Дневникът Тема 73 - Да отслабнем всички заедно!

• 91 468
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз официално се връщам отново, близо месец ядох безразборно и си върнах почти 4 кг. Направо си се окръглих отново, слагам точка на безразборното хранене и се надявам бързо да вляза във форма. Край на прегрешенията!

# 46
  • София
Привет Simple Smile
Щом ви е мотивиращо, да се похваля и тук - вече съм 74 и нямам здравословни проблеми, които се дължат на теглото. Дотук съм свалила 16кг, остават още едни никакви 10кг да сваля, за да съм в идеална форма Wink

Режимът ми е следния:
- сутрин филия със сирене или кашкавал + домат или чушка, краставица
- преди обяд - един плод (цяло лято ядох нектарини и понякога грозде, сливи или каквото има)
- на обед месо със зеленчуци или някаква манджа, но без хляб/картофи и порцията гледам да не е голяма + салата
- следобед - пак плод
- вечеря - шопска салата със сирене или малко месо с много сурови зеленчуци, чаша вино. На салатите не добавям никаква мазнина.

От време на време съм си позволявала шоколад, ядки, пържени картофи, бира, но гледам да е рядко и да са единични случаи.

# 47
  • София
Eлл, поздравления за резултата. Определено е мотивиращ!

# 48
  • на острова на мечтите
И аз да се похваля,че от днес кантарът тръгна надолу  Party  На мен ми действа много положително, ако не ям след 18:00h Малко ми е трудно да спазвам това правило,защото обикновено тук вечерят след 20:00h, но ще се справя . Проблемът е когато ни канят на гости.
Успех,мили дами  bouquet

# 49
  • тук и там
Eлл,поздравления за отличния резултат!Браво на теб! Hug
Сега сме на едни и същи килограми-дано да се мотивирам от страхотния ти резултат ,и аз да се заема сериозно най-накрая...

Май само аз се излагам-от една година стоя на едни и същи килограми +/-2-3 килограма и нямам напредък Sad

# 50
  • София
Много благодаря  Hug
Свалянето върви все по-бавно и по-бавно. Напоследък свалям по 1кг на месец. Лятото физическата активност е по-голяма. Ще се постарая и зимата да ми е толкова активна на движение колкото и лятото и дано се задържат нещата Simple Smile

# 51
Здравейте момичета  Hug
Айде пораздвижихме темата, че нещо съвсем беше започнала да ни липсва мотивация

Елл - и аз да се включа в поздравленията за резултатите. Браво - страхотен напредък  bouquet Истината е, че все по-трудно ще се сваля, защото последните килограми са най-трудни, но няма как - важното е, че вече се чувстваш добре и си намерила тактиката. Другото само ще дойде с времето  Peace

danilu - поздравления и на теб. За ранната вечеря да ти кажа - аз от мноооого време вечерям в 19.00 ч. и после край. Истината е, че в началото ми беше много трудно. Но започнах към 21.00 ч. да пия един чай Инхуа, който ми убиваше апетита и не се чувствах гладна. Правех го това 2 седмици и после свикнах да не ям след този час. А чая го спрях, защото е дехидратиращ и нощно време ми беше весело по няколко пъти  Mr. Green

Niya88 - айде двете с теб обратно с строя. И аз искам, като начало да преборя 4-5 кг, а пък ако успея после още 2 ще бъде чудесно  Peace

Аз днес пак ходих до залата, но този път си направих страхотна тренировка - доста добре се натоварих и се чувствам страхотно. Само накрая много се ядосах, защото тъкмо си бях хванала едно бавно темпо за тичане на пътеката и тя нещо блокира и изключи, та трябваше да се прехвърлям на съседната и ми се прекъсна всичко. Но, като изключим това всичко друго си беше супер  Peace

# 52
  • на острова на мечтите
Kaisia, ами мотивирам се бе човек Hug През пролетта беше тръгнала добре и после хоп, изпадна в ЙоЙо  ефекта. Иска се малко воля в началото и после е по-лесно. Peace
Вяря-Н, благодаря bouquet И аз пия чай. Зелен. Или отвара от джоджен. Или дафинов лист с кората от лимон.

# 53
Елл, браво на теб  bouquet И за свалените кг и за подбрените здравни показатели  Simple Smile

Данилу
, да се мотивираме, ама как. Аз направо не знам вече какво да се правя и как да се мотивирам. Или по-скоро проблема ми е, че на стрес и напрежение реагирам с приемане на много храна. От началото на месеца не съм яла поне откровени боклуци, но три дни горе долу добре и днес пак доста храна поех  Embarassed

# 54
Зетче,радвам се,че се появи. Hug

# 55
sun sea  Hug
Аз си следя почти редовно любимите темички, но какво да пиша като съм пълна издънка. На режим съм от ден до пладне и всеки ден ново начало. Дано захлаждането ми подейства мотивиращо и дано най-после стане ясно ще се връщам ли на работа, няма ли да се връщам, че луднах направо.
sun, а ти как си, подобряваш ли се, върви ли АИП?

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 23:35 от z.2012

# 56
  • тук и там
И аз като Зетче-да се мотивирам,ама как да се мотивирам..Принципно,при калориен дефицит се изпитва лек глад.Да,ама то най-общо зависи как се понася този глад.Аз като прекъсна режимното хранене,после много трудно свиквам на по-малко калории и храна -все ми стърже отвътре и то по никое време-от рода на 01 или 03 часът през нощта,когато се събуждам от глад #Crazy.И така -започвам отначало всеки понеделник Sad.Има период който трябва да се преодолее със воля-и трае някъде около десет -петнайсет дни при мен-период на адаптация към по-ниското количество калории,та аз този период не мога да преборя.Трябва едни 5-6 килограма да сваля по моя преценка,за да съм добре(не слаба!)според мен,но нещо не мога да намеря правилният начин-хем аз да се чувствам добре и нахранена,хем да свалям.Още търся моят начин на хранене!
Зетче,sun sea,радвам се да ви видя ! Hug

# 57
Здравейте момичета  Hug

За мотивацията - трябва да ви кажа, че имам доста сериозна мотивация. Сега ще ви я покажа

Скрит текст:
Нарочно премахнах снимките, за да няма сърдити  Wink

Доста често ги посещавам и трите, и трябва да ви кажа, че си тръгвам от тях доста надъхана. А те наистина си дават зор, защото две от тях се борят със сериозен ген от страна на родителите си  Peace

Иначе аз си продължавам с Овесените ядки - много добре се чувствам с тях, а и нали ги обичам, та мога да си карам доста време на тях. Определила съм си срок до петък включително и после ще мина една седмица на ВМ НВХ /основно месо, яйца, сирене/извара и зеленчуци/. След това ще видим. В залата съм стриктна - днес по обед пак отивам. Между другото едните ми дънки започнаха да ми стоят добре, не ми стискат и започнах да се чувствам добре в тях. Отчет за килограмите ще дам в събота сутринта - предполагам, че няма да са намалели много, защото тренирам, но колкото - толкова

В понеделник гледах една мацка по телевизията, която каза, че е свалила 40 кг. за 9 месеца. Показа си и снимки от преди - направо не можах да повярвам, че това е тя. Каза, че е свалила с белтъчна диета, като е наблягала на месо и то мазно, защото именно то й помагало да не изпитва глад към въглехидрати. Обясни, че зора е първите няколко дни - после ставало лесно. Също така каза, че ако искаме да приемаме плодове не трябва в никакъв случай да са под формата на фреш, защото ако изядеш един портокал ще те засити, но ако удариш 2 фреша, то това си е количество сок от 4- 5 портокала, което си е много  Peace

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 16:30 от Вяра - Н

# 58
Александра и аз я гледах.Храни се ВМ.И книгата й си купих,днес ще й обърна внимание.
Зетче,този стрес няма как да не ти повлияе.Толкова кортизон и адреналин изръсваш.
Кайсия,опитай с големи салати.Може млечните в тях да не ти пречат на отслабването.
В моето АИП,прекалявам с плодовете и си играя с инсулина.Види им се края и на тях.
Време, Hug

# 59
  • тук и там
 Мотивацията се губи от време на време и малко по-малко при мен,когато резултатите от храненето,спорта и усилията и трудът който си положил са много по-слаби и идват много по-бавно от очакваното. Peace
За последното показано тяло  на снимката се е работило доста-имам предвид години,не дни,седмици,месеци или година...И като казвам „работило"-имам предвид и постоянен контрол на храна,освен яките тренировки  всеки ден.Това е дълъг процес и някъде по пътя-някои от нас изгубват търпение-защото ,за успеха  най-важно  е това-търпение и постоянство и  отнема години понякога!Като родих синът си,тежах 93 килограма след раждането.Следващият месец ще станат две години от тогава..Ами свалих килограмите,които качих по време на бременност,ама до там..Почти няма мърдане последната година.Та доста време отнема ми е мисълта..На мен поне ми отнема доста Simple SmileЩе ми трябват сигурно още толкова за да сваля останалите килограми..

Иначе-супер изглеждат момичетата от снимките!Красиви тела,наистина!
П.С-коя е мацката и книгата,че нямам Бг телевизия?
Обичам салати и млечни-ще пробвам от другата седмица..

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 11:18 от Kaisia

Общи условия

Активация на акаунт