Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 61 252
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета някой гледал ли е новия сериал Бодрумска приказка гледам че е преди КС  newsm78
Еви ми Кемо е загорял от затвора още а Асуто хич няма да се дърпа  hahaha
Но ще се изкефя да му видя физиономията като разбере коя е  Peace
Аз ви казвам загорял незагорял кекс няма да има  Peace Асуто ще си остане само с натискането и паяжината натрупана  Laughing
Днес ще имаме ли озетче и снимки  Thinking
Ренку  Hug Heart Eyes Гости  Hug Heart Eyes Линде  Hug Heart Eyes Фили  Hug Heart Eyes

Деси хайде де залагаме кой ще познае дали ще има кекс между Кемал и Асу  Peace
Аз мисля че ще я опраши и след това тя ще започне да го шантажира както обикновено правят в турските сериали че уж е бременна  Mr. Green

# 91
Момичета някой гледал ли е новия сериал Бодрумска приказка гледам че е преди КС  newsm78
Аз ви казвам загорял незагорял кекс няма да има  Peace Асуто ще си остане само с натискането и паяжината натрупана  Laughing
Днес ще имаме ли озетче и снимки  Thinking
Ренку  Hug Heart Eyes Гости  Hug Heart Eyes Линде  Hug Heart Eyes Фили  Hug Heart Eyes

Деси хайде де залагаме кой ще познае дали ще има кекс между Кемал и Асу  Peace
Аз мисля че ще я опраши и след това тя ще започне да го шантажира както обикновено правят в турските сериали че уж е бременна  Mr. Green
Аз съм съгласна даже ако искате може като анкета да е  Peace Нямам си на идея обаче как се пуска,но дори и Ренку ули Тери да нямат време да се занимават ще си залагаме и така  Peace
Аз не вярвам че сценаристите ще заложат на този вариант,прекалено изтъркан е ама знае ли човек  Thinking

# 92
На мен ми хареса серията и играта на всички актьори!
И аз съм на мнение, че Асуто няма да я огрее, а сцената на Кемо с бебето в леглото, пак ще е в нечий сън /сигурно на Нихан/.
Зоза просто не мога да си представя да прави още простотии, но явно на нея й се отдават  ooooh! То бива бива егоист, ама чак толкова. Заслужено си отнесе боя  Grinning
Кемо в близките няколко серии сигурно няма да разбере, че бебето е негово и ще остави за сега Нихан сама да се бори за детето им. Дано и тя продължи в същия дух, а да не клекне пред Емир.
Озан със сигурност не се  е обесил. То и полицая, който му подхвърли снимките каза, че е страхливец, който няма да може да се обеси.
Ще видим когато Нихан разбере, че Кемо не е виновен за смъртта на Озан, как ще му се извинява.

# 93
  • София
И аз съм на мнение, че Асуто няма да я огрее, а сцената на Кемо с бебето в леглото, пак ще е в нечий сън /сигурно на Нихан/.
Зоза просто не мога да си представя да прави още простотии, но явно на нея й се отдават  ooooh! То бива бива егоист, ама чак толкова. Заслужено си отнесе боя  Grinning
Кемо в близките няколко серии сигурно няма да разбере, че бебето е негово и ще остави за сега Нихан сама да се бори за детето им. Дано и тя продължи в същия дух, а да не клекне пред Емир.
Озан със сигурност не се  е обесил. То и полицая, който му подхвърли снимките каза, че е страхливец, който няма да може да се обеси.
Ще видим когато Нихан разбере, че Кемо не е виновен за смъртта на Озан, как ще му се извинява.

Мери  Hug
И аз си мисля че Кемо и бебето е нечий сън
Нихан според мен няма да клекне пред Емко а ще продължи още по-ожесточено да воюва с него
Нихан обвинява Кемал за това че той отиде и го предаде на полицията и оттам се стигна до неговата смърт и няма за какво да му се извинява
Аз очаквам Кемал тепърва да се вкара сам в проблеми заради силното му желание за мъст и най-голямата му драма ще бъде именно Асу

# 94
Аз се чудя за кекса - ако е стария Кемо - той е непробиваем , но новия - може и да махне паяжината на Асуто Mr. Green .Но и ако тя забременее от раз , направо ще си умра от смях .Той Ердоган призова турците да се множат , ама чак толкова скоростно  Joy

И аз като Деси искам да се появи някой хубав и силен пич за Нихан , да ги видя двамата Кемо и Емко ! #Cussing out

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 15:21 от Phillipine

# 95
  • София
Аз се чудя за кекса - ако е стария Кемо - той е непробиваем , но новия - може и да махне паяжината на Асуто Mr. Green .Но и ако тя забременее от раз , направо ще си умра от смях .Той Ердоган призова турците да се множат , ама чак толкова скоростно  Joy

И аз като Деси искам да се появи някой хубав и силен пич за Нихан , да го видя двамата Кемо и Емко ! #Cussing out
Фили   +1  newsm10

Сетих се и за този образ

Все ми се струва че от него ще изкочат много събития   Thinking
Как се е запънал да разнищва нещата и непрекъснато пресреща Зеза  тя може в един момент да се оплете и да започне разплитането на кълбото

# 96
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Аз го гледам, не е лош. Май по-скоро младежки се очертава. Ама ми е интересен. И там си правят мръсно, като във всички останали, но младите артисти са много симпатични. Е, и по-малко младите също са готини. И има един млад гадюга, който бие по гаднярство всички, които съм гледала досега - толкоз е противен.

Лудетинке, честита ви годишнина! Да се доводите до края (казваше баба ми) и винаги да се обичате!

# 97
  • София

Аз го гледам, не е лош. Май по-скоро младежки се очертава. Ама ми е интересен. И там си правят мръсно, като във всички останали, но младите артисти са много симпатични. Е, и по-малко младите също са готини. И има един млад гадюга, който бие по гаднярство всички, които съм гледала досега - толкоз е противен.

Лудетинке, честита ви годишнина! Да се доводите до края (казваше баба ми) и винаги да се обичате!
Светле иска ми се да му хвърля едно око но го търся с превод поне на руски

# 98
Привет-мривет Party Party Party Hug Hug Hug Hug

Зоза просто не мога да си представя да прави още простотии, но явно на нея й се отдават  ooooh! То бива бива егоист, ама чак толкова. Заслужено си отнесе боя  Grinning
Озан със сигурност не се  е обесил. То и полицая, който му подхвърли снимките каза, че е страхливец, който няма да може да се обеси.
Напълно съм съгласна  newsm10
Кемал го вкара, да... (както вкара и брат си) Naughty но не влизането му в затвора, а изневярата на оная малоумна Зезе Whistling е причина да се обеси и по специално снимките, които пак са дело на Емир. Следователно, кой уби Озан ... Laughing
Голям кеф ми беше кога изеде боя Зеза Party Party
Кемо нема се даде на Асу Naughty Загорел, загорел, ма чак толко да е загорел...  Thinking Laughing Е, мой я цуне, ма до там ше и е Mr. Green

Адаш Hug Heart Eyes Да сте живи и здрави дълги години още Hug Да се обичате, подкрепяте и да се радвате на всичко което постигнете  newsm51 newsm51 newsm51

# 99
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благе, ей ти го на руски:
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/197 … sskom-yazyke.html
Сега ще ти го намеря и на български.

Воала: http://www.vbox7.com/playlist:2207718

# 100

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 15:42 от Терзи - Лудетината

# 101
  • София
Светле много благодаря  love001
Казвай ми Линда

# 102
 wavey
Мими, още много години да празнувате на този ден.

# 103
  • София
Привет-мривет Party Party Party Hug Hug Hug Hug

Зоза просто не мога да си представя да прави още простотии, но явно на нея й се отдават  ooooh! То бива бива егоист, ама чак толкова. Заслужено си отнесе боя  Grinning
Озан със сигурност не се  е обесил. То и полицая, който му подхвърли снимките каза, че е страхливец, който няма да може да се обеси.
Напълно съм съгласна  newsm10
Кемал го вкара, да... (както вкара и брат си) Naughty но не влизането му в затвора, а изневярата на оная малоумна Зезе Whistling е причина да се обеси и по специално снимките, които пак са дело на Емир. Следователно, кой уби Озан ... Laughing
Голям кеф ми беше кога изеде боя Зеза Party Party
Кемо нема се даде на Асу Naughty Загорел, загорел, ма чак толко да е загорел...  Thinking Laughing Е, мой я цуне, ма до там ше и е Mr. Green

Адаш Hug Heart Eyes Да сте живи и здрави дълги години още Hug Да се обичате, подкрепяте и да се радвате на всичко което постигнете  newsm51 newsm51 newsm51
Мичонка  Hug Heart Eyes
как си  джанъм сина свикна ли с немските порядки в училище
Виж как ме подсети наистина основна вина за Озан има Зеза с нейните изпълнения

# 104

Нихан много отчаяна

Общи условия

Активация на акаунт