АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 37 630
  • 695
  •   1
Отговори
# 135
Може ли и мен някой да ме добави/ който има време и енергия;) Ailing@abv.bg
Ние благополучно се прибрахме от Тасос. На малкия му се стегна душата в колата. Тъкмо щяхме да излизаме по плищадки и такъв дъжд и град се изсипахя, че до магазина не можах да доплувам... Утре дано е по-добре, понеже съм на преглед , а малкия -на игра с баба...

ако искаш да те добавя във фейсбук групата ми остави съобщение с линк към профила си там Simple Smile

# 136
Предполагам тези от вас,които имат вече дечица се справят по-лесно,ама на мен ми е 1ва бременност и изпитвам неистово желание да купувам всичко,а още е страшно рано,едва се сдържам  Joy
Не бъразай, много бъро излизат от употреба - растат като гъби Simple Smile

# 137
  • Бургас
Не знам дали са точно киселини, но постоянно се оригвам. Като Крали Марко съм  Mr. Green

# 138
  • София
Кари, палчета fingerscrossed

Аз днес пак съм опасна за себе си. Бутнах лаптопа от дивана на земята /жив е той, жив е!/, изпуснах ютията и метнах един черпак в мивката така, че дръжката му падна Embarassed Embarassed Embarassed Вече започвам да се притеснявам да шофирам. На някои мозъкът им изтича с кърмата, моят очевидно още с последната менструация е изфирясал:ooooh:

И що ми трябваше днес да чета разказа на едно момиче с missed. Пфуууу, не мога да се позная с тази бременност, такъв шаш и паника, дано се успокоя по-натам, че това хич не е нормално. Вместо радостно очакване, аз преди всеки преглед съм със свито гърло и пулсът ми става 150 Sad

# 139
Момичета имам зверски главобол, не минава от парацетамол и ефералган, сега какво?Sad

# 140
  • Бургас
 През първата ми бременност имах често главобол и четох, че основната причина за него е липса на вода и/или магнезий. Затова повече течности и магнезий - примерно аз ядях банани. Има и ШС с магнезий или магнерот/магнерич и производните му.

# 141
  • София
Сега - нищо. Лягаш на тъмно с мокра кърпа на челото, хващаш милото да те размачка малко по слепоочията и това е. Един чай от мента би помогнал на мен, ако искаш - пробвай. И, между другото, парацетамол и ефералган е едно и също, така че внимавай да не предозираш. Парацетамолът може да е доста опасен при предозиране - да се обринеш, да получиш алергична реакция и пр.

# 142
Belinda,разбирам те. И на мен сърцето всеки път ми се свива, а за такива истории като прочета косата ми се изправя. Точно за това ви помолих за палчета , почти 3 седмици не съм била на преглед и се вълнувам и се и страхувам, надявам се всичко да е ок.
Предполагам на всички ни се свиват душичките, докато сме в неведение и преди прегледа.
Аз утре смятам да мина до ЛЛ първо и да си взема направление, такова за следене на бременноста , нали така ми казахте. Дано се доредя , че и двамата лекари са следобед, втора смяна. Ама мисля че при ЛЛ бременните трябва да сме с предимство, абе утре ще видя как ще мина.
Важното е после при моя си доки. Praynig

# 143
  • София
Аха, с предимство, ама друг път. Те и майките с малки деца си мислят, че са с предимство, и бабите и дядовците - също Mr. Green И като цялата опашка е с предимство, седиш и чакаш hahaha

# 144
Пък и още е рано. Поне аз съм във фазата дето не е ясно шкембе ли имам ими бебе Simple Smile
Не четете такива неща сега, трябва много спокойствие. Аз с предната бременност си скъсах нервите за глупости. Сега няма да си го позволя.
За главоболието няма какво друго. Не прекалявай и с Парацетамола. Повече почивка и дано мине бързо.

# 145
Момичета имам зверски главобол, не минава от парацетамол и ефералган, сега какво?Sad
Завиваш се през глава на тъмно и се опитваш да заспиш, дано да те отпусне

# 146
  • София
Кари,ние с теб вървим горе долу еднакво май Simple Smile)))) Аз съм в 8ма и няколко дни.Утре и аз съм на преглед,момичета стискайте палци всичко да е наред 🤗

# 147
Кари,ние с теб вървим горе долу еднакво май Simple Smile)))) Аз съм в 8ма и няколко дни.Утре и аз съм на преглед,момичета стискайте палци всичко да е наред 🤗
И аз съм с вас Wink

# 148
Ами според приложението ми аз съм 10 г.с вече,ще видим утре как ще го изчисли доки Flutter

# 149

Белинда, все се каня да ти питам твоите батковци колко са големи?
Не ми ли се виждат лентичките? Втори и шести клас са ми момчетата Simple Smile

При мен не се виждат. Твоите са доста по-големи от моите, ще си имаш помощници готови Simple Smile .

Пфуууу, не мога да се позная с тази бременност, такъв шаш и паника, дано се успокоя по-натам, че това хич не е нормално.

И аз съм така този път, не знам защо така съм изтрещяла, но вечно съм в някакви черни сценарии и нон-стоп притеснения. Не знам от възрастта ли е, от какво е. Да излизаме вече от този първи триместър, че ми побеля косата вече от притеснения....макар, че имам усещането, че този път ще се притеснявам през цялото време и няма въобще да успея да се насладя на бременността  Confused .

Ами според приложението ми аз съм 10 г.с вече,ще видим утре как ще го изчисли доки Flutter

Кари ти за кога беше? Аз съм за 24.04 и точно влизам в 10-та седмица. Тези седмици се точат сууууууупер бавно.

Общи условия

Активация на акаунт