Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 285
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Момичета, като ви чета имам чувството, че намирате решение за всеки проблем, та се изкушавам да попитам.  Може ли къса, права и тънка коса, без издухване в салон да придобие обем с някакъв препарат само нанесен след измиване и изсушаване? Без лак и пяна, за да не стои като каска, а естествено.....

# 706
Момичета, като ви чета имам чувството, че намирате решение за всеки проблем, та се изкушавам да попитам.  Може ли къса, права и тънка коса, без издухване в салон да придобие обем с някакъв препарат само нанесен след измиване и изсушаване? Без лак и пяна, за да не стои като каска, а естествено.....
Има да, https://www.zlatnaribka.com/matirashta-pudra-za-obem--schwarzkopf-dust-it--15-gr
Слагаш в корена и разрошваш с пръсти. За по голям обем може и да тупираш. Зависи какъв ефект търсиш.
Има и хубави проф. продукти за обем - шампоан, балсам, маска, спрей и т.н

# 707
Момичета, случвало ли ви се е след измиване с протеинова серия да ви се изправят къдриците?
Измих се с ш на Про файбър и хидратиращия б на алтерна и след това обичайния Цимент на керастаз  .. и ми се почти изправи косата, обаче сега ми е по-лесно да я разресвам,може би е имала  нужда от протеин.

# 708
  • Шотландия
Влизам да споделя едно видео за момичетата с относително по-къси коси.

# 709
  • София
Има да, https://www.zlatnaribka.com/matirashta-pudra-za-obem--schwarzkopf-dust-it--15-gr
Слагаш в корена и разрошваш с пръсти. За по голям обем може и да тупираш. Зависи какъв ефект търсиш.
Има и хубави проф. продукти за обем -и  шампоан, балсам, маска, спрей т.н

Досега какъвто и шампоан, балсам, маска, спрей т.н да съм ползвала, ефект обем не съм видяла.И даже си мисля, че просто ги пишат така, за да имат по-богат асортимент.
Що се отнася до тази пудра, преди време ми я сложиха в един салон, но от чиста коса, изведнъж стана мръсна, сплъстена, на сутринта се беше превърнала в топка косми, която нямаше разресване.
Все си мисля, че при такова голямо предлагане на козметика на пазара, не може да няма такъв продукт, трудно обаче се попада на подходящия.

# 710
Фризьорката ми прави едни много къси косми в корена и така малко повдига и прави обем на моята тънка коса. Отделно ползвам на loreal шампоана и маската за volume, като направиш сешоар вкъщи с четка и малко лак и има обем Simple Smile Разбира се не очаквай обем като на някой, който има гъста коса, но е нещо.

# 711

http://apteka.framar.bg/30016717/%D0%BD%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%B0- … -200-%D0%BC%D0%BB

Опитай и с този балсам-мус. Ползвам го, доволна съм.  Peace

# 712
Аз не мога да помогна с обема.Нямам такъв проблем.Имам доста обем.Но си мисля,че каквото и да слагаш ефект трудно да има.Има разни шампоани,пяни,сухи шампоани за обем,но аз им нямам вяра.
Тупиране може,но не стои естествено в повечето случаи.Може да пробваш с ролки за повдигане от корените,тези лепкащите се,големите.

# 713
  • Шотландия
Досега какъвто и шампоан, балсам, маска, спрей т.н да съм ползвала, ефект обем не съм видяла.И даже си мисля, че просто ги пишат така, за да имат по-богат асортимент.
Що се отнася до тази пудра, преди време ми я сложиха в един салон, но от чиста коса, изведнъж стана мръсна, сплъстена, на сутринта се беше превърнала в топка косми, която нямаше разресване.
Все си мисля, че при такова голямо предлагане на козметика на пазара, не може да няма такъв продукт, трудно обаче се попада на подходящия.
Не знам каква ти е косата, но аз виждам голяма разлика, когато се измия с качествен шампоан за обем. Сухите шампоани и пудри също имат ефект при мен, но не всички, опитвала съм 3 вида, първите две не бяха подходящи за моята коса, от третия сух шампоан съм много доволна, имам и една пудра, която съм слагала само веднъж, защото ми се вижда по-трудна за слагане. По принцип се слага или впръсква по малко, пудрата или сухия шампоан само попиват мазнината, ако има такава и леко удебеляват косъма, втриват се лекичто в корените и може после да се изчетка останалото от косата. Не се сещам защо да става на топка косми през нощта, освен ако не ти е много къса косата и не се въртиш непрекъснато, при мен никога не е ставало така. Момичето на клипа, който пуснах в предишния си пост, накрая обяснява техники за създаване на обем в косата. едната беше, да се сменя непрекъснато мястото на пътя, другото - да се суши, като да кажем, ако този ден искаш път отдясно, да я изсушиш с път отляво и после да направиш път отдясно и други. Изгледай видеото, дори и да не разбираш английски, мисля, че е достатъчно ясно показано.

# 714
  • София

http://apteka.framar.bg/30016717/%D0%BD%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%B0- … -200-%D0%BC%D0%BB

Опитай и с този балсам-мус. Ползвам го, доволна съм.  Peace

Разгледах линка, описанието е доста убедително, ще го пробвам. Само не е уточнено дали се слага и в корените или само по дължината на косата  newsm78 Ти как го правиш?

# 715
  • София
*Мила*, изгледах клипчето много внимателно, защото никога не е излишна някоя нова идея за прическа.
Кой е третия шампоан от който си доволна?

# 716
  • в Кошера
Момичета, моля за лични впечатления от кератиновата терапия на НашиHug bouquet
Чудя й се от известно време...

# 717
Момичета, моля за лични впечатления от кератиновата терапия на НашиHug bouquet
Чудя й се от известно време...
Нямам наблюдения , но в темата за професионалните козметики съм чела добри отзиви за нея .

# 718
Тайра, много ѝ се чудих преди 1-2 години, в темата за профи сериите много ги хвалеха.
Прочетох тогава няколко мнения обаче, че се отпускат къдриците и се отказах  Grinning
А, Чаровницата също е писала  Hug

# 719
Абе моята коса нещо се побърка съвсем. Омазнява се на втори ден  ooooh! дали не съм прекалила с маската с мас или да е от хормони? Мале, възможно ли е? Знам,че се променя косата през бременността, но никак не ми се иска да се сдобивам с мазна коса,никога не съм имала такава.

Общи условия

Активация на акаунт