АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 37 606
  • 695
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia, Младост 3
Манха Мерси за съвета за количката, сега поне знам кое да гледам Simple Smile
за виждането на живо със сигурност си права и така ще действам.
Ева и аз съм като теб и на мен супер странни и грозно ми се струват, а скъпии...  Rolling Eyes думи нямам, не ме срам да кажа че колата ми не струва 2500 лв. как може количка за бебе да струва толкова.
Аз за това тази която споменах е приемлива като цена и вида се преглъща  Laughing, та я погледнах. Но ще помисля още малко.
Коя е , че тази на Дими видях, но друга не съм

# 466
ох, да се оплача и аз малко - май някакъв вирус е пипнал малкчо и от сутринта 4-5 пъти повръща. останах си в нас и работя от къщи, добре че имам разбрана шефка Simple Smile
И ние го изкарахме - баткото де, ама при нас доста бързо премина - повръщане и як главобол. Hug HugЩе ви мине, пийте повече водичка с лимон и ако не ви се хапва, не се насилвайте:)

Момичета всичко си ние наред, ама пол не можахме да видим - "Малка дупла си имаш за сега" , каза човекът. Имаме си всичко, както каза доктора, търсеният размер е 2,03.  Което значи, че за ранна БХС няма да ходя да пускам изследване. АГ-то каза, че ще направим задължително другите - около 20 седмица и така. Май сме малко напред със седмиците - според ехографа съм на 13+2 дни (след 20 минутни измервания разни), което значило, че може би ще ми изместят термина малко напред, но засега да не бързам. Друго не се сещам - а да плацентата ми е предна и това е.  Party Party Party

# 467
  • Sofia, Младост 3
Честито за успешно миналия преглед  Hug Чудесно ще е и ако си е дупла, наистина, ще си има голям и грижовен батко  Heart Eyes

# 468
Честито за успешно миналия преглед  Hug Чудесно ще е и ако си е дупла, наистина, ще си има голям и грижовен батко  Heart Eyes
Аз малко се стреснах от това 2.03, но човекът ми каза, че затова се дават граници,  горна е 3, а над 2,5 се насочва към другото изследване - амни....не помня името. Иначе да, сигурно ще е хубаво да купуваме розово. Въпреки, че аз си мисля, че са ни сини гащите Simple Smile Grinning Grinning

Снощи се разрових в документацията, която имам от баткото - правени са ми 3 пъти ФМ и отделно още около 25 ехографски прегледа, + едномесечна сесия с ултразвук в деветия месец - всеки ден по час и половина. И доктора само ми се кара да не сравнявам всичко Embarassed Simple Smile

# 469
  • Sofia, Младост 3
Честито за успешно миналия преглед  Hug Чудесно ще е и ако си е дупла, наистина, ще си има голям и грижовен батко  Heart Eyes
Аз малко се стреснах от това 2.03, но човекът ми каза, че затова се дават граници е горна 3, а над 2,5 се насочва към другото изследване - амни....не помня името. Иначе да, сигурно ще е хубаво да купуваме розово. Въпреки, че аз си мисля, че са ни сини гащите Simple Smile Grinning Grinning
Но все пак тези числа зависят и от седмицата, мисля ? Щом отговаря бебето на 13 с. , сигурно затова и е малко по-голямо числото. То затова го правят между 11-13 с. , след това нямало смисъл. Така че си е ок щом докторът е казал. Е , хайде, стискаме палци за девойка  Hug Аз като с първо уж нямам претенции, но това пусто усещане, че ще е момче не ме оставя и се самонавивам и му говоря в мъжки род. После, ако се окаже принцеса рязко ще трябва да сменям настройката  Laughing

# 470
Ева аз не съм пускала линк, видях една намалена и попитах момичетата за мнения да знам какво да им гледам принципно Simple Smile

# 471
  • София
Белинда, Бадемко, къде се изгубихте? И още момичета ми липсват... Всички ли са във ФБ?  Mr. Green

Аз съм си тук, никъде не съм ходила. Даже сякаш писах вчера newsm78 Нямам ФБ Simple Smile
Просто септември месец при мене работата вече става много, а имам и двама ученика и нямам толкова време за бъбрене, както лятото. Но ви следя редовно Simple Smile

# 472
Design baby май всичките са с тегло на рамата около 10кг. Кошовете обикновено са по около 3кг. За мен това е тежка и обемна количка ако всеки ден ще я качваш и сваляш в кола. То си зависи и от колата де. Пък и ако нямате намерение да я разнасяте си е перфектна, теглото няма значение.
Nord си признавам, че не съм виждала, явно са по-нови. Доколкото видях поне рамата е по-лека, около 8кг.
Моята е такава, само че беше с друга марка, когато я купувах:
http://kasida.bg/product/41673/x-lander-bebeshka-kolichka-x-pulse-comic.html
По-компактна е като размери, но си имаше някои недостатъци.
На мен все още ми е забавно като видя да вадят Стокке или Мима от панелка, или пък Голф 2 (нищо срещу колите, аз си ги харесвам). Ами не е нормално колата да ти е по-евтина от количката според мен Simple Smile И да ви кажа, имам познати във Финландия, дори там, където се произвеждат, Стокке-тата са изключително непопулярни, а стандарта знаете какъв е. Почти никой не купува такива колички.
Да, има детски и бебешки стоки, които си струва да са от по-скъпите. Но тези колички специално ЗА МЕН изобщо не си струват.
Таня, честито за добрите резултати!

# 473
хахаха за Стокето и аз съм на същото мнение
другите, които ми харесват са X-lander

bouquet за всички добри новини от прегледите

# 474
Момичета, възможно ли е да усещам бебчо? В 11г.с. и 3 д. И от няколко дни усещам нещо. Не мога да го опиша. Нещо като гъделичкане...  Laughing Голямо напрежение ми е на работа-много нерви, може би е от това. В понеделник съм на изследвания, нямам търпение вече! Много съм нервна. Искам само да чуя " Всичко е наред" Praynig

# 475
Първа бременност ли е? Раничко е. Аз го усещам, но съм 13 седмица и 5 дни, пък и втора бременност. Но звучи като да е бебето с това гъделичкане Simple Smile Кой знае  Hug

# 476
  • София
И аз съм в 11та седмица и днес като се разходих по-интензивно на обяд, после усещах леко гъделичкане, но не мога да определя какво е. Дори и в момента като седя го усещам. Надявам се да е бебо Simple Smile

# 477
Забелязах още една мярка - размер на главата - 2,4 см  newsm78 Това нормално ли е?  Thinking

# 478
Добре дошли на новодошлите  Hug

Успех, Таня, и на другите запътили се към ФМ днес.

Аз последните два дни само ви чета и не можех да пиша, но не съм ви изпуснала. Е, днес пиша от дивана вкъщи и май се очертава да започвам да го пазя още от сега. В болнични съм и няма да се оплаквам. Вчера падна голямо обикаляне, но най-после мога да се похваля - записах се за ЖК. По препоръка от няколко места си запазих час за д-р Борислав Иванов и съм впечатлена. Този Човек е вложил сърцето си в своята професия. С такова удоволствие обяснява точно, ясно и с подробности за всяко нещо. Мислех, че само фиктивно ще се запиша по ЗК, но ми се струва, че посещенията ми при него ще бъдат удоволствие. Бебочето е добре, разгледахме го подробно от почти всички краища (не се намести, за да видим дама ли е със сигурност). Много съм доволна. Иии вече ще пиша повечко.

Белинда, Бадемко, къде се изгубихте? И още момичета ми липсват... Всички ли са във ФБ?  Mr. Green
Май там са се попреселили повечето. Мисля, че на някой им е по-удобно да следят. Simple Smile
аз тъча и на двата стана бе момичета,тука чета ще гледам и да се включвам ама на фейса ми е по-лесно,но ви следя нон стоп няма отърване  Hug

# 479
  • Пловдив
Аз сега се връщам от фетална.Предния път ми казаха момиче с ???,а сега без въпросителни момче.Не е хубаво да бързам да се настройвам,но ей ме на миналия път направо се размечтах.Както и да е,но по-важното е,че всичко е наред.Само ми каза,че плацентата е разположена върху родовия канал.Такова нещо за пръв път чувам,но каза да не се притеснявам.
За кожата и на мен на лицето ми се лющи от сухота.

Общи условия

Активация на акаунт