Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 311
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Лейди,за мен това са си къдрици,не спираловидни,а като такива с ретро преса.Но все пак къдрици.😊Хубава е,хубав цвят.Моята става такава като ср правя с ретро пресата.Сега се сетих,да ви се похваля,че я бях загубила,някъде из многоти багажи,но я нямерихме.😊Та тези дни ще се правя.

# 691
Благодаря ви , момичета  Hug . В последно време се е малко поизсушила в краищата , та какво ли не и слагам Tired . На втория ден след баня на нищо не прилича Close. Засега съм закрепила поне положението с косопада,че бая си ми поопада.
 Само я суша ,вече продадох пресата и си карам така , може малко да съм чорлава сега покрай тая влага , но  поукротявам леко къдриците със влагоустойчив спрей.

# 692
let_it_shine, в салона, където ме правиха фризьорката смеси две бои-едната натурално русо 9-ка /две трети /и другата  беше нещо червено-оранжево /от него сложи 20 мл./За съжаление не записах номерата, защото в салона го записаха в случай, че ми хареса и следващия път искам да повторя цвета.За съжаление днес не мога да отговоря, тъй като фризьорката е на обучение,но в понеделник ще се обадя да питам и ще пиша във форума.

# 693
Хубав е цвета, златист, приятен. И косата изглежда много добре.  Simple Smile

# 694
Miss_Bingley, Благодаря! bouquet
Вашето мнение ме окуражи момичета Heart Eyes

# 695
Джулия, страхотен цвят и прическа  Heart Eyes

# 696
Алечка,Благодаря ти! bouquet

# 697
Джулия, честити цвят и прическа, и двете са страхотни  Hug
Сайбър, много ми харесва цветът ти, супер блясък има косата ти  Heart Eyes
let_it_shine, понеже аз самата съм с къдрава коса, за мен косата ти не е такава, чуплива - да, но къдрава не е  Peace.

# 698
  • Шотландия
Момичета, много сте мили, благодаря за съчувствието.  Hug
Mother of PrincesS, горе-долу два пъти годишно се къдря, или три, както дойде. Ако е качествено къдренето, стои на косата, докато косата израсте.
Не се кахъри за прическата, защото дори и да намериш твоята, ще ти стане скучна след време и пак ще ти се струва, че друго би било по-добре. Опитвай и това е. Ако лицето ти е овално, без особености, вероятно ти отиват повечето типове прически и затова не можеш да решиш коя е най-добрата.
Добре де каква е разликата между маша от 30лв. и маша от 130? Сега нали искам да си взема и мисля че гледах някакви по 30-40лв. не лоши марки. Аз ного държа да има онова там дето се защипва косата , не знам как се казва. Една приятелка ми даде нейната за един празник (без тази щипка) и си изгорих ръцете.
Казват, че по-скъпите са от материал, който разпространява равномерно топлината и който не изгаря косата, но аз намерих и по-евтина с турмалиново-керамично покритие. Като четох, това ми се видя най-важно, както и да има температурно регулиране и да не ти изгаря ръцете, с каквото си свикнала. И аз съм свикнала с клипс, с тези без него се изгарям, но пък там за такива кьопави като мен се дава със защитна ръкавица, подобна на тези копринените, за баня, дето излющват. Моята маша понеже има 5 приставки, някои са с клипс, но други - не, затова си дойде с ръкавичка и като си я сложиш на лявата ръка (ако си десняк) няма как да се изгориш. Колкото по-ниска е температурата, толкова по-добре за косата, независимо дали е маша или преса. Но пък някои коси при прекалено ниска температура не могат да се навият, та е индивидуално всеки да си намери най-ниската температура, при която все пак получава резултати -навиване или изправяне.

Мисче, права си, няма да давам да я филира повече. Май точно влагата и вятъра са основния проблем. Момичета, споделете от какви продукти за защита против влага сте доволни, че май там ми е основната болка, за къдрава или чуплива коса? За права не питам, че като я изсуша и изправя, много малко издържа - само ако примерно отивам някъде вечер и си я направя точно преди това.

Скрит текст:
Жана, идвам с отзиви за Кардашиянския крем-гел... Е, жесток е! Много добре се сработихме.  Mr. Green
След измиване с Кърл Пешън на МШ (шампоан и маска), сложих само Митик Ойл в крайчетата и от кремчето по цялата дължина. Изсъхна на въздух.  Peace
Резултатът е обемна, лъскава и дефинирана коса, без фризита, без втвърдяване.
Tyra, този ли е Кардашиянския крем-гел, за който даваш отзиви? Твоята коса е къдрава, ако не греша?
може малко да съм чорлава сега покрай тая влага , но  поукротявам леко къдриците със влагоустойчив спрей.
Кой спрей? newsm78
Джулия, чудесна коса!

# 699
let_it_shine имаш чудесна коса.Според мен е чуплива Simple Smile  Hug

# 700
Мила, този ползвам -мога да кажа че ми поукротява косата.Не напълно , но ефект има,освен това придава блясък Peace  http://www.arlen.bg/product/2826/vlagoustoychiv-sprey-za-gladka- … h-seal-200ml.html

Благодаря ви момичета, много сте мили bouquet

# 701
Много хубава коса, Шайн ! Според мен е къдрава , ако използваш продукти за къдрици ,вместо такива за изправяне съвсем ще се оформи  Peace

# 702
  • в Кошера

Този.  Peace Не грешиш за косата ми.  Wink

# 703
  • В полите на Пирин планина
let_it_shine , косата ти е чудесна. Може да изглежда по-къдрава с някакъв продукт за къдрици.

Мис, моята коса е доста чуплива.  Peace

# 704
Имате ли от отзив за такъв продукт за къдрици , дето да сте доволни от него? Досега не съм ползвала такъв продукт,след или преди термозащитата се слага (ако самият той няма) ?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт