Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 423
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
бактън та бактън.....

2 еп гонихме   Дениз, сега 15 ще я крием от Кемал, 5 еп Зезка ще забременява и абортира , 10 Кемо ще трепе тия дето са му при4инили зло в затвора и сезона свъши  Laughing

много мерси Васе за превода  bouquet
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha озета за целия сезон Mr. Green

# 481
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрютрууу Hug Hug Hug Hug Hug
Еве Hug Heart Eyes Ирко Hug Heart Eyes Грабвам и от двете кафета Party bouquet bouquet bouquet
Светалчо Hug Heart Eyes На Нергисова можеш Ирка да и викаш Laughing Laughing
Ма как ми го измисли, това Нергисова   Joy Joy Joy
Ми нали сме в турскосериален форум и всякакви турски думи срещам из постовете, та рекох и аз да се включа и понеже нергис на турски е нарцис,  реших да я преведа Нарцисчева, да я потурча малко (пък и професионална деформация може да имам, нали съм преводачка Joy)

# 482
  • София
Добрютрууу Hug Hug Hug Hug Hug
Еве Hug Heart Eyes Ирко Hug Heart Eyes Грабвам и от двете кафета Party bouquet bouquet bouquet
Светалчо Hug Heart Eyes На Нергисова можеш Ирка да и викаш Laughing Laughing
Ма как ми го измисли, това Нергисова   Joy Joy Joy
Ми нали сме в турскосериален форум и всякакви турски думи срещам из постовете, та рекох и аз да се включа и понеже нергис на турски е нарцис,  реших да я преведа Нарцисчева, да я потурча малко (пък и професионална деформация може да имам, нали съм преводачка Joy)
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Не се бях сетила  newsm78 Нарцис - Наргис  супер  Peace

# 483
  • Дубай
Еве и аз ги тача  много сладки са ми , заплюх си го стана ми любимец , не го давам Heart Eyes

Че кой ти го иска Mr. Green то и аз Хашмет не давам Laughing ма и на мене не ми го искат Mr. Green

Ренка аз да се застраховам  Peace
Фрагче ви нося на тембърчо

# 484
Аз пък хич не го любя артиста, дето играе Енгин. Намразих го другаде и не мога да го харесам.
Забравих да кажа, че и аз очаквам Хакверди да изплува отнякъде. Струва ми се неслучайно това, че падна с каската във водата, трябва да го е предпазила.

Ивве, мерси за фрага, ама не ми харесва как мустакатият се набутва отново в живота на нашто момиче. То си беше ясно, че няма лесно да се отървем от него, ама много ме напряга този тип.

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 20:42 от svetal4o27

# 485
Аз пък хич не го любя артиста, дето играе Енгин. Намразих го другаде и не мога да го харесам.
Забравих да кажа, че и аз очаквам Хакверди да изплува отнякъде. Струва ми се неслучайно това, че падна с каската във водата, трябва да го е предпазила.

Ивве, мерси за фрага, ама не ми харесва как мустакатия се набутва отново в живота на нашто момиче. То си беше ясно, че няма лесно да се отървем от него, ама много ме напряга този тип.
Тоя тип си има име Naughty Хашметчо Crazy

# 486
  • In the light side of the Moon!

Ивве, мерси за фрага, ама не ми харесва как мустакатия се набутва отново в живота на нашто момиче. То си беше ясно, че няма лесно да се отървем от него, ама много ме напряга този тип.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
и на Хашмет4о муста4ките   Joy Joy Joy Joy Joy

по - добре да не изплува...   Naughty

# 487

Не бой се Ренку , никой нема ти го вземе  hahaha Joy

# 488
  • София

Светле внимавай със севгилето на Ренка  hahaha hahaha hahaha
Тебе те напряга ама Ренка я отпуска като го види  Joy Joy Joy

# 489
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, и аз викам бактън, ма никой не ни отразява, бе Mr. Green тез са влезли в един безкраен цикъл и нямат намерение да излизат от него Mr. Green а уж щеше втори сезон да е по-различен ooooh!
Аз затуй му бих шута Laughing
Ам и аз още не съм гледала епизодите Laughing щеше ми се да се промени, щот ми харесват Бубо и Несли кат двойка Laughing ма ако продължават така, хич няма и да ги заглеждам, и ще ги пратя в трета глуха и аз Laughing и ше го карам само на озети и трейчета Laughing
Ох, аз още съм бетон ама сдавам багажа да знаете  hahaha hahaha hahaha

# 490
  • У Диспансера ...♥♥♥

С навитото грозно мустаче  hahaha hahaha hahaha

# 491
Ренка, спокойна бъди за Хашметко, неам апетити към него аз, мен ме пуаши Joy

# 492

С навитото грозно мустаче  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А бре тя е спокойна за него Laughing само не дава да го наричате "този тип" Joy

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 22:00 от savovas

# 493
  • In the light side of the Moon!
Еве и аз ги тача  много сладки са ми , заплюх си го стана ми любимец , не го давам Heart Eyes

Че кой ти го иска Mr. Green то и аз Хашмет не давам Laughing ма и на мене не ми го искат Mr. Green

Ренка аз да се застраховам  Peace
Фрагче ви нося на тембърчо

мерси за фраг4ето.  Hug
нашия ве4е не моЙ да спи от любоФ. има да се тръшка по цели нощи и да души възглавници на фурия Sad

# 494
Ренка, спокой си хас па апетит да имаш към тоя грона бъди за Хашметко, неам апетити към него аз, мен ме пуаши Joy
Имах си хас апетит да имаш към тоя грозник Joy Joy Joy Joy Те на Ренку са и се такива от убав, по убав  Crazy Joy Joy Само с Кеню нещо се обърка, ма той и е най големата слабост Laughing

Тва с Нергиз....хитро Laughing и аз не се сетих Laughing
Иркооо, вече си Нергиз Naughty Joy Даже ти и отива hahaha

Общи условия

Активация на акаунт