"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 10/сезон 2

• 81 239
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Врачка е. Генадиев много грозно отношение към Камбуров! Василев ми харесваше в началото на сериала-с много къса коса.

# 106
  • Разпиляна във въображението
Мда, врачка Peace

От какво ли са тези рани по Галя? Да не би да се е опитвала да се нарани? И как си хортува с Виолета Simple Smile

# 107
Първи приятелки ще станат. Laughing

# 108
  • Там,където се събуждам щастлива.

Естествено, че може да обещае безплатно раждане. Безплатно ще е за родилката, а Василев ще го плати.

това ми хареса  Joy
М'чи как не-нали работят в невероятната и единствена болница в галактиката -"Св.Кирил".

Като плащат хората на докторите за раждане, при кого отиват парите?

# 109
Първи приятелки ще станат. Laughing
Нали? Виолета ще дундурка и тя детето.
Трябва да се упражнява, все пак дъщеря й вече е омъжена.  Whistling Joy

# 110
Я да ви попитам това, което дават в новото промо накрая (мъж удря някого) на какво ви прилича?Дали оня ще се върже на лудостта на Калин да се саморазправя? Дали тоя ще опука Калин, вече не вярваш на нищо?  Или просто случка целяща да ни заблуди?  #2gunfire

# 111
Мен пък много ме дразни дъртия Генадиев , като актьор само "ХЪМКА"  и толкова бавно изказва едно изречение , имам чувството че има говорен дефект!
А Василев има абсолютно същите дълги паузи и хъмкане , като баща си .

Много е лошо актьори без хубава артикулация и дикция да гледаш. Crossing Arms

# 112
  • София
Професора поне умее да играе с тялото си. Особено ми е смешен (ама не в лошия смисъл на думата) когато Жени го притисне или попадне в някоя критична за него ситуация как почва да се върти, да гледа. Абе добре му се получава.  Laughing

# 113
Не ми харесва играта на професора.А и жена му е права да се разочарова от него и да му е сърдита.Той е лъжец

# 114
Когато повече от един човек знае за една тайна, въпрос на време е да излезе наяве

# 115
Този сериал е яко взаимстван от МЕДИЦИ, полския сериал, дето върви по Диема Фемили, както и от 2-3 американски медицински сериала. Колко е лесно да комбинираш идейки от други филмчета, ама да не правиш "кавър версия", за да не си плащаш правата за формáта

# 116
Когато повече от един човек знае за една тайна, въпрос на време е да излезе наяве

В този случай едва ли ще е скоро. Разпъва се сюжета, запълва се с какво ли не/сюжетите линии станаха безброй/ и не очаквам скоро развръзката.

# 117
Този сериал е яко взаимстван от МЕДИЦИ, полския сериал, дето върви по Диема Фемили, както и от 2-3 американски медицински сериала. Колко е лесно да комбинираш идейки от други филмчета, ама да не правиш "кавър версия", за да не си плащаш правата за формáта

Всички сериали от този типаж си приличат...

# 118
# 119
 ooooh! Joy
 В момента два снимачни екипа паралелно, но разбъркано, работят по 6 епизода едновременно от оставащите до края на втория сезон и дори изпълнителите на главните роли не знаят как ще се развият героите им в перспектива, по-дълга от предстоящите 3 серии.

Общи условия

Активация на акаунт