Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 443
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добрютрууу Hug Hug Hug Hug Hug
Еве Hug Heart Eyes Ирко Hug Heart Eyes Грабвам и от двете кафета Party bouquet bouquet bouquet
Светалчо Hug Heart Eyes На Нергисова можеш Ирка да и викаш Laughing Laughing
Ма как ми го измисли, това Нергисова   Joy Joy Joy

# 436
Еве Hug Heart Eyes Ирко Hug Heart Eyes Грабвам и от двете кафета Party bouquet bouquet bouquet
Joy Joy Joy Joy Joy

Филипинче  Hug Heart Eyes Дори каза Кадир, че трябва да има някакъв кусур, за да му хареса  Peace

Светле  Hug Heart Eyes Мичоно  Hug Heart Eyes

Всички са на посещение при мама и беба  Mr. Green Heart Eyes

# 437
  • близо до брега на морето
Привет златни Hug Hug Hug
Чак сега имах възможност да изгледам и двете дизита на баш патроните Laughing
Севдаците са невероятни-и Бу и Неслихан ме карат да продължа да гледам дори и със сълзи в очите-то бива бива,ама такава игра-пу,пу да не им е уроки Joy Joy Joy
В случая ми е трудно да взема страна-както вие известно все съм зад еркеците hahaha....ма тук ми е малко зор.Всеки е прав за себе си-единия е длъжен да направи всичко за детето си-защото то е по-ценно от собствения му живот и свобода дори-а другия милия има толкова много мъки ,които е преживял та ще си отмъщава за шимдилик.
Имам още да пиша ма ще стане-чаршаф та спирам засега.
А за дизито на патрона-гледам го-ма само заради Кадир -нещо там главната не ме кефи....а и патрона на мафията и той-него го знам от онова другото дизи,дет думата геризек hahaha hahaha беше като за Добро утро и прочие Laughing
Хубав ден и приятна нова седмица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Ирка Heart Eyes HugЕви Heart Eyes HugСветле Heart Eyes Hug Адашче Heart Eyes Hug Филипинче Heart Eyes Hug

# 438
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мим Heart Eyes Hug, Мичоно Heart Eyes Hug, Фили  Heart Eyes Hug

# 439
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 440
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Привет, прекрасни Hug Hug Hug
Много сте се ращъкали и за да не изпусна някой Laughing за всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 441
  • У Диспансера ...♥♥♥
Васе  Heart Eyes Hug ще кажеш, че е Понеделник значи  Joy Joy Joy

# 442
Васе , Миме  Hug Hug
И новата дружка Нергисова  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 443
Васе  Heart Eyes Hug ще кажеш, че е Понеделник значи  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 13:13 от savovas

# 444

Плаша се малко и от зараждащата се любов между Езги и Енгин. Макар че тя може да го направи добър човек и да мине в другия лагер.

Ако има нещо, което да ме озадачава твърде много, е това как жена като майката на нашата героиня е  преспала с мъж като Салих...

Аз допускам, че Енгин е внедрен полицай.
Братчето сигурно ще се окаже, че е останал жив.
Аз доколкото разбрах майката на нашата героиня е била от простолюдието и след това се е издигнала до сегашното си положение в обществото.
Главната актриса не ме кефи с визията си /лично мнение /.
Светълчо,  bouquet

# 445

Плаша се малко и от зараждащата се любов между Езги и Енгин. Макар че тя може да го направи добър човек и да мине в другия лагер.

Ако има нещо, което да ме озадачава твърде много, е това как жена като майката на нашата героиня е  преспала с мъж като Салих...

Аз допускам, че Енгин е внедрен полицай.
Братчето сигурно ще се окаже, че е останал жив.

Аз доколкото разбрах майката на нашата героиня е била от простолюдието и след това се е издигнала до сегашното си положение в обществото.
Главната актриса не ме кефи с визията си /лично мнение /.
Светълчо,  bouquet

И аз съм съгласна за Енгин с Мери .А Седа започна да ми харесва , макар да виждах Кадир с някоя светла и ефирна актриса  Simple Smile

# 446

Кой е Салих newsm78

Здрасти Hug Hug Hug

# 447

Кой е Салих newsm78

Здрасти Hug Hug Hug

Не знам още всички имена на героите, но мисля че Светълчо визира бащата на главната героиня.

# 448

Кой е Салих newsm78

Здрасти Hug Hug Hug

Не знам още всички имена на героите, но мисля че Светълчо визира бащата на главната героиня.
Верно беше той bouquet

# 449

Ако има нещо, което да ме озадачава твърде много, е това как жена като майката на нашата героиня е  преспала с мъж като Салих...
Кой е Салих newsm78

Здрасти Hug Hug Hug

Здрасти Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт