Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 418
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Мамче, голям си бандит ти  Laughing
Ако ще потъмняваш, мисля, че и сама ще се справиш.

Битата сметана на Милкшейк ми е в уиш листа, много ми харесва.

Аз си запазих час за фризьор в четвъртък.  Ще режа, писна ми  Mr. Green Фризьорът ми ще получи удър, когато му покажа снимките, а за мъжът ми не знам....

Сега остава да си избера боя. Искам лилаво. Хем да е тъмно, хем всв пак да се вижда, но да не съм като светофар в главата. Ще съм благодарна за предложения

# 526
Алечка нещо такова ли ?

# 527
Ммм, не, по-скоро тъмно, като слива

# 528
Алечка голяма промяна те чака значи Simple Smile)

# 529
Алечка, много смело решение! Ти от руса, на кестенява,а сега лилава.Спонтанно ли го реши?
 Не мога да помогна с лилавите тонове никак. Но ми се струва,че на тази руса основа ще се постигне много интересен цвят, даже не знам какъв ще стане цвета, интересно ми е. Много лесно ще пада боята нали занеш? Thinking
Това тъмното е хубаво.

# 530
  • Cyberspace
Това, което Алечка показа е... УАААААУ  Heart Eyes 😍 размечтах се! Смело решение, много ми харесва  Blush

# 531
  • Варна
Здравейте! Сигурно сте ме забравили, понеже се разписах и изчезнах почти веднага, но направих ужасяваща алергия към боя и дерматоложката каза - съветвам те да приключиш с боядисването. Е, приключих за няколко месеца, ама колко да съм приключила пък Crossing Arms
След няколко месеца почивка, четири - за да сме точни, днес бях на фризьор за боядисване. Доволна съм, защото изравнихме цвета, имах по себе си къна, боя, страшна работа.
Следващата ми цел е нещо подобно като нюанс:

По принцип уж исках да се отърва завинаги от червеното, оттенъците и производните му, но май не мога за дълго да стоя далеч от него.

# 532
Тайга, много хубав цвят!

Не съм го решила спонтанно това с лилавото, още преди много теми някой (май Чаровницата) беше слагал снимки и аз си го заплюх. То ако сега не пробвам върху русото няма кога, защото върху естествения ми цвят няма как да го постигна. Но по-скоро ще е в сферата на експеримента, ако изобщо намеря боя, която да го постигне. Иначе знам, че бързо ще пада, то на изрусената ми главица всичко ще пада бързо. Ще пробвам и като ми писне или не се харесам мацвам една тройка и приключвам с експериментите  Laughing

Чаровнице, ти си ми надеждата, дай предложения за боя с цвят слива или патладжан  Laughing

# 533
Aлечка сещам се за матрикс има богат избор на цветово и страхотен лилав коректор.Най -вероятно при теб трябва да се използва и коректор за да получиш това което желаеш.
коректорите на матрикс и другите за които се сещам са вела Simple Smile .
Ето малко лилави красоти и от мен .
а може да добвавиш един кестеняв цвят и да получиш този ефект омбре Simple SmileИ на мен ми се прииска покрай теб такава коса  Joy
аз само си искам обаче и залагам на сигурното знаете  Embarassed .
Ето и шоколадки Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
тази последната е идеала ми за дълга коса .

# 534
Алечка, погледни на Лакме Колаж 5/52. Води се виолетов махагон. Simple Smile

# 535
Ех, страхотни цветове сте показали, чак и на мен ми се приискаха  Heart Eyes
Алечка, тая слива така ще ти отиваааа  Heart Eyes
Аз съм толкова много за боядисване, направо не мога да си гледам косата  Crossing Arms - бели корени тук-там /Поли, идеята ти за отрязването беше много добра, но те се оказаха доста повече от десетина и се отказах  Tired/, ръждив цвят по дължините, отделно от това не ми се къдри както преди, доста по-разпиляна е напоследък...абе - ужасна е. Tired

# 536
  • Варна
Жана, ако си с кестенява коса/черна/тъмно руса, можеш да ползваш оцветяваща спирала за вежди. Аз така правя, когато имам време до боядисване, а не ми се експериментира с оцветяващи шампоани и балсами.

# 537
Тайга много неприятности си преживяла.
Sad
Дано повече не правиш алергии от бои за коса .
Жана намажи си само корените ако искаш Simple Smile

# 538
  • Варна
Дано!
Ние вчера не успяхме да направим нормални снимки на косата, че нещо осветлението ни изигра лоша шега, но тук се придобива лека представа - шоколадово с лилави оттенъци:

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 19:01 от Тайга

# 539
Тайга, много хубава коса, хубав цвят, с много блясък  Heart Eyes
Жана, ако си с кестенява коса/черна/тъмно руса, можеш да ползваш оцветяваща спирала за вежди. Аз така правя, когато имам време до боядисване, а не ми се експериментира с оцветяващи шампоани и балсами.
И това е добра идея, ще го имам в предвид, само чееее

Жана намажи си само корените ако искаш Simple Smile
късно е чадо, боядисах се  Joy Laughing, стоях обаче по-малко /25 мин./ и сложих доста шипково и масло от японска камелия и в боята. Също сложих и доста от детанглъра на ДжМО вътре, абе - манджа с грозде Laughing
Тъкмо измих с противокосопадния шампоан на Давинес и се намазах с балсама на Лакме Дийп кеър, който изключително недолюбвам, ама пък и не ми се хвърля  Crazy Гледам, хванала е боята  Laughing , но при всички положения няма да е тая шарения, дето беше досега. Crazy
Естествено, ММ ми се обади точно по средата на боядисването и като ме разбра какви ги върша, се разкряка  Joy

Общи условия

Активация на акаунт