точка на една майка, която отново поставя въпроса - добра или лоша майка е тя

Общи условия

Активация на акаунт