Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 283
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Скрит текст:

Много готина прическа, струва ми се лесна.Става и на пусната коса и като официален кок, а може и за малките госпожици. Simple Smile

# 136
Не ми се иска да правя нова тема за проблема си, затова направо ще питам тук, ще съм благодарна, ако ми обърне някой внимание. Heart Eyes
Трябва ми шампоан за всекидневна употреба, защото косата ми се омазнява скорострелно и още на вторият ден е в значително не толкова добър вид, а и нямам никакъв обем. Та желаният шампоан от мен трябва да е за всекидневна употреба, за мазна коса, да придава някакъв обем и с добро действие срещу косопада. Бих изполвала и балсам, ако е нужно, но по принцип не го правя. Ако, някой знае за такъв, който да одовлетвори желанията ми или поне част от тях, ще съм благодарна да сподели. Embarassed
Зависи каква сума си склонна да отделиш.
Из блоговете и чуждестранните онлайн  магазини има страхотни серии за новата серия която се предлага в златна рибка .
https://www.zlatnaribka.com/eprouvage/gentle-volume-za-obem има серия за обем и серия за възстановяване която помага и за косопада https://www.zlatnaribka.com/eprouvage/fortifying-za-vazstanovyavane това е възстановяващата серия  въпреки ,че е за възстановяване прочетох ,че придава страхотен обем и помага за косопада .Така ще имаш две в едно Simple Smile
Пак казвам ,че лично не съм ги използвала а съм чела из чуждестранните блогове .

# 137
И аз ще чакам отзив за шампоана на Ив Роше. Peace

Не мога да препоръчам шампоан за мазна коса. Но съм чела, че точно за мазни коси не се препоръчват подобни шампоани. Силни са и изсушават скалпа. Съответно започва да се образува повече себум.
По-добре за нормална коса някакъв.

# 138
# 139
raja_nikol  не ми отваря едната страница  Simple Smile
Вжте нещо любопитно
Скрит текст:

Абстрахирайте се от косите, ненавиждам толкова дълги  коси(да дори и аз), гнусни са ми,но ми стана любопитно каква е тая смес.

# 140
Много хубаво е станало, Рая  Heart Eyes, браво, много ти е сръчна девойката  Hug
Мис, тия ми идват малко в повече  Laughing

# 141
Много хубаво е станало, Рая  Heart Eyes, браво, много ти е сръчна девойката  Hug
Мис, тия ми идват малко в повече  Laughing

то и на мен, даже в много повее  Sick но ми стана интересо дали действа това за растежа, въпреки е аз много не вървам на такива статии  Simple Smile

# 142
  • Street of Dreams
Много ми хареса косата на щерката на Рая - изглежда плътна и здрава, има хубав пепелен цвят  Heart Eyes Heart Eyes

# 143
Много ми хареса косата на щерката на Рая - изглежда плътна и здрава, има хубав пепелен цвят  Heart Eyes Heart Eyes
Тя не я тормози много, затова страдах и аз като реши до я постригва, че и кичури споменаваше. Уж размисли и за двете, ще видим другата седмица как ще се върне  Wink

# 144
Харесвам дълги коси и почти през целия си живот съм била дългокоса, ама това на снимката е всичко друго, но не и красиво. В съвременното общество е меко казано неадекватно да имаш толкова дълга коса. Не е нормално косата ти да се влачи след теб. Sick Как ли се мие такова чудо... Rolling Eyes

# 145
Рая браво на дъщеричката ти доста е сръчна Simple Smile
Косата още в предни теми съм коментирала ,че е уау Simple Smile И не само косата , и не само голямата красавица , а и малката - двете ти дъщерички са прекрасни Hug bouquet

Погледнете много хубава коса- хубав цвят.

# 146
Много готина косата на дъщерята на Рая, лъскава, хубав цвят, естествена ,нетретирана  коса, много добре изглежда и прическата е сладка.  Simple Smile
Чаровна, много пепелив и някак сивеещ ми идва този цвят, на мен ли така ми се струва само ?
Студен, пепелен, към черен, но малко странен, скучен ми е,честно казано.
Напоследък обичам топлите отенъци, и сега съм на такава вълна.
Ако ще са тъмни цветове, то да са такива:

free picture upload

Тъмни, характерни, наситени и плътни цветове.
Този ми е убит и бозав.

# 147
Чаровна, на мен много ми харесва. Ако тръгна да се потъмнявам нещо такова ще е. Какво се води?

# 148
Благодаря ви, момичета  Heart Eyes Добре, че не са взели моята Confused  И аз съм брюнетка отново, утре ще видя реалния цвят, сега ми червенее на лампа. Боята е Беколор, трайна е и с доста масла. За втори път съм с нея

# 149
Рая, много хубава коса и прическа има щерката  Heart Eyes

Шампоана Ив Роше на първо четене е добър. Ще видя колко ще издържи. Иначе е добре измита, мека с обем, не е прекалено суха, както я изсушават шампоаните за мазни коси. Умишлено нищо не слагах, за да оценя шампоана. Абе за 5лв е екстра  Joy Ще си взема и един дето имаше за мекота ли за какво беше, някакъв за нормална коса. Ще си взема и балсамче (и душ гел и лосион, но това е друга тема) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт