АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 36 651
  • 695
  •   1
Отговори
# 75
  • Германия
Групата е тайна, демек никой освен членовете инеможе да я открие. Групата е основана имаме вече седем мами вътре ( Tanya06 , Дундулина , teddyblue ) и аз ... Чакаме останалите мами да ни кажат и те кои са Simple Smile с удоволствие приемаме всяка една мама.  Който желае и може в заглавния пост може да сложи че групата я има всяка една от тези мами които са вътре може да ви добави. Тук също ще се отбелязваме. Чакаме всяка мама с нетърпение  bouquet bouquet bouquet

# 76
  • Варна
Tintiri аз спрях да я меря на около 10ти ден от закъснението на Ц. Много неистово ми се ходеше по малка сутринта, и реших да спра да се стискам докато се измеря. Не знам дали е нормално, но може да попиташ Денис в темата " графики на бт"
Ssaa, мери се за засичане на овулация, след О. температурата се поддържа висока до следващия цикъл (или при бременност) т.е. при спад на темп. се очаква цикъл, но не знам дали Т. спада след време при бременност.

# 77
  • Вестерос
Благодаря на tanya06 & ssaa за отговорите Ви.
1. На вас изписаха ли ви някакви витамини които да пиете повреме на бременността   newsm78  ?
2. Има ли мами които не са в БГ? И ще раждат в чужбина  newsm78 ?
 stork-girl stork-boy
По 1, да витамам

# 78
Аа останалите как да се присъединим към ФБ групата

# 79
Групата е тайна, демек никой освен членовете инеможе да я открие. Групата е основана имаме вече седем мами вътре ( Tanya06 , Дундулина , teddyblue ) и аз ... Чакаме останалите мами да ни кажат и те кои са Simple Smile с удоволствие приемаме всяка една мама.  Който желае и може в заглавния пост може да сложи че групата я има всяка една от тези мами които са вътре може да ви добави. Тук също ще се отбелязваме. Чакаме всяка мама с нетърпение  bouquet bouquet bouquet

Какво да ви пишем за да ни добавите към групата? Профил във фб и снимка или?

# 80
Ssaa БТ както е писала и Теди се следи за установяване и проследяване на овулация и ако остане висока след обичайната дата на цикъла е признак за бременност. Само не знам до кой етап на бременността точно остава висока. Чела съм, че до 3-ти, 4-ти месец, докато се образува плацентата, но не съм сигурна, затова питах някой ако знае.
За ФБ - писах на Kristi, и се надявам, че скоро ще съм вътре  Grinning

# 81
  • Германия
Ssaa БТ както е писала и Теди се следи за установяване и проследяване на овулация и ако остане висока след обичайната дата на цикъла е признак за бременност. Само не знам до кой етап на бременността точно остава висока. Чела съм, че до 3-ти, 4-ти месец, докато се образува плацентата, но не съм сигурна, затова питах някой ако знае.
За ФБ - писах на Kristi, и се надявам, че скоро ще съм вътре  Grinning
извинявай ако не съм те добавила би ли ми писала още веднъж , мисля че на всички отговорих и ги добавих но за всеки случай  Cry извини ме, ако си писала и не съм те все още

# 82
Кристи и аз ти писах  bouquet

# 83
Пишете на кристи_95 Simple Smile

# 84
  • Германия

и на теб може не само на мен  Laughing Laughing #Crazy Peace

# 85

Ами добре, но мислех, че само модератора може, имам друга тайна група от университета и там е така Simple Smile

# 86
  • Бургас
На мен ми мина чувствителността в гърдите.
И като става въпрос за гърди си мисля скоро да си запазя част за ехография на млечните жлези. Правя такава на десетина месеца. Хубаво е да се прегледаме преди да се пръкнат бецоците  Simple Smile
Къде ходиш за ехография?Аз съм ходила само при Хрусанов,но той преглежда чрез палпация.
Всеки нечетен месец в Света София има ехографски прегледи за 10 лв. Аз два пъти ходих. Бях при Радева. Уж била добра, но е ужасно груба и двата пъти се държа отвратително. За съжаление Доманова се е пенсионирала. Тя беше добра.

# 87
  • Германия

Ами добре, но мислех, че само модератора може, имам друга тайна група от университета и там е така Simple Smile

направих го и участниците да могат

# 88

направих го и участниците да могат

Супер! bouquet bouquet bouquet Благодаря ти!

# 89
Ами сега аз ФБ ли трябва да си правя?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт