Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 312
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Привет. Бях при един шики-мики фризьор - относно кератиновата терапия ми каза, че ще ми сложи падналите руси кичури в торбичка за вкъщи. За боядисване също ми отказа, освен ако не е в тъмно.
Хич не е шики-мики  Laughing
Евала на такива фризьори, ако е някой наглец отмана ще ти вземе парите, без никакъв резултат накрая, естествено.
Ти твърдо не искаш тъмно отново, така ли ?

# 31
Подкрепям Жана. OnDiNe_, радвай се, че не ти е взел парите и не си си тръгнала без коса. Преди няколко години на моя приятелка буквално и съсипаха косата в един скъпарски салон в София. Беше си руса, с дълга, хубава коса,  отишла за боя. Прибра се изгорена и - 150 лв. Екстремно се подстрига много и се потъмни... Години наред маза тривитаминол, докато и порасне пак косата.

# 32
Благодаря за новата тема  bouquet
 1. Какви домашни маски ще правите този сезон?
Единствено използвам кокосово масло.Мажа по върховете основно.Слагам косата на кок и приспивам така една вечер.Това го правя веднъж седмично или максимум на две седмици .

2.Планирате ли промяна и ако да-каква?
Да. Жадувам за промяна .Само не знам точно какво да направя Joy .
Koлебая се между това
и това виолетово кестеняво и не мога да реша Simple Smile Накрая ще си остана с моя си цвят Simple Smile
3. Харесвате ли бретони? Бихте ли си направили и как носите най-често бретона си?Сега съм без бретон , но обожавам бретони.Страшно много харесвам асиметричните.Особено на къси коси с асиметирчен бретон... Heart Eyes Умирам си за тях .
Ето такива :

даже се замислям да направя ли един асиметричен бретон и къса коса Joy Embarassed .

OnDiNe_ браво на фризьора  Hug .Дано по често се намират такива .И моята все съветва с цветове близки до моята и заиграване на отенъци но не и дръзки промени и изгоряване на косата.Ако поискам ще отида при друг и ще ме направи  , но си казва и си е честна и казва какви ще са  последиците за косата .
Deathcrush
в златна рибка има цвят 7.44  Hug Peace Simple Smile
Aз си намерих цвят 5.26 както искам да се правя.На Лореал Иноа има този цвят Simple Smile
води се светло кестеняво виолетово черно   Heart Eyes .

# 33
Виолетово кестенявото е много хубаво. Аз бих поддържала такъв цвят.
Първата къса прическа с асиметричния бретон е дръзка и модерна. Толкова къси коси са за смели жени. Не бих се навила за такова нещо, няма и да ми отива.

# 34
Виолетовото кестеняво ми разби сърцето  Heart Eyes, искам и аз такова. Бързо казвайте как да го направя  Laughing
Късите прически всичките ми харесват, а последната мацка е много яка  Heart Eyes

# 35
Виолетовото кестеняво ми разби сърцето  Heart Eyes, искам и аз такова. Бързо казвайте как да го направя  Laughing
Късите прически всичките ми харесват, а последната мацка е много яка  Heart Eyes
С боя за коса  Laughing .
Като номер се води 5.26 поне така се вижда в клипчето което споделих в предната тема Simple Smile .
Има такава на лореал иноа  Mr. Green .

Kaто стана въпрос за къси коси...Махам ги по късно  Laughing Така ,че не ме цитирайте моля  Praynig Hug
Скрит текст:
Simple Smile

Жана и за теб лилаво кестенява къдрокоска.Само ,че при нея е повечко лилавото
https://www.pinterest.com/pin/479211216578158990/
И още виолетови  Heart Eyes

това...   Heart Eyes
И една русокоска.
Идеална прическа и страхотен цвят .

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 14:14 от Анонимен

# 36

Joy Hug
Не харесвам боята Иноа, нещо друго ще мисля  Laughing
Къдрокоската е хубавица, ама наистина е малко в повече лилава.
Благодаря ти, че не ме пропускаш и винаги слагаш по някоя къдрокоска и за мен Hug bouquet

# 37

Joy Hug
Не харесвам боята Иноа, нещо друго ще мисля  Laughing
Къдрокоската е хубавица, ама наистина е малко в повече лилава.
Благодаря ти, че не ме пропускаш и винаги слагаш по някоя къдрокоска и за мен Hug bouquet
Най - вероятно има и на други бои тези номера или ако ги няма добър колорис може да ги забърка  Wink .
Аз се чудя направо как ще ме направят.Има салон който работи с иноа и направо ще ми сложат боята на косата Simple Smile А после най спокойно ще си взимам в нас и ще си правя корените  Joy .
Или да ходя при някой друг да видим как ще го постигне този цвят  newsm78 .

# 38
Абе я дай да си караме с доброто старо кестеняво и да не си вкарваме беля на главите  Joy Laughing Hug

# 39
Другият път ще гледам кои бои ми слага за да мога да се правя в къщи.Моя цвят вече съвсем рижав стана.Ужасия!Другия месец към 15 ще се боядисам само дето още го мисля.
Хубаво е виолетовото а и русата мацка с чертата ми хареса.

# 40
Жана, ти кестенява ли си? Доколкото разбирам си къдрокоска. Simple Smile  Ще се радвам да покажеш косата си някой път. Hug

# 41
Цвети, къдравелник съм  Laughing и съм кестенява от няколко години, преди това много време боядисвах в черно. Hug
Боядисвах с 6-ца, пепелна, при мен се получаваше много хубаво средно чисто кестеняво. Ето една снимка с Лакме Хрома 6.17 от пролетта на 2015 г. :
Скрит текст:

През декември 2015 г. ми влезе мухата, че искам скрити и деликатни медени кичури и отидох да ги направя. Нищо общо - направиха ми дебели руси кичури, навсякъде, по цялата коса. Боядисвах ги няколко пъти с 6-ци, но падаше за 1-2 измивания и отново лъсваха почти веднага.
Скрит текст:

Лятото отидох на фризьор за боядисване и момичето смеси 5 и 6 в съотношение 3:1. Кичурите най-накрая се покриха трайно и досега не си личат. Стана малко по-тъмно отколкото ми се искаше първоначално, но след няколко измивания стана хубав цвят. Ето снимка преди и след боядисването, като на снимката вляво косата ми е доста разхвърчана, понеже няма никакъв стилизиращ продукт. Blush :
Скрит текст:

Hug

# 42
Косата ти е разкошна, Жана! Без грам преувеличение го заявявам. На първата снимка си личи и колко е бляскава. Кичурите добре са се получили. Нищо, че не е било това, което искаш. Изглеждат интересно.
За пореден път се убеждавам, че хубавата, гъста и здрава коса си е дар.

# 43
1. Какви домашни маски ще правите този сезон? - за сега може би само ще пръскам хининова вода.
2.Планирате ли промяна и ако да-каква? - в момента съм с червена коса и искам да стане шоколадово като си мисля и за омбре в карамелен цвят.
3. Харесвате ли бретони? Бихте ли си направили и как носите най-често бретона си? - Да харесвам, аз периодично решавам, че искам бретон. Но сега няма да прибягвам до него.

# 44
Благодаря ти, Цвети  Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт