MAC & Sephora - 37 тема

• 112 683
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Да,важи,странно е,че получаваш smsи,а нямаш карта  newsm78
Освен някога да съм вадила карта, а да съм я загубила или да съм забравила да я взема. винаги получавам СМС-и.  newsm78

# 511
  • София
25% MAC утре.
Имам СМС. Peace

# 512
Да,няма значение дали имаш или нямаш карта,ако имаш sms си важи отстъпката.Станала съм в скоро време експерт по Sephora  Mr. Green

# 513
  • Стара Загора
Феери - Стара Загора също обявиха 20% на всичко. Има Шанел, Задиг и това, което и в Прити шоп, предполагам. Изпълняват поръчки чрез Фейсбук, вероятно и по телефона. Не мога да не го обичам този магазин. Толкова пъти ме спасява  Heart Eyes.
Да, този магазин и на мен ми е любим! Клиент съм му от години понякога оф и онлайн, и никога не са ме разочаровали.

Само че няма да получават коледната колекция на Герлен. В събота ходих да я търся, но казаха че била още по-лимитирана от миналогодишната. Crazy

# 514
И аз получавам СМС-и ,карта не съм имала никога. На времето преди 5-6 години сигурно, ми правиха някакъв картон в Сефора. Една мацка от ЕЛ се занимава с мен направи ми грим ,определи тип кожа, предпочитани продукти, харесани продукти и т.н. После всяка покупка или нещо ,което съм харесала го записваха там(сега спряха, разбира се) , сигурно за това получавам СМС-и.

# 515
Момичета, в кои магазини се продава Santal Royal? В Ринга има ли го?
Има го да. Peace
Виж обаче какво ще е намалението, защото още не е ясно напълно. казват 20-70% в нотос, но не се знае точно колко на козметика.  Hug bouquet

# 516
  • София
Момичета, в кои магазини се продава Santal Royal? В Ринга има ли го?
Има го да. Peace
Виж обаче какво ще е намалението, защото още не е ясно напълно. казват 20-70% в нотос, но не се знае точно колко на козметика.  Hug bouquet
Hug Дано е 20%, че като помня миналата година паркинга в Дъ Мола как  се беше затапил...

# 517
  • Пловдив
Феери - Стара Загора също обявиха 20% на всичко. Има Шанел, Задиг и това, което и в Прити шоп, предполагам. Изпълняват поръчки чрез Фейсбук, вероятно и по телефона. Не мога да не го обичам този магазин. Толкова пъти ме спасява  Heart Eyes.
Да, този магазин и на мен ми е любим! Клиент съм му от години понякога оф и онлайн, и никога не са ме разочаровали.

Само че няма да получават коледната колекция на Герлен. В събота ходих да я търся, но казаха че била още по-лимитирана от миналогодишната. Crazy

Коледната на Герлен нали е налична в Бюти зоун!? Там също има намаление.  Peace

# 518
  • София
Освен някога да съм вадила карта, а да съм я загубила или да съм забравила да я взема. винаги получавам СМС-и.  newsm78

Някога, не помня точно кога, имаше такава акция от някое от лайфстайл списанията /май беше Космополитън/ - пращаш смс еднократно и получаваш всички промоции на Сефора под формата на смс-и.После измислиха картата, която пък получихме пак срещу някакъв смс и помня,че даваха подарък слънчеви очила или нещо друго, без да е нужна покупка.На по-късен етап картата се издаваше срещу похарчена определена сума пари.
Твърде вероятно си от първите, а картата не ти трябва за нищо, след като имаш смс. Peace

# 519
Ооо,суфлето от Коледната колекция на Guerlain(или както аз му викам Гюрлюн),е много хубаво,бляскаво и с аромат(който не е особено забележим),иначе доста се смях като видях всички метеорити от тази серия разсипани на пода в sephora,защото една тийнейджърка ги беше разпиляла...целия под беше шарен и бляскав,като от приказките,а персонала беше втрещен  Mr. Green

# 520
Преди време коментирахте продукт на Мак,който придава сияен вид на кожата,подобен на хайлайтър.Бихте ли споделили кой точно е,че нещо не мога да го намеря ? bouquet

# 521
  • София
Ооо,суфлето от Коледната колекция на Guerlain(или както аз му викам Гюрлюн),е много хубаво,бляскаво и с аромат(който не е особено забележим)

Това е пудра, а не е парфюм. Peace

# 522
  • гр. София
Преди време коментирахте продукт на Мак,който придава сияен вид на кожата,подобен на хайлайтър.Бихте ли споделили кой точно е,че нещо не мога да го намеря ? bouquet

Скинфиниш, крийм колор бейз, строуб крийм?  newsm78

# 523
Помня само,че беше нещо като спрей  newsm78

# 524
  • гр. София
За сливане на прахообразни продукти, така че да не седят пудрено е Фикс плюс.

Общи условия

Активация на акаунт