АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 36 654
  • 695
  •   1
Отговори
# 90
Ами сега аз ФБ ли трябва да си правя?  Mr. Green
Не е задължително, ние все още сме тук, просто там е по-удобно да спамим  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Момичета на лентичката на бременността ми се е оформила една хубава цяла цифра 200 Simple Smile)))

# 91
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug следя ви от самото начало,но изчаквах за да се запиша и сега времето май дойде Simple Smile В 12с и 5дни съм с термин 04.04.2017. На 33г съм имам моченце на 8г и близнаци момче и момиче на 7г  Wink Лека бременност на всички Simple Smile

# 92
Leelee голямо семейство сте и още по-голямо ще станете.Браво,браво..Щом има желание и възможности,няма нищо лошо. Hug Лека бременност. bouquet

tanya   ще си направя скоро и аз един ФБ. Щом цялата дружина ще сте там,няма да се цепя от колектива. hahaha

# 93
  • Бургас
Здравейте и от мен  Hug следя ви от самото начало,но изчаквах за да се запиша и сега времето май дойде Simple Smile В 12с и 5дни съм с термин 04.04.2017. На 33г съм имам моченце на 8г и близнаци момче и момиче на 7г  Wink Лека бременност на всички Simple Smile
Поздравления за ентусиазмът  Grinning

# 94
  • Sofia, Младост 3
Leelee, добре дошла! Прекрасно е колко много дечица ще имате  Heart Eyes

# 95
Още една мацка да изравните резултата Simple Smile bouquet

# 96
  • Вестерос
Добре дошла  bouquet bouquet

# 97
  • Пловдив
Йеее, колко сте продуктивни - един ден да нямам време за форума и сте изписали света  Laughing

Leelee, добре дошла и поздравления за голямото ви семейство  Hug

# 98
  • Германия
поздравление за голямото семейство и честото Simple Smile лека бременност

# 99
  • София
Четвърто?! Уаааау, а аз си мислех, че аз съм смела Mr. Green Успех и добре дошла Hug

Тия хормони са много забавни. Учим с малкия "Високи сини планини" и аз, докато учеше текста, се държах на положение, обаче като пуснахме и музиката, тайно пророних една сълзичка от патриотична гордост Heart Eyes 

# 100
kristi__95 Кристи, и аз ти писах във фейсбук, но не знам дали си го видяла, затова и тук казвам Simple Smile
Аз да се оплача малко, че Ади за три дни на яслата се сдоби с воднисти сополи, които обаче ми лепна и на мен. Тя вече е по-добре и сигурно утре ще ходи пак, но аз още си ги влача Sad Май наистина ще си взимам този Биозин мама, че явно имунитета ми не е това, което беше Grinning
Leelee браво за смелостта. Винаги съм харесвала големите семейства и аз тайничко си метая за 4 дечица Grinning

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 10:03 от Niki1914

# 101
Момичета, днес ми беше много зле. Бях в градината на чист въздух и ми прилоша. Почна да ми се вие свят, не можех да дишам, пребледнях, изпотих се цялата. Добре, че ММ беше при мен, за да ми помогне да стана и да отида да легна. За 15 мин ми беше така, но беше като цяла вечност... измерихме веднага кръвното-нормално. Притесних се, че не можех да дишам... все едно ми се беше надуло гърлото. След седмица ще направим изследвания, дано всичко е наред  Praynig

# 102
  • София
Добре дошла и поздравления за ентусиазма  bouquet. Имам една приятелка като теб, само че с третата бременност се оказаха пак две - пак момче и момиче, но разликата на децата е по-малка Heart Eyes. От нея знам, че повече се гледали по-лесно.

кристи мерси за групата, според мен да вземем да сложим информация в първия пост как става присъединяването Simple Smile

Лек ден от мен, отивам да сменям отново хотелите   ooooh!

# 103
Leleee добре дошла! И поздравления за голяма семейство! Искрено се радвам на хора като теб! Лека бременност ти пожелавам!

За фб групата, който иска може да пише и на мен, имам модераторски права ☺
Искам само да помоля да се сложи някъде, на заглавна страночка птвдполагм тук във форума, че има и създадена група, за да може който има желание да се присъеди и там. Благодаря предварително  ☺

# 104
  • Пловдив
Добавих на първа страница, който има желание да се включи във ФБ-групата да изпрати ЛС.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт