Лунна диета

• 98 386
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • Бургас
Aуу, аз бях забравила за днес  ooooh! Добре че не съм яла така или иначе все още, та ще се включа и аз значи  Mr. Green
И след това смятам да си дам почивка от фастове/лунуване за известно време, защото ми се струва, че почват да ми активират гастрита, който 10г не се беше обаждал и имам лек дискомфорт в жлъчката, а гладуването е предпоставка за образуване на жлъчни камъни и прочие гадости. Иначе като пречистване, отводняване, отслабване/поддържане на теглото ми действа много добре. Аз последно време спазвах фазите на луната 4 пъти месечно, свикнах и даже не ми е проблем и по 36часа да карам, не само 24. Обаче явно има неща, на които пречи, освен неоспоримите ползи.

# 572
Мон, според теориите на гладуването и лечението с плодове, когато започнат да се чистят токсини и да се оздравяват органите, първо започват да болят и да се обаждат проблемите в тях. Чела съм за подобни кризи, по време на тези процеси. Ти си решаваш, само казвам каква би могла да е причината.

Аз ще съм на плодове. Ядох банан и ябълка. Ще опитам да приемам до довечера само вода.

# 573
  • Бургас
Дано да си права, вътрешното ми усещане е, че трябва временно или постоянно да спра, но ще видим и как ще се чувствам. Днес съм на линия, така или иначе.
Аз карам само на вода, чисто кафе и чай, без подсладители.
Плодове на гладно никак не ми се отразяват добре, само ми остъргват корема, затова ги избягвам в такива случаи. Всъщност и през останалото време почти не ги ям.
Леко да изкарате днес всички и утре да сте доволни от резултата ви желая и изчезвам засега  Mr. Green

# 574
аз също карам само на вода и кафе и ако примра, ще си сложа една лъжичка кокосово масло в кафето; имам и бульон от карфиол /вода със сол, в която го варих/ - може и това да изпия
да се храня с месеци нисковъглехидратно, да виждам резултати от това и в уж пречистващите дни да тъпча въглехидрати, ми се струва доста нелепо Simple Smile

# 575
  • на последния етаж
И аз спазвам днес. Спазвам последните 4-5 фази, но ефект засега не виждам никакъв.

# 576
  • Козлодуй
И аз съм с вас днес само до сега съм на чай и кафе без захар Simple Smile През останалото време и аз се храня нисковъглехидратно и смятам да изкарам лунуването на чай и вода Simple Smile До колко часа е фазата? Simple Smile Леко лунуване Simple Smile

# 577
  • София
Присъединявам се към вас ,успех .

# 578
- 1 кг. не съм особено доволна, но колкото-толкова  Laughing
похвалете се, оплачете се  Hug

# 579
  • София
Аз не съм мръднала и един грам ... и диетата ВЧ не помага ... не знам вече какво да правя Sad почвам да се отчайвам и депресирам

# 580
  • Варна
Аз не я правих.Много лошо така,като съвпадне с почивните дни.Ще пробвам през седмицата.

# 581
И аз се издъних

# 582
  • Козлодуй
- 0,500 - доволна съм - малко ама от сърце Simple Smile

# 583
  • на последния етаж
Аз не съм мръднала и един грам ... и диетата ВЧ не помага ... не знам вече какво да правя Sad почвам да се отчайвам и депресирам
И при мен. Миналият път също. А съм толкова стриктна - гладувам 30-36 часа...

# 584
  • София

И при мен. Миналият път също. А съм толкова стриктна - гладувам 30-36 часа...
[/quote]

Аз карам само на вода ,но полза няма .Незнам на какво се дължи това.Вече си мисля ,че имам някакъв проблем .

Общи условия

Активация на акаунт