MAC & Sephora - 37 тема

• 112 718
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
Evana, в българския Дъглас, поне аз като съм питала, няма гримове на Шанел.  За парфюми не знам.

# 466
В българския Дъглас няма Шанел, нито козметика, нито парфюми. То и във френската Фефора има много брандове, които тук ги няма. За съжаление.

Този път нещо голяма мистерия кой с колко ще прави намаление. Но и да не говорим, че цялата работа е бегла имитация на американската традиция.

# 467
В българският няма. Peace
Имаше преди години в БЗ, но нещо се скараха и се оттеглиха Шанел.

# 468
От днес продават Коледната колекция на МАС.
И да ви кажа за новите скинфиниши....уникални са!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Отдавна не съм светила така  Mr. Green

# 469
И да ви кажа за новите скинфиниши....уникални са!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Отдавна не съм светила така  Mr. Green
Може ли линкове кой точно харесваш и си заслужават? Hug

# 470
И да ви кажа за новите скинфиниши....уникални са!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Отдавна не съм светила така  Mr. Green
Може ли линкове кой точно харесваш и си заслужават? Hug

http://www.maccosmetics.co.uk/collections-in-the-spotlight#show-lineup

Ето от тази колекция. Аз имам Show Gold, който в кутийката е златен, но на лицето става розов.
Beaming Blush е точно обратната комбинация.

Тях не знам дали вече са ги заредили, но ще е скоро  Simple Smile

# 471
А имате ли инфо дали МАС ще намалят нещо от редовните продукти утре?  Peace

# 472
Мерси Жаки! Hug bouquet

# 473
  • Пловдив
Видях в Сефора Парадайз -15%, това ми се струва смешно, дори Дъглас направиха по-голямо намаление.

# 474
На мен пък ми се струва супер,в Douglas също отстъпката е 15% в Парадайс.Иначе миналата година беше 25%,което предизвика такава лудница,невъобразима за моите възприятия за нормално  Mr. Green

# 475
  • Бургас / София
В Дъглас предлагат ли Zadig & Voltaire? Мисля, че не съм виждала...

# 476
  • Пловдив
В Дъглас предлагат ли Zadig & Voltaire? Мисля, че не съм виждала...

Не.

# 477
  • София
На мен пък ми се струва супер,в Douglas също отстъпката е 15% в Парадайс.Иначе миналата година беше 25%,което предизвика такава лудница,невъобразима за моите възприятия за нормално  Mr. Green

Не беше миналата година 25%, а преди 2 години.В Дъглас отстъпката е 20%, но за притежателите на карта лоялен клиент, за другите е 15%.

# 478
Само - 15 в Сефора?!? Ужас! Дами имате ли инфо за прити шоп? На мен ми трябва Шанел и Задиг, поради което Бюти зоун не върши работа уви  ooooh!

# 479
A клиентската карта в BeautyZone носи по принцип 5% отстъпка,или?

Общи условия

Активация на акаунт