АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 36 661
  • 695
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Предполагам тези от вас,които имат вече дечица се справят по-лесно,ама на мен ми е 1ва бременност и изпитвам неистово желание да купувам всичко,а още е страшно рано,едва се сдържам  Joy

# 121
Ох, леле, 90 нови отговора, нямате изчитане  Wink .

2. Има ли мами които не са в БГ? И ще раждат в чужбина  newsm78 ?
 stork-girl stork-boy

Има, да Simple Smile. Ти в коя държава си? Писах ти ЛС, за добавяне в групата Simple Smile

Гърдите са ми on and off, в момента са почти нормално изглеждащи и усещащи се, понякога ме понаболяват леко. Най-зле беше в самото начало, бяха тежки и горещи като вулканични камъни и боляга ужасно, но в средата на 5 седмица рязко се нормализираха.

Здравейте и от мен  Hug следя ви от самото начало,но изчаквах за да се запиша и сега времето май дойде Simple Smile В 12с и 5дни съм с термин 04.04.2017. На 33г съм имам моченце на 8г и близнаци момче и момиче на 7г  Wink Лека бременност на всички Simple Smile

Ехааа, добре дошла! Ето кой ще дава съвети на нас очакващите 3-то бебе  Hug

Белинда, все се каня да ти питам твоите батковци колко са големи?

# 122
  • Бургас
Ехеее, докато сте усетя и сте отворили още една тема, че и до 10-та страница Simple Smile).

Ние почивните дни бяхме на гости при свеки, а с нея сме в конфликт, та не изкарахме мн добре. Все пак имахме годишнина от сватбата с ММ, та приемете виртуална почерпка (не знам как да качвам снимки на бонбони и лакомства, ама то май по-добре  Laughing ).
За ФБ групата първо писах на Ники1914, после обаче някъде прочетох, че били само трима администраторите, та писах и на Таня06. Който може да ме добави Simple Smile.

И добре дошли на новите мами. Много се радвам на тези, с големи семейства. Hug

# 123
  • Германия
Ох, леле, 90 нови отговора, нямате изчитане  Wink .

stork-girl stork-boy

Има, да Simple Smile. Ти в коя държава си? Писах ти ЛС, за добавяне в групата Simple Smile

Гърдите са ми on and off, в момента са почти нормално изглеждащи и усещащи се, понякога ме понаболяват леко. Най-зле беше в самото начало, бяха тежки и горещи като вулканични камъни и боляга ужасно, но в средата на 5 седмица рязко се нормализираха.
Германия вие?

# 124
  • София

Белинда, все се каня да ти питам твоите батковци колко са големи?
Не ми ли се виждат лентичките? Втори и шести клас са ми момчетата Simple Smile

Днес чудно временце. Утъпкахме пътеките в Южния, мушнахме по един сладолед и сега ги разхвърлях един да се къпе, друг да стяга чанта за утре. Пак водихме вечния разговор за куче. Последният рефрен е колко здравословно ще е за бебето да расте с домашен любимец Crazy Не се издържа вече, ще клекна и ще им взема, а после ще си чукам главата в стената, защото си знам, че ще трябва да гледам И него!

# 125
Може ли и мен някой да ме добави/ който има време и енергия;) Ailing@abv.bg
Ние благополучно се прибрахме от Тасос. На малкия му се стегна душата в колата. Тъкмо щяхме да излизаме по плищадки и такъв дъжд и град се изсипахя, че до магазина не можах да доплувам... Утре дано е по-добре, понеже съм на преглед , а малкия -на игра с баба...

# 126
  • Hamburg
Благодаря на tanya06 & ssaa за отговорите Ви.
1. На вас изписаха ли ви някакви витамини които да пиете повреме на бременността   newsm78  ?
 stork-girl stork-boy

Аз съм в Германия и живот и здраве пак смятам да раждам тук Simple Smile

# 127
  • Вестерос
И моите гърди са он офф, смаите зърна са постоянно чувствителни къде по-малко, къде повече.

# 128
Много пишете,много Simple Smile
Добре дошли на новите! И евала и голямо нраво на мамито с многото дечица! bouquet
Аз утре съм на преглед( толкова време чакам).. Стискайте палци, ще пиша като мине. Дано всичко е наред и да видиме шаващо пораснало бебенце  Heart Eyes
За фб групата по принцип съм ЗА, но нека мине и този преглед пък ще преценя кога да се включа. Hug

# 129
Carrie br, стискам палци! Ще чакаме утре да се похвалиш.  bouquet

# 130
  • Варна
Ужас. Добре че се прибрахме точно преди да удари градушката. Улиците и покривите побеляха лекичко  Laughing Успях да ошетам, наготвя и простра прането с полусхванат кръст и с малка помощ от ММ  Joy доволна съм от себе си.
Тифани, Говорих и с тази моя позната, но тя в началото се е следила във Велико Търново и там е правила ФМ  Sad Аз мисля да изчакам до прегледа, да видя къде ще ме насочи моя АГ. Ако нещо ме подхлъзне, направо си врътвам г-за и отивам при друг  Crossing Arms Петък изобщо няма да мога да отивам където и да е на преглед, защото ще правим 40 дни от баща ми, и баба ми е организирала половината рода и познати на баща ми да дойдат... и като ги знам ще цъфнат от 7.00 в къщи  Close Confused
Кари, Късмет, дано всичко е наред!  bouquet

# 131
  • Вестерос
Мерси, Теди, аз утре ще питам моя. За сега уж ще ида в петък, но не смятам да ходя в 6,7 часа, ще ида към 8 пък какъвто ми е късмета.

# 132
Благодаря ви. bouquet ще пиша

Абе голяма градушка е имало във Варна, не звънках на леля / тя работи там и живее съвсем близо до Варна/, но като гледах новините наистина направо бяха побелели пътищата ooooh!

# 133
  • Вестерос
Да, в центъра главно, при мен нямаше, но имаше много дъжд и гръмотевици и светкавици, нямахме тв за малко и нет

# 134
Теди, голям късмет наистина!
Кари, успех утре и да пишеш Simple Smile
Аз смятам утре да си признавам в офиса, да видим как ще мине.

Общи условия

Активация на акаунт