Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 373
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Чаровна, красота  Simple Smile  Heart Eyes bouquet
3.0 за мен е почти черно, да не кажа чисто черно, и според мен такова ще стане.
Но бързо ще ти се отмие,така че може и да пробваш.
3 месеца е доста време, прескопокйно си се наклепай  Wink
Сега го гледах твоя цвят, търсех подобни на него, за да разбера как се води.
Стигам до извода, че е ash dark brown.

# 166
И като говорихме по назад за къдрене, ето аз как се правя с машата.
Това са току що направени, с всеки ден се отпускат и стоят по хубаво. Изкарвам така 4-5-6 дни.
http://prikachi.com/images/684/8925684W.jpg
http://prikachi.com/images/687/8925687I.jpg
http://prikachi.com/images/688/8925688C.jpg

# 167
El страхотни са Simple Smile) И не само къдриците де : )И ти и ти  Hug .Много ми хареса цвета на косата ти.С кой номер боя се правеше би ли споделила ? Simple Smile
С коя маша се правиш?
Вчера понеже ми беше много зле и не ми се ставаше да взема дистанционното , телевизора остана включен на вип брадър .И видях една любима моя бг певециа как се къдреше с машата.Много ми хареса машата и .Някой знае ли каква марка е ? Машата беше конусовидна.Имаше и син светещ дисплей  Joy

Кой от темата мислеше да се прави с боя на селектив? Не се сещам да ми припомните  Laughing Embarassed и как е чувството след тази боя  Laughing

# 168
Ел, надявам се да не ги махнеш до довечера, че да мога да ги видя и аз  Blush
щото в офиса са ни блокирани подобни снимки, и не ни се отварят  Simple Smile

# 169
Благодаря, Чаровна  bouquet
Аз сега съм преди боядисване, вета е доста отмит, иначе стои по тъмен и наситен. Откакто се потъмних се боядисвам сама с най обикновена боя, че ми писна от салони, проф. бои и нищо...
https://www.google.bg/search?q=%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0 … DTzz4XicSqvN6M%3A
И накрая си постигнах сама цвета, които исках.
Машата също е най обикновена, на сто години е
http://get7.eu/product.php?ProductID=154
А конусовидната маша, с която Жана се правеше не ми харесва, защото връхчето никога не е навито добре, не обичам такива маши, с които държиш с ръка... или може би аз не съм свикнала с такава.

# 170
Ел, надявам се да не ги махнеш до довечера, че да мога да ги видя и аз  Blush
щото в офиса са ни блокирани подобни снимки, и не ни се отварят  Simple Smile
Няма, няма. Аз съм поприкрила лицето  Joy
Редактирам за да кача и една прическа, която си правих сама. Буквално за 10 мин.
http://prikachi.com/images/716/8925716Q.jpg

# 171
Конусовидните маши и аз не ги харесвам. Не са удобни, а и къдриците с тях стават различни. Поовече ми допадат обикновените маши,и моята е на 100 години, даже е на мама.Нищо й няма, но ще трябва да си купувам скоро нова.

# 172
Чудя се дали да не се боядисам черна... Струва ми се толкова лесен за поддържане.

Жана не я понасям. Изненадах се,че изобщо някой я харесва.

# 173
Много си сладка , Ел  Heart Eyes
Страшни къдрици, но как така 4-6 дни  Shocked Моята коса я мия на 3 дни максимум  newsm78

# 174
С конусувидните маши знам ,че се постигат едни от най -хубавите къдрици.Въпрос на техника е явно .
Mother of PrincesS ти пък черна  #Crazy .Кое му е лесното поддържане.На черното белите коси направо изпъкват .Но пък само после правиш корени  newsm78 .Знам ли и аз може да е наистина по лесно.Нека някой с черна коса да сподели.

# 175
Ел, много ми харесва прическата с вдигната коса  Heart Eyes

Жана не я понасям. Изненадах се,че изобщо някой я харесва.
Що, какво съм ти направила  Laughing Hug

# 176
С конусувидните маши знам ,че се постигат едни от най -хубавите къдрици.Въпрос на техника е явно .
Mother of PrincesS ти пък черна  #Crazy .Кое му е лесното поддържане.На черното белите коси направо изпъкват .Но пък само после правиш корени  newsm78 .Знам ли и аз може да е наистина по лесно.Нека някой с черна коса да сподели.

Да, хубави стават къдриците, но на мен ми е досадно да навивам косата около нея, изгарям се, трябва с ръкавици, а пък то не ми е удобно с ръкавица. Иначе и моята маша мога да я използвам като конус, просто навивам около нея косата.
Повече си играеш така, а къдриците ствата по-скоро вълнисти, отколкто букли и спираловидни, каквито аз харесвам повече.  Simple Smile
Черната коса е е най-лесна за поддържане според мен, освен това, че изникват белите коси и много си личът, което е най-неприятното, но това е друг въпрос.
Цвета е лесен, защото няма кой знае какви нюанси, просто черно или черно-синьо.Постига се лесно на всеки цвят,но по-светлите коси по-често се боядисват, защото бързо изсветлява.
Черното е най-некапризният цвят за поддръжка. И русото и червеното и кестенявото се постигат по-трудно, и имат различни нюанси.
Една жена, която обожава черният цвят и решила да е дълго време с него, и е в пъти по-лесно.
Предимствата са доста според мен.
Недостатъците са малко-трудно се маха, ако решиш, не отива на всеки тен и тип лице и черти, състарява и изпъкват несъвършенствата.
Аз много го харесвам, но не е за всеки черното.Аз съм била черна, на мен много ми отива, обаче с безамонячна боя и се измива след време лесно.
Черната коса сама по себе си е много красива, лъскава,блестяща и мистична.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2016, 15:27 от Miss_Bingley

# 177
Години се боядисвах черно. Става лесно, не е капризен цвят. Единствените недостатъци са, че белите косми личат много. И ако решиш да го сменяш не е толкова лесно. Особено ако е наслояван цвета с месеци или години. На мен ми отиваше, с бяла кожа и кафяви очи съм.
Мис Б го е казала добре. Peace

# 178
Аз имам конусовидна маша и смятам, че косата стои по-естествено с такава, не ми е по-трудно да работя с нея, то си е по-скоро до навик.
Била съм с черна коса като по-млада  Grinning и никога не бих се направила пак. Много са малко хората, които харесвам с гарваново черно, твърде строго ми идва.
А за Жана нямам думи  Shocked случайно превключвах каналите и като я видях, изпаднах в шок. Бяло-руса коса с ужасяваща дължина, беше без никакъв грим  Sick като призрак албинос  Laughing

# 179
И аз много години съм била черна и освен че състарява, други забележки нямам - резултата е винаги добър при боядисване, покрива всичко.
Тежко му обаче на който тръгне да го сваля.

Общи условия

Активация на акаунт