Лунна диета

• 98 412
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, дами Simple Smile Започвам с вас! Simple Smile 60 кг съм, цел - 56-57. Hug
Трудна цел  Mr. Green  Simple Smile В смисъл, че последните кг най-трудно се свалят и най-трудно се задържат.
При 4 лунувания месечно обаче би могло да стане сравнително лесно и бързо  Wink
Благодаря!  Hug Не са "последни" килограмите, просто ги качих и искам да ги разкарам. Повече не съм била.

Мини 2 седмици на протеинова диета + зеленчуци и си ги свалила. Wink

За мен лунната диета е по-скоро за прочистване на организма и изхвърляне на течности, не и за сваляне на мазнини. Simple Smile

# 481
Simple Smile
Луната действа за изчистване на мазнините, а иначе кой както иска да слабее.

# 482
  • ПЛОВДИВ
Здравейте, днес пълнолунието от колко часа е за спазване, някъде намерих 15,21 ч. някъде 21 ч. има ли някой информация

# 483
Довечера - 21:41 започва.
Успех на всички утре

# 484
  • София, Лагера
А докога е? Извинете за въпроса, може ли направо да ми дадете източник на информация, че линка на първата страница не дава точно от-до. Мерси  Hug

# 485
  • Бургас
А докога е? Извинете за въпроса, може ли направо да ми дадете източник на информация, че линка на първата страница не дава точно от-до. Мерси  Hug
24 часа, до утре по същото време.
Аз го правя до 7-ми сутринта/към обяд.

# 486
Аз също - изкарвам до обяд на следващия ден, но този път утре вечер имам повод и ще се хапва веднага след края.
За това пък за  днес приключих с хапването, че много му отпуснах края от последната луна.
До утре вечер  - вода и чай.
Воля и дръзновение,момичета. Hug

# 487
  • София, Лагера
Благодаря, дами!  Hug

# 488
Доколкото четох е утре вечер до 21:19.Пълнолуние е, аз точно тогава най- лесно я изкарвам и най- много вода смъквам.
От телефом съм и не мога да слож линк.

# 489
Стига бе!Аз пак съм подранила.За трети път го правя този номер.Утре пак.

# 490
  • София
И аз тук на сокове и чай

# 491
Как я карате лунички - на мен ми е вече доста гладно,само на вода и кафета от вчера наобяд Simple Smile
Сега ще се подкрепя с един фреш,да не заплитам краката на път към вкъщи Wink

# 492
Засега много добре. Към 3 ще си направя първото кафе за днес

# 493
Аз се провалих, изпих едно смути от зелена ябълка и конопен протеин, а също и кефир. И пак съм гладна, ужасно гладна. В ПМС съм и това засилва нещата. Явно гладуването не е за мен, а имам да свалям едни качени кг от почивката. Идея си нямам как ще стане, но с глад няма да се получи.

# 494
  • на последния етаж
А довечра ще вечеряте ли? Или направо утре сутрин?
Аз засега удържам фронта.

Общи условия

Активация на акаунт