MAC & Sephora - 37 тема

• 112 680
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
В гръцката Сефора намалението за Шанел беше 40%.... Направо ми се искаше да приемам поръчки от България и да ви донеса нещата...

Да, но там нещата на Шанел са с 10-20% по-скъпи, така че в крайна сметка е същото като -20% тук.   Wink

# 586
  • София
В гръцката Сефора намалението за Шанел беше 40%.... Направо ми се искаше да приемам поръчки от България и да ви донеса нещата...

Да, но там нещата на Шанел са с 10-20% по-скъпи, така че в крайна сметка е същото като -20% тук.   Wink

Аз пък не съм забелязала да са по-скъпи. Peace

# 587
Шанел по принцип са с фиксирани цени за Европа. Лаковете например навсякъде са по 25 евро. Постоянно им вдигат цените, но това е отделен въпрос. Ружовете от 74 лв. вече са над 80 лв. мисля.

# 588
Увеличението е отделно, но цените в Гръцката Сефора, Нотос и тн на Шанел и Опи са с около 10% по-скъпи или поне нещата, които аз съм гледала и купувала. Дори последният път (пролетта на тази година) имаше някакви  около -15% в Сефора (там доста често имат разни намаления 10-20%) и си купих  фон дьо тен-а перфекшън люмиер и излезе на цената, на която е тук без намаление. Около Коледа и Великден имат хубави намаления напр. -30% и тогава си заслужава наистина много ако тук няма или е много малко намалението или ако купуваш Герлен (купувала съм коледно лимитирано червило, тук свършило за 1-2 дни с такова намаление преди коледа), Сисли,  Хелена Рубинщайн (която от години не внасят в Бг) и тн. Най-малки намаления правят на Шанел (дори се изненадвам, че сега е имало -40%), също са "стиснати" при Диор, но не толкова и често всяка марка има отделен процент намаление. Имам карта и от тяхната Сефора, но така и не разбрах каква им точно клиентската програма. Магазина на МАК също прави намаления, но пак хубавите са 1-2 годишно. С две думи трябва да си отваряме очите не само за цените, но и си проверявайте нещата след касата, защото веднъж касиерка в Сефора ми сви едната спирала на Хелена Рубинщайн. За съжаление се усетих чак вечерта в къщи, но и до днес ме е яд, че не внимавах.
Малко просторно стана, но се надявам да е от полза.

# 589
  • София
Шанел по принцип са с фиксирани цени за Европа. Лаковете например навсякъде са по 25 евро. Постоянно им вдигат цените, но това е отделен въпрос. Ружовете от 74 лв. вече са над 80 лв. мисля.
Абсолютно вярно.А за цените на парфюмите да не говорим, там тенденцията към покачване в световен мащаб на всички брандове, е повече от очевадна.
Между другото днес  погледнах сайта на гръцката Сефора, защото го следя само лятото, ами искам и аз Hermes (специално Мосю Ли) с 40%  намаление.

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 19:37 от veka

# 590
Да, с парфюмите е някакъв ужас с поскъпванията им. Аз мисля, че писах нов парфюм на известна марка струва 277 лв за 100 мл. Гледах и някакъв друг мейнстрийм за 298 лв.  Shocked Че те нишовите са около тези цени масово, че и доста по - евтини.

# 591
Дами, някоя знае ли каква е цената на Magic Dust Powder - Sweet vision на МАС? Благодаря предварително Hug

# 592
  • София
70 лв.

# 593
  • Бургас
Пробвах червилата на Ланком , не ми харесаха на живо освен гилзите . Обаче според мен и не бяха всички цветове.
В Бургас БЗ продавачите -консултанти бяха луднали направо по едно време не знаеха какво правят, беше ад. Сдобих се с дълго , много дълго мечтан и отлаган парфюм от цялата работа и истерия . Дядо Коледа също подрани при мен с едно лакче от новата колекция на Шанел( който отказаха от Сефора да ми изпратят , само на редона цена, и едни глупости по телефона ми приказваха )специално при намаление и друг път от Сефора са ми изпращали без проблем , както и да е пренаситена съм от към козметика и това да откажеш да ти купят червило на Шанел си е направо много сериозно ( при мен )  Crazy Crazy .

# 594
Някой има ли мнение за новите червила на Диор? Изглеждат много красиви, но не знам дали са мат :/ и каква цена са. Днес ще ходя до мола, за да се сдобия с ружа ма МАС, дано го има Hug

# 595
Някой има ли мнение за новите червила на Диор? Изглеждат много красиви, но не знам дали са мат :/ и каква цена са. Днес ще ходя до мола, за да се сдобия с ружа ма МАС, дано го има Hug
О, няма го отдавна! Имаше 5 броя от розовия онзи ден в Събота в мол София.

# 596
Ох Sad тогава за червилата ще ce ходи😀

# 597
Ох Sad тогава за червилата ще ce ходи😀
Виж непременно, ако обичаш обаче силни блясъци по скулите и лицето, новите хайлатъри, невероятни са! Аз съм луда по тях и ги ползвам всеки ден откакто ги купих. Ще се изям, че не взех и другия желан и ми свърши под носа. Сега чакам зареждане. Ще купя всъщност всичките 4.

# 598
Денси, обожавам хайлаитъри  Flutter  За съжаление съм още ученичка и нямам лични доходи, та чакам да ми преведат стипендията за успех и Коледа, за да се опарича малко и да си накупя някои неща. Това лято събрах около 300 лева от джобни, та си взех четките - 217, 239, водичката за миене на четки и сега на намалението си взех топлата палета със сенки и една сенка, която ползвам и за хайлаитър - she sparkles пак на МАС. Най-тъжното е, че тъкмо събера пари за нещо и то вече го няма Confused

# 599
  • София
Денси, новите хайлайтъри нанесени леко казваш, стават за дневен грим? Притесняват ме блестящите частички ... предполагам, че сравнение със Soft and gentle няма, но как ги веждаш ти нещата?

Общи условия

Активация на акаунт