Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 313
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Мила  bouquet Оплаквай се, нали затова сме си тук  Grinning Аз малко като човек дето не смята, че ще живеем сто години, ако си ти харесва да си я къдриш бих ти казала да си я къдриш. През колко време се налага да повтаряш процедурата?

Сайбър  Heart Eyes Heart Eyes Какво направи ти .... отнесе ни! Много блясък, много хубав цвят и хубава форма ми се струва. Искам и на мен така да ми стои, отгоре с обем надоло може и по изтънена. С преса ли я изправяш?

Не мога и не мога да открия своята прическа и това е. Искам дълга, ама колко време трябва да си я отглеждам за да стане дълга, нямам такива нерви. Под дълга разбирам до лентата на сутиена,има и по дълги, но аз съм ниска и мисля, че няма да ми е красиво с по дълга. От друга страна като порасне и става с един грозен "обем" в долната част, а в корените съвсем губи обем и форма. И така и аз като Мила се оплаквам. На 30 години станах не мога да намеря Моята прическа !Приятелка си отразя косата наскоро косата на каре и каза, че най после е открила точно нейната прическа и тя така като мен след много лутане в цветове и прически , сега много се харесва и аз много я харесвам.  Ще взема да отида при нейната фризьорка макар че взема прекалено скъпо, ама просто вече се ядосвам. Идеала ми за коса е Ева Лонгория  Heart Eyes

# 676
Мила,не е задължително да е права и равна.Разбира се според формата на лицето,може и пластове,повече онем в корените.Но да не е силно филирана.Иначе аз не си падам по толкова правите и гладко коси.😊Климата при теб е сериозна предпоставка,но това няма как да го промениш.Когато съм по морето на мен от влагата ми се навива косата и с малко пяна и намачкване става направо като естествено къдрава.Много й се кефя.Но при влага и вятър всякакви преси и стилизация си отиват на кино.
Сайбър,хунав цвят.Какво рочно се води?

# 677
Някой да е виждал такъв цвят боя за коса? И какво се води това карамел или auburn?

Скрит текст:

# 678
За мен е карамел.auburn е друг цвят-червено,примесено с кафяво,с преобладаващо кафяво.Аз съм била карамел преди години,малко по)различен от този,но близък.

# 679
  • Cyberspace
Ох, разкошен цвят  Heart Eyes

# 680
Красота, цвета е прелестен  Heart Eyes Любим ми е, но го "постигам" след боядисване в друг цвят и под влияние на слънцето постепенно става такъв  Crazy.

# 681
Мила оплаквай се  Hug .
Защо да сменяш прическата.Носи се както си се харесваш и се чувстваш добре.
Всеки от нас знае кое най-много му харесва и му отива Simple Smile .
wantmenow карамелен е този цвят за мен .
Cyberspace кое не ти харесва на бретона ти.На снимка не изглежда идеално застанал и перфектен.Цвета ти е разкош както и прическата.Допада ми много .
Аз си мечтая за онзи цвят който ви показах и само чета и гледам такива цветове  Embarassed

# 682
Престраших се за споделя новия си златно-есенен цвят.Моля за съвет как да избегна накъдрянето на косата си, която е много чуплива във влажно и мъгливо време.Някакъв продукт newsm78

# 683
  • В полите на Пирин планина
julia_gt , много хубяв цвят и страхотна прическа. За изправянето не мога да се включа, че аз все търся продукти, задържащи красиви и подредени къдрици.  Peace

# 684
julia_gt страхотен цвят и любимата ми прическа  Heart Eyes .
За права коса не използвам нищо защото  моята каквото и да я правя няма чупки и си е права винаги.Така ,че няма как да помогна с избор на продукт от личен опит , но пък съм чела в  темата за професионалните продукти,че  похвалиха серума за права коса на маракеш .Лично аз не съм го изпробвала обаче .

# 685
DqVoLsKi_ChArOvNa,Lady Brinne, Благодаря момичета bouquet
Сега съм на вълна изправяне.Иначе и аз по бързата процедура я начупвам с пяна, крем или олио-каквото ми се изпречи първо пред очите.Хубав уикенд момичета! Simple Smile

# 686
julia_gt , Страхотен цвят Heart Eyes , можеш ли да споделиш кой номер и цвят ти е косата?
 Много е хубав Heart Eyes

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 15:12 от let_it_shine

# 687
julia_gt , много хубяв цвят и страхотна прическа. За изправянето не мога да се включа, че аз все търся продукти, задържащи красиви и подредени къдрици.  Peace
Лейди,ти естествено къдрава ли беше?Че не си спомням.

# 688

Miss_Bingley , мисля че косата ми е между чуплива и къдрава  , но не съм сигурна  ooooh! Thinking

Пускам снимка за по-реална представа:
Скрит текст:

# 689
let_it_shine през моите очи си къдрава  Grinning Прекрасна коса между другото!

julia_gt много хубав цвят, не мога да помогна обаче със съвет за това което питаш  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт