Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 323
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Ох, къде ти прическа всеки ден!Нямам време, нито ми се занимава.Връзвам,понякога небрежен кок, понякога плитка на една страна или пусната с диадема.Вече по-рядко къдрава или отвреме-навреме изправям с пресата.
На плитки също спя.Много харесвам рибена кост, но е аз не мога да я правя, а пък изглежда толкова елементарна. Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 09:51 от Miss_Bingley

# 121
Много харесвам рибена кост. Стои чудесно на прави и дълги коси. Не мога обаче да я направя сама. Приятелките и познатите ми също не могат. Те и да могат е ясно, че няма да ги карам всеки ден да ме правят. В салона където се подстригвам, забелязах, че предлагат тази услуга. Не съм се възползвала още, но определено ще го направя скоро.

# 122
Ох, къде ти прическа всеки ден!Нямам време, нито ми се занимава.Връзвам,понякога небрежен кок, понякога плитка на една страна или пусната с диадема.Вече по-рядко къдрава или отвреме-навреме изправям с пресата.
На плитки също спя.Много харесвам рибена кост, но е аз не мога да я правя, а пък изглежда толкова елементарна. Simple Smile
Eлементарна е да Simple Smile
Това е единствена плитка която мога да правя на дъщеря ми  Joy .
На мен обаче не мога Sad

# 123
А аз пък мога dutch braid и тази другата рибена кост френска пак се води

ето тази, като тройна, а по-елементарната не мога  Mr. Green

# 124
Голямата щерка си я прави рибята кост сама по- добре, отколкото аз като и я правя  Embarassed
Който ходи на народни танци със затворени очи може  Mr. Green

# 125
Чаровнице, благодаря ти  Hug
Косата ти си има чудесен блясък и според мен този спрей на Кевин Мърфи ти е изключително излишна покупка, но и аз като си вкарам мухи в главата никой нищо не може да ми каже, така че... Laughing
Аз много пъти съм писала, че съм изключително вързана в ръцете и нищо не мога да правя  ooooh!, адмирирам плитките на Алечка, страхотни са, евала  Crazy

Иначе лятото в най-големите жеги нося косата си вързана с шнола-банан, а като е приятно топло - хващам с фиба само предните кичури, ето така :

Сега вече и цялата зима ходя с пусната коса.

# 126
Записвам се за темата,дами bouquetи търся лесни прически за къдрави и дълги коси. И двете с 8 год ми дъщеря имаме такива,но докато аз минавам с небрежен кок,тя си иска прически почти всеки ден за училище.Основно в мрежата намирам за прави или изправени коси,а нейния случай не е такъв. Мога да и правя кок/на което много рядко се съгласява/и плитка Embarassed,като с такива къдрави коси се губи красотата на плитката-почти не си личи

# 127
Добро утро, момичета

Успях да снимам нещо, качеството е кофти, но се вижда що годе Blush
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 10:38 от Анонимен

# 128
Не ми се иска да правя нова тема за проблема си, затова направо ще питам тук, ще съм благодарна, ако ми обърне някой внимание. Heart Eyes
Трябва ми шампоан за всекидневна употреба, защото косата ми се омазнява скорострелно и още на вторият ден е в значително не толкова добър вид, а и нямам никакъв обем. Та желаният шампоан от мен трябва да е за всекидневна употреба, за мазна коса, да придава някакъв обем и с добро действие срещу косопада. Бих изполвала и балсам, ако е нужно, но по принцип не го правя. Ако, някой знае за такъв, който да одовлетвори желанията ми или поне част от тях, ще съм благодарна да сподели. Embarassed

# 129
Arimari, не мога да съм полезна.

Цяло лято си нося косата сплетена по различни начини. (Жана  Hug). От както съм руса се зарибих много, защото си личат плетениците. Освен това косата много ме дразни в жегата.
Откакто застудя пробвам с пусната, обаче пак ме дразни... В момента измислям начини да сплитам само предната част, за да не ми пречи.

# 130
Алечке, на руса коса плитките стоят чудесно.  Heart Eyes
Arimari, не мога да препоръчам нищо за твоя проблем, защото косата ми никога не е била мазна и нямам опит с такива шампоани. Знам,че шампоани с хума и коприва се отразяват добре на мазните коси.А копривата действа и срещу косопада.
За косопада специално можеш да пиеш добавки и да правиш най-различни маски.

# 131
  • Sofia, Bulgaria
Не ми се иска да правя нова тема за проблема си, затова направо ще питам тук, ще съм благодарна, ако ми обърне някой внимание. Heart Eyes
Трябва ми шампоан за всекидневна употреба, защото косата ми се омазнява скорострелно и още на вторият ден е в значително не толкова добър вид, а и нямам никакъв обем. Та желаният шампоан от мен трябва да е за всекидневна употреба, за мазна коса, да придава някакъв обем и с добро действие срещу косопада. Бих изполвала и балсам, ако е нужно, но по принцип не го правя. Ако, някой знае за такъв, който да одовлетвори желанията ми или поне част от тях, ще съм благодарна да сподели. Embarassed

За ежедневна употреба аз съм доволна от шампоана на Bioderma Node, но не знам дали става за косопад.  Peace

# 132
Скрит текст:

Препоръчвам ти този шампоан за мазна коса, наистина почиства в дълбочина. На мен ми е малко силен. Може би не става за всеки ден. и аз съм чувала с коприва на билкова основа - мисля че ще стават за всеки ден.

# 133
Нова тема имало  Joy Определено съм много зле последните дни. Имам ужасни бели корени, нямам ни време, ни желание да се боядисам, аз дето се боядисвам на всеки бял косъм  Laughing Laughing

За коса харесвам и аз този Лореалския, рядко обаче се мия само с шампоан за мазна коса, редувам такъв за мазна и някакъв за честа употреба за нормална коса.
Харесвам и този , а цената му е под 2лв.

Сега си взех един на Ив Роше с коприва, да видим , дано е хубав.

Домашни маски правя периодично с тривитаминол, маслото на Икаров, жълтъци, кисело мляко, мед, лимон, ракия, общо взето каквото хвана от хладилника.

Бретони харесвам, но трудно бих се навила. Първо мъжа ми не харесва и второ ми се струва труден за поддържане, а и е риск дали ще го направят като хората. Според мен най много личи добрия фризьор по бретона и по това как подстригва къса коса. Иначе харесвам небрежни бретони, може би едно от малкото неща, което така и не успях да харесам е дебел , прав, прътен бретон стигащ до очите .

# 134
  • Sofia, Bulgaria
Mother of PrincesS сподели, моля те, мнение за шампоана на Ив Роше. От сума ти време го гледам и му се чудя, но все става нещо и си взимам някакъв друг. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт