Лунна диета

• 98 452
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
  • в провинцията
Ще взема и аз да пробвам. Може ли да пуша и да пия кафе без захар?

# 301
И аз ще лунувам.
Муза, може Simple Smile

# 302
Юхуу, и аз се присъединявам  bowuu
Леко лунуване!  Heart Eyes

# 303
И аз също  Peace  А ходите ли често по малка нужда?Аз през 10 мин добре че съм се в къщи

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 16:15 от amanadali

# 304
И аз също  Peace  А ходите ли често по малка нужда?Аз през 10 мин добре че съм се в къщи

Доста честичко се ходи Laughing От тук и да ви питам - какво количество течности пиете на ден - аз за сега съм на 1200 мл. вода и 1 л. фреш...  Simple Smile

# 305
Аз днес и по голяма честичко ходя... 4 пъти  Embarassed
Като течност съм на половин литър вода и половин литър кефир. Водата ми е малко, ще наваксвам да я направя до 1-2 л

# 306
Аз днес и по голяма честичко ходя... 4 пъти  Embarassed
Като течност съм на половин литър вода и половин литър кефир. Водата ми е малко, ще наваксвам да я направя до 1-2 л

Кефирът е нещо като млечна напитка, или? И съответно това значи ли, че мога да пия и айрян?  newsm78

# 307
Ами... Нз дали можеш или не, аз така съм си го определила. По принцип смятам за по добре от фреша, който повишава рязко кръвната захар, респективно инсулина и умирам от глад Simple Smile
Кефира е подобен на айрян, но ферментира от гъба. Млечна напитка е, да. Аз опитвам 36 ч., глад, в който се допуска прием на 300-500 калории. Ако можеш без кефир или фреш е най-добре

# 308
Как сте, лунни момичета, оцеляхте ли и този път?  bouquet
Аз оцелях с доста вода, ябълков фреш на обяд и вечерта смути с ядково мляко и замразени ягоди. Напоследък това ми е схемата за лунен ден. Би било хубаво да го изкарам само на чай и вода, но понякога не ми достига воля и търпение  Mr. Green

Хайде до следващия път  Heart Eyes

# 309
И аз изкарах на чай от мента, вода и  един литър фреш от ябълки  с моркови  на 11 май пак Wink

# 310
Здравейте, и аз вчера лунувах и съм много доволна, че успях да издържа само на вода.
 Момичета, имам въпрос... забелязали ли сте когато лунувате да имате проблем със съня. Снощи не съм мигнала цяла нощ, а и друг път съм забелязала, че трудно заспивам или спя неспокойно, не винаги, но..

# 311
Да не спя спокойно, а преди да заспя ми става много студено .

# 312
А аз спя дори по-спокойно, от колкото по принцип, но аз правя луната винаги от обяд до следващият обяд, дори и фазата да започва в друго време Peace

# 313
  • София
Студено не ми е било и горе-долу добре спах, но като се връщах от тоалетната така ми прималя, че не стигнах до леглото и паднах върху еднма масичка и яко се контузих. Явно вариантът само на вода и чай е прекален за моето ниско кръвно newsm78

# 314
Студено не ми е било и горе-долу добре спах, но като се връщах от тоалетната така ми прималя, че не стигнах до леглото и паднах върху еднма масичка и яко се контузих. Явно вариантът само на вода и чай е прекален за моето ниско кръвно newsm78

Опитай с айрян, ако пак ти причернява - добави малко сол. Да, да знам за солта, но с повече вода ще се изхвърли от тялото, а айряна спомага за повишаване на кръвното. Аз съм с доста ниско - при мен рядък солен яйрян върши чудеса  Peace

Общи условия

Активация на акаунт