АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 36 647
  • 695
  •   1
Отговори
# 60
А дали е подходящо да се прави преглед по време на бременност? В смисъл - жлезата е подута и отекла, дали може да се прегледа качествено newsm78
Сега ме е яд, че не съм се прегледала предварително. Имах едно уплътнение преди време, появяваше ми се точно преди цикъл, ходих на мамолог, изписа ми прогестерон по схема и хр. добавки, нещата се оправиха и след това не съм ходила. А трябваше, особено като реших да забременявам. На гинеколог отидох, а това забравих. Ще взема вярно, както казва Мис, да отида сега Rolling Eyes

Не знам, не съм компетентна. По добре питай Аг си, на моя преглед също имах оголемени каналчета в следствие на кърменето, а бяха минали два месеца след като спрях.Въпреки това ме прегледа и се установи че всичко си е в норма.

# 61
Здравейте момичета....вчера повръщах на два пъти и от напъването май ме наболява ниско корема дали е нормално  Thinking Sad

# 62
  • Sofia, Младост 3
Добре утро, успях да изчета всичко най-накрая  Laughing За пол - момченце предусещам аз, ще видим. На мен вчера ми беше много зле - гаденето се завърна с пълна сила.  Tired
Белинда, и аз не мърдам от форума, с теб ще съм, дори и да се присъединя към групата във фейсбук.  bouquet
А относно нея - искам да се включа, но се чудя все още. Тя създадена ли е вече? Или предстои?

# 63
  • където мечтите се сбъдват
Аз мисля да се включа към фейсбук групата,когато вляза в четвърти месец живот и здраве.Ще си остана и тук.
Дундулина,от Бургас сме и затова питам,че при нас е малко по-сложно с лекарите.
Гадене и аз продължавам да имам-основно следобед и вечер.
Момичета,пак да питам-в коя седмица се записахте на ЖК?

# 64
Я да се разпиша в новата тема да не вземе да свърши, докато се върнем.
За ФМ в МД звучи оферта, но не става в един ден с БХС, понеже Карагьозова преглежда само следобед. Аз си го оставих за втората ФМ, а сега ще си платя.
На мен ми поолекна доста, но спрях ФК. Може да си въобразявам, но явно са свързни нещата при мен. На 2-3 пъти пробвах и спра ли я - минава ми гаденето. Та ще питам другата седмица с какво да я заместя. В този ред на мисли, мен също още ме болят гърдите, но по-малко отколкото в началото. Май вече посвикваме.
Другото го забраеих, а и трябва да закусвам, че Прага ме чака.  Mr. Green

# 65
Аз мисля да се включа към фейсбук групата,когато вляза в четвърти месец живот и здраве.Ще си остана и тук.
Дундулина,от Бургас сме и затова питам,че при нас е малко по-сложно с лекарите.
Гадене и аз продължавам да имам-основно следобед и вечер.

Все още не съм записана, но заради здравословен проблем - понеже съм болничен трябва да изчакам да изтече и тогава да се запиша. Имах запазен час за записване за ЖК  в 10 г.с. Simple Smile

# 66
  • Пловдив
Аз съм в болничен заради опасност от аборт, това означава ли, че не мога да се запиша за ЖК  Thinking

# 67
  • София
  Ами аз все още не съм. Лекарят ми ме вика на всеки две седмици и ме преглежда ехографски, измерва плодния сак, а от предния път - и бебето, за да проследим дали нараства, съответно на гестационните седмици. И това е всичко. Още не съм пускала кръвни изследвания, нямам картон и пр. Така че не се водя записана на ЖК Simple Smile

Скрит текст:
Пуберът ми скрива шапката с ядене, момичета, голям зор ме чака с изхранването #Crazy Закуси препечена филия с филе и краставица, изяде една ябълка за десерт и след 2 минути каза - не ми стигна, та сега си бърка кисело мляко с овесени ядки ooooh! кой знае още колко пъти ще яде до обяд!

# 68
Аз съм в болничен заради опасност от аборт, това означава ли, че не мога да се запиша за ЖК  Thinking

Ако си по ЗК - не може. Аз съм в болничен по същата причина. ЗК не признава този тип направления, ако е представено по време на болничният.  Вече говорих с ЛК и тя каза, че ще ми даде ново, понеже след приключване на болничният пък изтича валидността на направлението

Последна редакция: нд, 25 сеп 2016, 10:55 от Смърфка

# 69
  • Германия
това че създаваме група незначи че спираме да влизаме в темата.. темата е създадена с цел.. всеки живот  и здраве да може да разказва как протича, а после и как мисли да роди и т.н.  
Когато не пия витамините и на мен ми се гади доста

# 70
  Ами аз все още не съм. Лекарят ми ме вика на всеки две седмици и ме преглежда ехографски, измерва плодния сак, а от предния път - и бебето, за да проследим дали нараства, съответно на гестационните седмици. И това е всичко. Още не съм пускала кръвни изследвания, нямам картон и пр. Така че не се водя записана на ЖК Simple Smile

Скрит текст:
Пуберът ми скрива шапката с ядене, момичета, голям зор ме чака с изхранването #Crazy Закуси препечена филия с филе и краставица, изяде една ябълка за десерт и след 2 минути каза - не ми стигна, та сега си бърка кисело мляко с овесени ядки ooooh! кой знае още колко пъти ще яде до обяд!
И аз съм така с прегледите, но мисля в понеделник са си пусна кръв и урина, а и хормонални заради Хашимотото,че и в петък съм на ФМ при един добър АГ, та да го поразпитам с вече готовите резултати Mr. Green Mr. Green Mr. Green
С яденето на баткото, ние изядохме две препечени, чаша чай и сега "А какво има за закуска, няма ли  повече
Скрит текст:
бухти
?" Crazy Crazy Crazy

# 71
Здравейте мами. Аз също имам болка ниско в корема, повръщане, бързо се изморявам и след консилтация с АГ се оказа че всичко е нормално при бременност. Когато ме боли корем но само болката трае 2-3секунди е достатъчно да седна и да масажирам областта на болката. Но при доста болка задължително преглед на Ех. Все пак сме двама нормално е да имаме болки в кръста и където и да е. Нищо че ми е втора бременност и съм прекарала всичко това е добре пак да се посъветваме с специалист  : )

# 72
Цитат на: stefanel
Аз мисля да се включа към фейсбук групата,когато вляза в четвърти месец живот и здраве.
Здравейте, мами. И аз ще се включа в групата във ФБ, стига да е скрита.
За гаденето - почти не ми се случва вече, много, много рядко, започна да отминава още преди около 2 седмици - в 13 г.с. съм сега.
За ЖК се записах в 10-та г.с.
Да попитам - някой мери ли още БТ? Аз я меря и започна да пада и малко се шашкам, но май е нормално към 3-ти, 4-ти месец да падне и може би е време да спирам да я следя, как мислите?

# 73
  • София
Tintiri , защо се следи БТ ?

# 74
Моето гадене попремина. Точно като пррдния път на границата между трети и четвърти месец. Сега остава да започна да спя. Иначе за пола и двата пъти си мислех, че е момиче и такова се оказа.

Общи условия

Активация на акаунт