Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 329
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Както казах това е висша мода-за ревюта и разни представяния на коафьори и прически.Едва ли някой в ежедневието ще тръгне така.

# 16
  • София
От там тръгват и тенденциите в ежедневните прически, естествено опростени и адаптирани. Peace

# 17
Така е, но на мен ми трябва прическа за ежедневието, която не изисква много старание и време. Харесах си тук една на каре, но на 2 степени в дължината.

# 18
Цитат
Така е, но на мен ми трябва прическа за ежедневието, която не изисква много старание и време. Харесах си тук една на каре, но на 2 степени в дължината.

Когато степените са направени наистина добре, не изисква много оформяне, миеш, сушиш, тръгваш.
Освен ако не искаш идеално изправена или начупена коса.
Междудругото аз онзи ден като се изкъпах, сложих на леко подсушена коса от черната пяна на Тафт и намачках.После изсуших с сешоар и станаха почти къдрици, естествени, вълнички, начупено, почти към къдраво, направо не повярвах. Вече само така ще правя.
Лошото е, че от пяната косата бързо ми се замърси,но стана страхотна прическа с минимални усилия и точно каквато обичам, небрежна, леко къдрава и много обемна.
Интересното е, че червения Тафт, или с друга пяна не става, а с тази стана, очудих се, принципно черната не я ползвам, че е силничка.

# 19
Пяната може да се замени и с бира и пак се получават къдриците, а сушенето отдолу нагоре със сешоар с наведена глава дава мечтаният обем и небрежна въздушност на косата.

# 20
  • Somewhere far away
да и да лъхаш на бира от километри ! не мерси предпочитам да я пия, не да я  мажа по косата си Grinning  Joy hahaha

# 21
да и да лъхаш на бира от километри ! не мерси предпочитам да я пия, не да я  мажа по косата си Grinning  Joy hahaha
И аз така.

# 22
Да ви покажа една прическа, в която ми останаха очите. В цвета по-точно.

Скрит текст:

Бих рискувала да се направя така. Но като си помисля на моята почти черна коса колко трудно ще стане...и колко време ще вися в салона, и ми става зле. Има го и притеснението дали ще ми отива, не съм била в червената гама досега..

# 23
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria

Някой може ли да ме насочи как да получа цвета на тази снимка. Много ми харесва.

1. Какви домашни маски ще правите този сезон?

Правя си предимно с масла. Аз съм в процес на сваляне на цвета ( не, че ми се получава) и затова упорито се мажа с масла и загрявам. Ползвам кокосово и стимулант на Икаров. Чудя се дали да не лепна малко мед и канела. Ако някой е успял да свали цвета си с тях, моля да сподели.

2. Планирате ли промяна и ако да - каква?
Планирам промяна. Искам да се изсветля с два тона. Целя се точно към цвета на картинката, но не знам как да го постигна.

3. Харесвате ли бретони? Бихте ли си направили и как носите най-често бретона си?
Много харесвам бретони. Иска обаче много поддържане и на мен лично не ми се занимава.

# 24
Мерси за новата тема Simple Smile

Домашни маски - само бадемово масло и то рядко. Мързелива съм  Mr. Green
Промяна - скоро май не, ако не ме налазят изневиделица калинките...
Бретон - на другите. На себе си не бих си го причинила, след като в седми клас си отрязах сама  Laughing Косата ми се чупи и ще ми отнема много време да се занимавам с него, а както казах съм мързелива

# 25
  • Пловдив
И аз тук макар и не от най-активните Simple Smile.

1. Относно маските мисля пак да започна тази с желатина, когато се сетя кокосово масло и маслото на Кхади, него го ползвах само няколко пъти пролетта и после стана топло и не успявах да издържа да спя с увита глава.

2. За промяната иска ми се да стане още малко по-дълга сега е малко над-сутиена (незнам как да го обясня иначе Simple Smile ), но незнам дали ще издържа.

3. Харесвам бретони, но не на всички им отиват. Аз в момента имам някакво подобие на страничен бретон, но поради две леви ръце не мога да го оформям и в крайна на сметка все го вдигам и май ще се разделя с него

# 26
Титинка, да знаеш, че жълтъка яко сваля боята  Wink добавяй и него към маските или се мий с жълтък преди шампоани и остави да престои 15-20 минутки

# 27
  • Street of Dreams
Привет. Бях при един шики-мики фризьор - относно кератиновата терапия ми каза, че ще ми сложи падналите руси кичури в торбичка за вкъщи. За боядисване също ми отказа, освен ако не е в тъмно. За всички желани цветове се иска още изсветляване. Минавам отново на тежката артилерия Керастаз по негово настояване. Днес правих снимки на новия цвят (правих преди и след), но трябва да видя дали се е получило нещо. Иначе има известна разлика, харесва ми как стана. Тъкмо да ми видите изгорената коса.

# 28
  • София
Здравейте,
Имам нужда от малко акъл на заем Simple Smile бихте ли ми препоръчали без амонячна боя за коса, няма значение цена, просто цвета искам да е червен с лилави нотки, голям зор се оказа този цвят. Последните 5 месеца използвам INOA Carmilane С 5.62, но много започна да ми цъфти косата и след третата седмица цвета ми е като на проскубана кокошка.

Относно маските - Тривитаминола с масла, каквито ми попаднат. Имах страшен косопад преди години, какво ли не пих, с какви ли ампули не се мазах, но като започнах маските с тривитаминол всичко блесна, даже ми израстна коса, цялата бях в антенки Simple Smile
Промяна в момента не планирам, така съм се заинатила с мечтания черешов/червена боровинка/ цвят, че докато не го постигна няма да мирясам.
Бретони мнооого харесвам, но за съжаление не са за мен Sad

# 29
  • Somewhere far away
И аз имам въпрос- в арлен не се предлагат цветовете на ИНОА, коитоо търся- но ги има в  каталога !
защо така - знаете ли и имате ли някаква идея къде мога да намеря цветове 7.44 и /или 7. 45 ?
http://www.arlen.bg/userfiles/editor/image/2%5B1%5D.jpg

Общи условия

Активация на акаунт