Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 322
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Момичета , имам нужда от помощ. Една муха ми е влязла в главата и искам да се направя или светло кaфява или тъмно руса, точно като от тази снимка. Можете ли да определите какъв е цвета.

# 661
 let_it_shine на последната снимки нивото си е направо 8 ца и си е русо.Нищо светло кестеняво няма в тях.
Ако си с тъмна коса ще достигнеш трудно до тези цветове.
Задължително ще има обезцветяване.Ако си готова да минеш през това нещата ще се получат.Може да използват олаплекс когато те правят за да предпазиш косата .
Другия вариант е да започнеш с балеаж и малко по малко да правиш докато косата стане по светла.
До колкото знам балеажа е по щадящ от обезцветяването.

# 662
Благодаря ти Чаровна , косата ми в момента е червена  Rolling Eyes . Не знам още го мисля и дали ще ми отива , по - скоро тъмно русо/светло кафяво бих се направила , щом това си е чисто русо.

# 663
  • В полите на Пирин планина
Не е задължително обезцветяване, дори и при тъмна коса, но подобен цвят трудно се постига и поддържа. Но на тези снимки е наистина нещо като балеаж, омбре или подобни техники, т.е. краищата са по-светли, а корените по-тъмни.

Аз реших миналата седмица да се направя с комбинация от 8.1 и 9, като 8-цата беше 2/3, а 9-ката 1/3. Идеята ми беше леко да потъмня. Станах направо кестенява, а отенъкът беше гаден - на изкуствена светлина направо зелен. Правих маслена маска с нагряване и точно зеленикавото опада, но сега съм жълтеникава. Яд ме е, че си го причиних сама. Не си карам с деветките и да си нямам главоболия .... Иначе и аз много искам да поддържам цвят близък до естествената ми пепелива седмица, но не се получава.  ooooh!

Благодаря ти Чаровна , косата ми в момента е червена  Rolling Eyes . Не знам още го мисля и дали ще ми отива , по - скоро тъмно русо/светло кафяво бих се направила , щом това си е чисто русо.

Боядисана ли е? Ако да - трудно ще премахнеш червените отенъци, за да минеш към по-естествени.

# 664
Боядисана е да , червено- лилава съм от април месец. Rolling Eyes

# 665
Аз си мисля ,че пък за да се получи този цвят примерно при тъмна коса на ниво 2 ка или 3 ка без обезцветяване просто нямам как да стане.
Ако косата е ниво 5 ца или 6 ца да тогава сигурно може да има и други методи  newsm78 .Не съм колорист затова нямам как да знам това си е мое предположение Simple Smile до което съм стигнала след консултация когато ми каза ,че за ниво 7 ца /моето беше 5 ца тогава/ задължително трябва да се обезцвети .
Щом си червено лилава мисля ,че нещата ще са по труднички.
Ще избива ръждив отенък и ако искаш промяна нещо в медната гама или карамел  би било о.к най-вероятно.

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 09:19 от Анонимен

# 666
  • В полите на Пирин планина
Има момичета в темата за блондинките, които с естествени коси на ниво тъмнокестеняво се изсветлявам до много светло русо само със суперизвестляващи 10-ки и 12-ки. Не казвам, че това е по-щадящо от блондор, аз не бих си го причинила, а и не харесвам бяло-русо.

Боядисана коса трудно се изсветлява, а и наистина ще избиват нежелани нюанси.

# 667
Благодаря ви момичета  bouquet Hug , ще се консултирам по натам с някой компетентен фризъор. Peace Peace

# 668
  • Шотландия
va_ni  Hug

Мила,много изчерпателно инфо си дала за къдренето. Ако пуснеш по-дълга и изравнена коса тя няма да стърчи и бухва много и е твърде вероятно къдриците от ролките да ти стоят доста по-добре и оформени от на по-късата коса. Това с разплетената кошница на сутринта го има, но с малко пяна, леко разресване ще се пооправи.
Мисля,че всичко е до навик. И да оттренираш различни варинти с различни типове ролки. И мен ме е мързяло да се навивам, но като седна да се правя, ми то реално ми отнема 10-15 мин. С машата е двойно повече. А тук пестиш време-навиваш, лягаш, на сутринта бързо оформяш тук-там. Всичко е въпрос на навик. Виж сега спането ще ми е проблем с ролките, щото в момента не мога и себе си да наместя, какво остава да ги търпя да ми убиват и да се въртя цяла нощ като пумпал😃
Мисче, сигурно си права. Аз обаче не съм от щастливите жени, на които им отива пусната права дълга коса. Такава ми е формата на лицето, че за да е балансирана, се иска да има обем отстрани, в горната част на главата, може и надолу - т.е. да е бухнала (знам, че повечето съвременни моми харесват прави гладки коси, но аз нямам тази възможност - при права дълга коса точно там е силно сплесната, ако не я правиш нищо и изглеждам много тъжно и нещастно Flutter . Ако я пусна съвсем права и равна, си мисля, че ще трябва или да съм с ролките нон-стоп, или да я топирам горе (което пак не е полезно и го избягвам, пък и ми изглежда като от миналия век), което много би ми натоварвало ежедневието, а и това със спането си е проблем и за мен.... Не знам с лентата какво би се получило, тя не ми пречи да спя, но не съм чак толкова оптимистична, защото косата ми е доста плътна и твърда и не знам. Когато е къдрена, е значително по-лесно, на практика повечето време или взимам душ и суша набързо със сешоар, така или иначе взимам душ всяка сутрин, а сушенето отнема 10-15 минути, дифузер, препарат за стилизиране - и хайде. Маша - рядко. В момента вече стигнах да я мия на всеки втори ден, което си е прогрес за мен (от ежедневно миене). Обаче си е факт, че косата не изглежда толкова лъскава след къдренето, става лъскава, ако я наплескам с различни мазила, но след това  с този вятър и влага тук, се фризва и дотам, ако духа - не изкарва и до следобеда... Та ни така - ни иначе - като е накъдрена е фризи, обаче има обем, а като е права - не държи форма и е сплескана. Много се бях навила да я оставям ненакъдрена, докато беше израснала с няколко см, защото си е чудо и аз да се видя с лъскава коса без все да плескам разни масла и финиши - ама сега като е вече повече израснала, взе да клепва и май взе да ми писва. Вчера реших да я изправя само със сешоара, че и аз да се видя с лъскава коса - еми лъскава беше - ами вечерта вече бях като увяхнало мушкато, днес - също ooooh! Абе ще мисля. Засега удържам положението, ще видя как ще върви нататък, но май досега след месец-два удържане, накрая му тегля майната и се къдря, при което - душ - стилизанти, намачкване, дифузер и довиждане... Не съм намерила здравословен баланс между тези две дилеми - или къдря, получавам обем, но с лъскавината работата е зорна - или е лъскава, но е клепнала и изглеждам зле.  Joy Оплаках ви се, изразходвах си месечната квота за оплакване, обещавам скоро да не ви тормозя пак с моите радини вълнения.  Wink

# 669
  • Cyberspace
Да покажа докъде я докарах с потъмняването. Не помня кога точно се боядисвах, но вече 3-4 пъти я мих от тогава и все още не е изпадал цвета. Безамонячна Syoss. Не мога да се разбера с този бретон, нещо не го подстригаха както трябва ли или той самият неще да стои...  newsm78

Скрит текст:

# 670
Мммм, Сайбър, разкожна е! Изглежда жива и лъскава, изобщо не изглежда на изгорена от изрусяването!

Я кажи кои бои си пробвала върху русото и падат, за да ги прескачам и аз  Mr. Green

# 671
  • Шотландия
Сайбър, чудесна коса - много хубав цвят, жива и лъскава, браво!

# 672
  • в Кошера
Сайбър, заслепи ме!  Flutter

Жана, идвам с отзиви за Кардашиянския крем-гел... Е, жесток е! Много добре се сработихме.  Mr. Green
След измиване с Кърл Пешън на МШ (шампоан и маска), сложих само Митик Ойл в крайчетата и от кремчето по цялата дължина. Изсъхна на въздух.  Peace
Резултатът е обемна, лъскава и дефинирана коса, без фризита, без втвърдяване.
Скрит текст:
Веднага след нанасяне ми се стори, че втвърди косата и се клечкоса, но след като поизсъхна малко нещата се промениха.  Peace

# 673
  • Cyberspace
Echo и Wellaton са тези, които не се задържаха на главата ми. Опитах даподдържам цвят с балсам-оцветител, но косата ми става ужасна от него  Confused
Честно казано, аз не съм критерий за задържане на боя, защото постоянно се хлепам с маслени маски, хума и какво ли още не, а те май доста свалят боята.
Алечка, забравих да отбележа, че новата коса много ти отива. Ама ти си си симпатяга, така че и зелена ще ти ходи сигурно  Mr. Green Hug

# 674
Хах, Сайбър, мерси  Hug То и аз правя маски доста...

Общи условия

Активация на акаунт