Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 564
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Ренка по кой канал го дават мача че аз гледам наш Кадир
По канал 1 Peace ма тия обърнаха резултата Mr. Green 2:1 за Франция е ся #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Пууууууу, вкараха и 3 гол #Cussing out

# 631
А вие какво очаквате - куци лебеди .3:0 ужаст Embarassed

# 632
Фили, как на 0, бре Laughing ние вкарахме първи гол Laughing

Абе, Гришото бил Надал днес newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 633
  • София
Хашмет с много нежна душа ще се окаже как само играе с детето и как се държи с Лейля да му се ненадява човек  Mr. Green
Алпер и Лейля започват да се влюбват как само умее Кадир да изиграе страдание  smile3521

# 634
  • Дубай
Айде дурум Леила

# 635
Хашмет с много нежна душа ще се окаже как само играе с детето и как се държи с Лейля да му се ненадява човек  Mr. Green
Ем, той така го раздаваше и като Бабурчо Laughing Laughing Laughing та не се учудвам Laughing Мустафато добре играе тез роли Laughing

# 636

да , 3:1 , сгреших .А за Гришо много се радвам , че беше започнал да си съсипва таланта. Naughty

# 637

да , 3:1 , сгреших .А за Гришо много се радвам , че беше започнал да си съсипва таланта. Naughty
И аз Peace след 7 мача, най-после го би Laughing аз снощи кат чух, че ше играе срещу него и си викам край, дотук беше и в този турнир Laughing еееее, размазах се, като синът ми каза, че го е бил Laughing толкова ми беше кеффффффф Laughing

# 638
Този любовникът на жената на Алпер голям гад  #Cussing out Joy

# 639
Хашмет с много нежна душа ще се окаже как само играе с детето и как се държи с Лейля да му се ненадява човек  Mr. Green
Ем, той така го раздаваше и като Бабурчо Laughing Laughing Laughing та не се учудвам Laughing Мустафато добре играе тез роли Laughing
newsm03

Четворка засега Mr. Green

Аз се отказах ше чакам превод Peace ни разбирам ни отбирам ooooh!

# 640
  • Дубай
Този любовникът на жената на Алпер голям гад  #Cussing out Joy
Гадняр голем  как бутна момичето само не схванах това момиче е майка на голямата племеница на Алпер ли  newsm78

# 641
Хашмет с много нежна душа ще се окаже как само играе с детето и как се държи с Лейля да му се ненадява човек  Mr. Green
newsm03

Четворка засега Mr. Green

Аз се отказах ше чакам превод Peace ни разбирам ни отбирам ooooh!
Само толкова ли Laughing аз го спрях след 3-тия Laughing

И аз погледнах за малко Ашка, и аз така Joy Joy Joy у едно изречение само отделни думи вдевам, ем спрях го, нема си прайм съчинение по картинки, я Laughing а не ми се щрака да следим и превода Laughing

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 23:34 от savovas

# 642
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми ела в темата на Слънцата бе Васе, колкото толкова пак разбираме за какво иде реч  Mr. Green

# 643
  • Свети Влас
Вярно. Емир тогава не я ли излъга, че е махнал бебето  newsm78 Тя затова реагира така...

# 644
Вярно. Емир тогава не я ли излъга, че е махнал бебето  newsm78 Тя затова реагира така...

Напротив - Емир и каза ,че не го е направил и Асуто Sick побесня от яд

Общи условия

Активация на акаунт