АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 36 634
  • 695
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Мами да ви попитам вие имате ли болка в гърдите и ако да нормално ли е
Имам ужасен дискомфорт аз. Като в първите дни на кърменето - подути, болезнени, на моменти чувствителни до нетърпимост. Чета че някои от вас вече не спят по корем от притеснения за бебето. Е, аз пък почти не мога да легна по корем заради гърдите. Не са постоянно така, но през повечето време. Иде ми да ходя гола до кръста, всякакви материи ме дразнят. Не се притеснявам, за мен е нормално, познато чувство от предишните ми бременности. Сякаш този път е още по-силно обаче, може би утрогестана подсилва нещата Thinking

# 46
  • Германия
Мами да ви попитам вие имате ли болка в гърдите и ако да нормално ли е
Имам ужасен дискомфорт аз. Като в първите дни на кърменето - подути, болезнени, на моменти чувствителни до нетърпимост. Чета че някои от вас вече не спят по корем от притеснения за бебето. Е, аз пък почти не мога да легна по корем заради гърдите. Не са постоянно така, но през повечето време. Иде ми да ходя гола до кръста, всякакви материи ме дразнят. Не се притеснявам, за мен е нормално, познато чувство от предишните ми бременности. Сякаш този път е още по-силно обаче, може би утрогестана подсилва нещата Thinking
при мен също има един доста засилен дискомфорт. Но чак без материя нагоре немога. Но определено доста чувствителни до болка понякога.

# 47
  • Бургас
На мен ми мина чувствителността в гърдите.
И като става въпрос за гърди си мисля скоро да си запазя част за ехография на млечните жлези. Правя такава на десетина месеца. Хубаво е да се прегледаме преди да се пръкнат бецоците  Simple Smile

# 48
  • София
Здравейте момичета
Малко се позагубих последната седмица но пак съм на линия. Не смогнах да ви изчета:)
Моето пътуване мина без проблем, бяхме 5 дни в Испания с малкия и си изкарахме супер, повървях си малко повече но с чести почивки...Надявам се всичко да е ОК, чуствам се добре но знам ли...понеделник ще се виждам с доктора и ще го помоля да ме погледне за мое успокоение. Иначе от днес влизам в 13 г.с. и корема ми е позакръглен, по дрехите ми личи вече и немога да го скрия хихи, не че и искам де Simple Smile
За ФБ съм ок, влизам редовно там и ще ми е удобно, та когато кажете ще се включа.

# 49
  • Германия
https://www.facebook.com/kriss1.savova <-- който желае нека ми пише, за да мога да създам групата, тъй като трябват поне двама души  Peace

# 50
  • София
https://www.facebook.com/kriss1.savova <-- който желае нека ми пише, за да мога да създам групата, тъй като трябват поне двама души  Peace

Писах ти съобщение във фейсбук. Тя нека си седи групата, а който иска може да се присъединиява.

Само за име не знам ... нали трябва да е нещо кодирано Simple Smile

# 51
Здравейте и от мен отново... четох ви почти 2 часа Simple Smile вече сме си у дома след Санторини, което си се оказа приключение- много труден полет, много вървене, скутери, обиколки,но беше неземна красота и си изкарахме страхотно.
Днес цял ден лежа - болнаво ми е,отпуснато...
А и едни болки в кръста ме мъчат повече от седмица, както и в тазобедрените стави - Възможно ли е да се разширява таза?
Трябва да си намеря лекар за БХС тази или другата седмица най-късно - някой ходил в МД или СВ. София,понеже с тях работи здравното ми осигуряване? Мислите ли, че мога да мина ехограф и кръв непосредствено едно след друго и веднага да тичам до офиса?
Толкова много неща бяхте коментирали, почти забравих какво исках да кажа по различните теми, така че само пазете се и бъдете здрави !!! 😘

# 52
  • Варна
Кристи, и аз ти писах  Simple Smile
Аз пия витамини Пренатал.
И мен ме болят ужасно гърдите, не мога да спя по корем и дори като се въртя ме болят. Би трябвало да е нормално  Peace

# 53
Здравейте, момичета! Човек да пропусне 2 дена и сте изписали света  ooooh!
Само да се запиша и се връщам да чета.
Аз тия дни се чувствам доста зле. Многа повръщам и ми е постоянно лошо. Помрънках си сега се връщам да чета.

# 54

Писах ти във фейсбук. Предполагам групата ще е скрита и няма да се вижда от никой? ☺

# 55
 Laughing
– 1 календарен месец –  1 до 4  гестационна седмица
– 2 календарен месец – 5 до 8  гестационна седмица
– 3 календарен месец – 9 до 13  гестационна седмица
– 4 календарен месец – 14 до 17  гестационна седмица
– 5 календарен месец – 18 до 22  гестационна седмица
– 6 календарен месец – 23 до 26  гестационна седмица
– 7 календарен месец – 27 до 31  гестационна седмица
– 8 календарен месец – 32 до 35  гестационна седмица
– 9 календарен месец – 36 до 40  гестационна седмица
 bouquet

# 56
Развълнувах се за фейсбук групата. Много ще ми е лесно да следя там и да се включвам по темите, както и да задавам въпроси 😂😂😂😂

# 57
  • където мечтите се сбъдват
И като става въпрос за гърди си мисля скоро да си запазя част за ехография на млечните жлези. Правя такава на десетина месеца. Хубаво е да се прегледаме преди да се пръкнат бецоците  Simple Smile
Къде ходиш за ехография?Аз съм ходила само при Хрусанов,но той преглежда чрез палпация.

# 58
И като става въпрос за гърди си мисля скоро да си запазя част за ехография на млечните жлези. Правя такава на десетина месеца. Хубаво е да се прегледаме преди да се пръкнат бецоците  Simple Smile
Къде ходиш за ехография?Аз съм ходила само при Хрусанов,но той преглежда чрез палпация.

Момичета не мога да видя
 от къде сте. Аз ходих съвсем скоро в Доверие на префлед в гр. СОФИЯ. Тъй като спрях да кърмя и беше крайно време да се прегледам вече, работят със здравната каса, попаднах на много свестен доктор, много обстойно ме прегледа и обясняваше всичко.

# 59
  • София
А дали е подходящо да се прави преглед по време на бременност? В смисъл - жлезата е подута и отекла, дали може да се прегледа качествено newsm78
Сега ме е яд, че не съм се прегледала предварително. Имах едно уплътнение преди време, появяваше ми се точно преди цикъл, ходих на мамолог, изписа ми прогестерон по схема и хр. добавки, нещата се оправиха и след това не съм ходила. А трябваше, особено като реших да забременявам. На гинеколог отидох, а това забравих. Ще взема вярно, както казва Мис, да отида сега Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт