"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 10/сезон 2

• 81 018
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Венета и Тишо се ожениха по джапанки и без медицински в село Бели Осъм, вие за сватба в сериал се чудите.  Grinning

# 76
  • Варна
Добре де, аз не съм се женила и не съм наясно, но не отнема ли време документално да се приеме новата фамилия, тази на съпруга. Чувала съм, че се сменя лична карта, шофьорска книжка. А Биляна днес се жени, утре получава пратка като Василева.

# 77
  • София
Пратката явно беше от Сашо, затова е с новата фамилия. Wink

# 78
  • Варна
Ааааааааа, ясно. След като се натровиха с торта, той реши да й прати... торта.
Интересно.

# 79
  • Разпиляна във въображението
Сцената Мазов и Хинова - хареса ми. И Мазов ми харесва.

Напълно излишно беше обаждането по време на операция. Колко нелепо - тук д-р Генадиев иска... тук д-р Генадиев... Патко, за какво си учила и за какво си застанала там до пациента ooooh! Че и маската й висеше. Цялата тази работа напълно, напълно излишна и то само, за да разсърдят Калин заради срещата на Сашо и Биляна Crossing Arms

Генадиев... гад. Как има очи да се подхилква, да подпитва за тема и т.н. знаейки, че заблуждава жената ooooh! И пак чете морал Crossing Arms

Сватбата. Ох Simple Smile и Мария Илиева баш с тази песен "Нека вали", където изобщо не разбирам защо се пее
Нека вали! Нека вали! Нека вали!
Да можем аз и ти да бъдем по-добри Thinking
Аз очаквах песен, но не и тази. Поне едното уцелих.

Е, ама разбира се, че Галя ще е с амнезия. И ще помни бебето, а Захариев - не.
Joy Право в целта

# 80
  • Бургас
Мазов и Хинова беше много интересно.
Пързалката за Романова също беше попадение.
Не вярвах, че ще се оженят. Признавам, че като им поискаха личните карти и веднага ми отекна ,,ами изследванията?,,
Мария Илиева добре, ама що таз песен ....
Изненадата с тортата след целия екшън в първата брачна нощ е ... Ами идиотско ...
Буковска я признавам. Не я харесвам, но играе невероятно.
Според мен аборт няма да има, ами Галя ще вземе да си спомни нещо. Какво ли развитие на тази история са измислили нататък?
И ми е странно как Захариева виси по цял ден в болничните стаи, все пак не е от персонала. Айде за мъжа и добре, ама и сама при Стилянова беше.

# 81

И ми е странно как Захариева виси по цял ден в болничните стаи, все пак не е от персонала. Айде за мъжа и добре, ама и сама при Стилянова беше.

И през повечето време с тая рокля, която се набива на очи. Имах чувството, че няколко дена не се е преобличала.

# 82
И аз се чудя на висенето на Захариева.То няма болничен персонал около Галя само т'ва чудо кисне там.На мен сватбата ми хареса.Спонтанно и искрено.Помпозност не би им отивала.Бяха сладки, готинки и щастливи.Че има недомислици,има, ама им ги прощавам.Мисля,че Калин първо ще се пропие, а после с нечия помощ(идея нямам чия)ще стане друг човек.

# 83
Добро утро на всички Hug

Галя има избирателна амнезия  Laughing
Не , сватбата въпреки , че беше спонтанна беше мега блудкава.пък за кръстниците да не говорим-обещал им безплатно раждане-шшшш алоУ тази болници да не е на баща ти  Mr. Green
Да вземат сценаристите да си пуснат Спешно отделение още от началото и да го изгледат чак до края , че поне могат да хванат малко мисловна следа

# 84
След като се натровиха с торта, той реши да й прати... торта.
Да я довърши Mr. Green

# 85
Ох, прочетох цялата тема накуп. Снощи не гледах, но от коментарите ми стана ясно. Благодаря ви.  Hug

# 86
  • Берлин
То бива и бива, но снощи...почти ме отказаха да гледам. По-зле става и сценарият, и актьорите... блудкава работа

# 87
  • София
Добро утро на всички Hug

Галя има избирателна амнезия  Laughing
Не , сватбата въпреки , че беше спонтанна беше мега блудкава.пък за кръстниците да не говорим-обещал им безплатно раждане-шшшш алоУ тази болници да не е на баща ти  Mr. Green
Да вземат сценаристите да си пуснат Спешно отделение още от началото и да го изгледат чак до края , че поне могат да хванат малко мисловна следа

Естествено, че може да обещае безплатно раждане. Безплатно ще е за родилката, а Василев ще го плати.

# 88

Естествено, че може да обещае безплатно раждане. Безплатно ще е за родилката, а Василев ще го плати.

това ми хареса  Joy

# 89
  • София

това ми хареса  Joy
М'чи как не-нали работят в невероятната и единствена болница в галактиката -"Св.Кирил".

Общи условия

Активация на акаунт