Дневникът Тема 73 - Да отслабнем всички заедно!

• 91 478
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Кайсия,http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/kak-aleksandrina … -za-9-meseca.html
Книгата е "Размерът има значение"

# 61
Според мен доста зависи и от какви килограми се започва. Аз качих 30 кг. с втората ми бременност. Свалих ги за около 8 - 9 месеца. След това започнах да тренирам сериозно - 3-4 пъти седмично фитнес и за около 3 месеца успях да оформя ръце и рамена, и се показаха първите плочки по корема. След това започнаха проблемите ми с хормоните, върнах се и на работа, където хапването си беше сериозно, както и застояването пред компа и всички тези неща на куп си казаха своето - за около година станах + 12 кг.
Мисля си, че ако бях продължила да тренирам, за около 6 месеца щях да успея да оформя и да стегна всичко по мен - но пак казвам, че всичко зависи от стартовите килограми  Peace

# 62
  • тук и там
Аз и със първото бях качила 30 кг Embarassed,успях да ги сваля тогава- а тези 10 излишни си ги мъкна от оставянето на цигарите,те са ми мъката.. Simple Smile
sun sea, bouquetТрябва да преосмисля начинът си на хранене ,че иначе няма да стане при мен.

# 63
  • София
И аз съм тук, имам един сливи, които малко ме провалят, иначе държа положение. Само с домашни продукти се храня от понеделник, малко да ми се прочисти организмът.

# 64
  • София
Грешката ни е, че гоним някаква цел със зъби и нокти, а след като я постигнем сме толкова гладни и изтощени, че лесно зарязваме всичко и се връщаме към лошите навици. Аз затова този път се щадя и хич не ми дреме вече колко бавно вървят нещата. Позволявам си и сладко, и хляб и разни изкушения отвреме на време. Спортът, гледам да е нещо, което ми доставя удоволствие. Не правя упражненията на Руми и не ходя на фитнес. Ходя на гребане на открито, на зумба и суинг, щото това ме кефи и разпускам с удоволствие Simple Smile
Мотивацията ми е да задържа постигнатото. Разбира се, имам още много за сваляне, но ако гоня идеалните килограми с много лишения няма да стане.

# 65
Абсолютно съм съгласна с горното мнение. Много от нас гладуват било то умишлено или не.
Аз бързо свалих 14кг. заради стреса покрай загубата на двама от най-важните ми хора в живота. Сега, когато вече съм извън депресията съм с +7кг. от най-ниското ми тегло, качени за нищо и никакви 3 месеца.
Като за капак спрях почти всичко здравословно и включих почти всичко забранено Laughing
Но аз мотивация за отслабване нямам, защото и на 80кг. се харесвах много (е, без дрехи си ненавиждах краката, но аз тях и едно време на 55-60кг. не си харесвах заради стриите, които ми се появиха след израстването в пубертета) ... Единствената причина, поради която искам да отслабна е, че едвам си намирам сутиени и почти всички блузи, които меря са ми къси, а съм едва 160см. ooooh!
Та да, мотивацията е много важно нещо. Постоянството при отслабването се подхранва именно с мотивацията, но ако нея я няма се получава като при част от нас - ту качваме, ту сваляме и така докато ни писне Laughing

Едит: Започнах от два дни с по едно хранене с овесени ядки. Дори мисля днес да са две, защото нали бяхте писали назад, че от тях косата става страхотна, а аз съм вманиачена по моята. А ако спомогнат и за изчистване на огромният плюс, поне до някаква степен де, ще е страхотно Laughing

# 66
  • Козлодуй
Вяра поздравления за постоянната мотивация Simple Smile При мен нещата стоят така всяка сутрин ставам със страхотна мотивация и тренирам максимално усилено предимно кардио за да отслабна и следя да ям малко но вечер като седнем семейно пред телевизора се оливам от ядене и дояждане и сутрин се наказвам с по усилена тренировка и усилена работа Simple Smile Имам целулит по краката и не мога да облека пола само панталон нося Simple Smile И аз имам снимки когато съм била най-дебела и после когато бях на най-добри килограми, но сега не се харесвам изобщо Simple Smile

# 67
И аз я гледах Александра. Напомни ми за Жабот. Много се впечатлих и от двете. Както се казва, отслабнали са красиво. Аз не че съм се засилила много да отслабна, но един от страховете ми е, че ще увисна. А при тях тялото е като изваяно. Според мен е не само от спорта, а и от хранителния режим с който са отслабнали.

Кайсийке,
аз по нощите не ставам да ям, ама то преди това така съм си подложила, че няма как от глад да се събудя.
Елл, чудесно е че можеш да си позволяваш волности без да прекаляваш. При мен опитите в тази насока са абсолютно неуспешни. Хапна ли сладко или хляб, това повлича лавината. Спра ли ги, веднага усещам разликата. Но като се яде около мен всичко и се мърмори защо и какво ям/не ям, лесно се изкушавам. Плюс стреса и напрежението.
Вяра, наистина са мотивиращи девойките. Много уважавам хора, които не се оправдават с ген и т.н., а правят каквото трябва и си постигат целите.
sun sea, сподели после за книжката. Ако се сещаш за някои мотивиращи или полезни в посока здравословно хранене и отслабване, на български език, моля сподели. Нямам търпение да излезе книгата на Сара Балантайн на български, още повече че Шоки я превежда.
Ния, и аз така сега, гледам да наблягам само на домашна храна и се надявам и да я понамаля и изчистя, по моите критерии.
Зизу, много ти се кефя, че се харесваш и на повече кг.
pvacheva, не е добре това с наказването. Планирай си награда, при подобрено хранене вечер.

Като гледам момичета, посъбрахме се  Grinning Сега да вземем и да се стегнем, най-добре ще е. Успех на всички  bouquet

# 68
z.2012, хич не е хубаво, защото така нямам мотивация да отслабна, а знам, че макар да се харесвам,  за тялото ми е много по-добре ако е в едни по-нормални килца.
Обаче помня как изглеждах на въпросните ниски килца и именно за това не ми се иска много да стигам до там - сравнително плоско дупе, ханш и талия с малка разлика в обиколките, изпъкнали ребра, защото гръдният ми кош е широчък и изпъкнали кости около шията, които ме караха да правя асоциации с анорексията, а не бях слаба 58-62кг. ... Но аз обичам по-пищните форми, бразилското дупе, по-открояващата се талия, които и при слаби момичета могат до някъде да се постигнат, но с ужасно много време в залата с тежестите, а аз предпочитам да прекарвам свободното си време по друг начин, а и откровено казано си ме мързи да спортувам, макар да е изключително важно и полезно Embarassed Whistling

# 69
Зетче,в началото съм на Размера..,но зашива шамари от истини и усещания,които всяка жена има с повече кг.И не само от естетична гледна точка,а с напредването на възрастта и от здравословна,и от психологична.Дали имаш да сваляш 2 или 50кг,според нея не е до воля и мотивация,а до хранене на тялото със здравословни храни,храните на предците ни. (Ние си ги знаем,нали?).Тя е продуцента на бившето "Огледала"по БТВ.А Джема,Лав от форума ми напомнят за нейното хранене и философия.
Книгите,които ме разтърсиха са за Пшеницата,Убийците на мозъка,"Кодът на младостта"-особено е ценна за вегет.И веган залитания.Чета и "Гапс.Синдром на хран.с-ма и психика".Тя прилага АИП.И аз чакам на Сара.Купила съм си и другите мазни книги,но като ги прочета,ще споделя.Ако ти се сещаш за нещо полезно в тази насока,моля да споделиш.

# 70
Скрит текст:
Зетче,в началото съм на Размера..,но зашива шамари от истини и усещания,които всяка жена има с повече кг.И не само от естетична гледна точка,а с напредването на възрастта и от здравословна,и от психологична.Дали имаш да сваляш 2 или 50кг,според нея не е до воля и мотивация,а до хранене на тялото със здравословни храни,храните на предците ни. (Ние си ги знаем,нали?).Тя е продуцента на бившето "Огледала"по БТВ.А
Джема,Лав от форума ми напомнят за нейното хранене и философия.
Скрит текст:
Книгите,които ме разтърсиха са за Пшеницата,Убийците на мозъка,"Кодът на младостта"-особено е ценна за вегет.И веган залитания.Чета и "Гапс.Синдром на хран.с-ма и психика".Тя прилага АИП.И аз чакам на Сара.Купила съм си и другите мазни книги,но като ги прочета,ще споделя.Ако ти се сещаш за нещо полезно в тази насока,моля да споделиш.
Peace
Видях я и аз днес в книжарницата .....    Laughing  четох я там половин час, чудих се и не я купих.В книгите, които имам, пише почти същите неща, та ми се видя излишно.Погледнах таблиците с храненията й, за мен е малко храната.Закуската й е кисело мляко с плодове и ядки, обяд-месо и салата, вечеря-салата и сирене.Това е основното....
Иначе, да, философията ми за отслабване съвпада с нейната.Аз воля нямам никаква, ако трябва да гладувам, да се насилвам да ям неща, които не харесвам, ако се чувствам лишена, ограничена, няма да ми се получат нещата.
"Диетата" при мен се получава, защото съм сита, приготвям си неща, които ще ми харесат, като има повод не си отказвам и захар, плод ям почти всеки ден....Да, най-вероятно и затова нямам нейните резултати, при мен стават по-бавно нещата, но за мен е важно, че стават, и то без тормоз.
Мотивацията ми е това, което виждам всеки ден в огледалото, дрехите, които изхвърлих (обещах си, че никога повече няма да ми трябват    Mr. Green  ), дрехите, които си купих....    Grinning
В другата тема писах, ама и тук да се похваля ....    Laughing
В HM си харесах и си купих ето такава жилетка
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0407621001.html
Първо се засилвам към размер  L, виси ми като торба, меря М, почти същата работа, S ми заспа.А като кг съм далеч от размер S....Малко преди това си купувам черен панталон, продавачката ме оглежда и ми подава М.Казвам, че според мен ще ми е малък...ами не, не беше малък...навикът е голяма работа, още не мога да свикна с новите мерки.   

# 71
Love! ,страхотна жилетка!Със здраве да си я носиш!
И аз като теб тези сушени плодове още от сутринта ,не ги приех..,но пък това е нейния начин във ВМ начин на хранене.Нали всеки трябва да открие своя.Но философията й ми харесва.
Нямах проблем със спирането на глутена,млечни,яйца,картофи,ориз,но плодовете ми се превърнаха в мания.И се дразня на себе си.

# 72
Лав, със здраве да си носиш абсолютно заслужените нови покупки  Simple Smile Благодаря за споделеното за книгата и на теб и на sun sea  Hug Аз не се сещам за нещо да препоръчам в момента, но ако попадна на нещо интересно ще споделя.

# 73
-500гр. след вчерашното ми вкарване на две хранения с овесени ядки, едно нормално и едно оплескване вечерта с вредни храни  Mr. Green
Между другото забелязах, че през 30-40мин. посещавах 00 - наистина адски отводняващо действат. Определено ще продължа да ги хапвам Peace

# 74
  • София
Четвърти ден режимен и кантарът започна да тръгва плавно надолу и да изхвърлям водата. Искам да ги спра тези въглехидрати, но не издържам без и си се ядосвам. Поне съм на здравословни и в неголеми количества - лешников тахан с какао, малко мед, за мирис каково масло и парче ябълка.

Общи условия

Активация на акаунт