Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 292
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
http://prikachi.com/images/491/8949491V.jpg

Отрязаната ни коса  Sad  Можеше и повече да е де, доволна съм  Wink

Не се шашкайте, гримът е хелуински

# 721
И с хелуински грим не може да ме уплаши Simple Smile
Само мога да се възхитя и да се радвам на красотата и  Hug .
А голямата ми дъщеря като я видя каза ,че иска такава къса коса  Joy .
Искала да си дари косата за онко болни .А мен ми е жал да я заведа да я резнат .А тя иска ... Чудя се какво да правя.Ето и я косата .

# 722
Грима не е толкова хард, че да е стряскащ, даже ти стои страхтно  Simple Smile И косата е супер дължина, много ти е добре.  Simple Smile
Чаровна, толкова красива коса има детето, толкова дълга, жива, лъскава, гъста...Обаче ми стана много мило,че е казала,че иска да я дари. Това е похвално. Все пак коса е, расте. Може да й стане мъчно след време и да се тръшка, но ще порастне пак.

# 723
Рая, много си красива  Heart Eyes
Чаровна, аз също бих постъпила като дъщеря ти, ако можех-ако имах такава коса. Отдавна съм си казала, че ако успея да отгледам здрава и толкова дълга, ще я даря(засега ми е 2/3 от тази на дъщеря ти). Според мен щом тя си е решила, нека го направи  Wink

# 724
  • Шотландия
*Мила*, изгледах клипчето много внимателно, защото никога не е излишна някоя нова идея за прическа.
Кой е третия шампоан от който си доволна?
va_ni, сега, като го погледнах - ми той от доста бюджетните, не знам дали се намира в България, тук е дрогериен, ето този. Моята коса е червеникава, вървя към тъмна, взела съм си вариант за тъмнокестенява коса. Ако твоята коса е друга, не купувай подобен, а търси подходящ за този тип коса, защото формулите може да са доста различни. Аз понеже не го ползвам много често, а и косата ми е относително дебела и доста суха, затова се спрях на него, върши добра работа. Ти пробвай, аз опитах два други, преди да купя този, тогава бях в една серия - купувах по няколко продукта всеки два-три дена, после намерих и други, дето имат много добри отзиви и са на по-добри марки, ама нали този ми върши работа - не съм купувала нататък. Ти пробвай, защото косите са различни и им подхождат различни продукти, да не купуваш всичко като мен, оръшкай познати и приятелки и пробвай техните  Hug Имам и пудра, но нещо не я намирам да ти я покажа.
Рая, много хубава снимка и коса. Peace
Чаровна, такова голямо детенце имаш - да ти е живо и здраво! Много хубава коса. Абе ако много държи да се подстриже, дай му. На Рая косата не е точно "къса" все пак, макар че има значителна разлика де.

# 725
Ех, Рая, и друг път съм казвала - уникална красавица е дъщеря ти, уникална  Heart Eyes
Чаровнице, твоята принцеса има страхотна коса  Heart Eyes и ѝ свалям шапка за това сериозно и благородно решение. Според мен трябва да ѝ позволиш.

# 726
А, това била дъщерята на Рая. Ама нищо де, то щом дъщерята е толкова красива, няма как майката да не е  Mr. Green Hug

# 727
А неее, на снимката не съм аз, голямата ми дъщеря е, аз не съм за тази тема  Heart Eyes

Чаровна, прекрасна е косата на дъщеричката ти, щом иска да направи този жест.....евала на това дете  bouquet А и да ти кажа аз много се опъвах, когато моята реши да реже, но сега много я харесвам. Много по- здрава и плътна стана. Ще намеря една от лятото, за сравнение.
http://prikachi.com/images/516/8949516o.jpg

А аз никога не съм била фен на ужасно дългите коси  Naughty

# 728
Рая, разкошна е 😍😍😍
Чаровнице, и аз бих и позволила

# 729
Благодаря момичета.Ще и позволя.Сигурна съм ,че ще се натъжи в началото , но коса е ще порасне.Като желае да направи нещо добро и и го прави с желание не под натиск защото някой и е казал така ще и позволя да го направи.Сега се чудя във всеки салон ли се дарява или в определени салони?

# 730
Чаровна и аз съм ЗА това да я отреже щом иска. Първо е с кауза, второ според мен косата има нужда от обновяване. Иначе е прекрасна , но жеста е по прекрасен Heart Eyes

Мис, най вероятно е от хормоните това омазняване. Косата през бременността я хващат лудите  Joy

Рая, прелестно е това момиче!! Прелест Heart Eyes Хубаво малко е отрязала косата, добре е, свежо и готино. И цвета е фанастичен!

ГУБЯ контрол над косата си. Взе по безжизнена и вяла! Кажете какво да ѝ взема, какво да направя. Нали се подстригах малко, за освежаване уж сега още повече не ми харесва. Етажите стърчат. Снимката е правена на абсолютно чиста коса, няма да махам лицето макар че е правена в 1ч. след полунощ понеже малкия звяр пак не беше настроен за сън  #Cussing out за да може да дадете съвети за прическа или каквото и да е. Цвят, форма, продути. Направо не знам какво да направя....
Скрит текст:

# 731
Благодаря ви  Heart Eyes

Беше луднала да си прави балеаж, добре че се отказа, от слънцето се е получило много естествено.

Махам вече  Wink

# 732
https://www.instagram.com/p/BL9LdJyh6MA/?taken-by=eljammi

Момичета, такива къдрици с такава маша има ли как да станат на дълга коса или хич да не се мъча?

@MotherOfPrincess, на мен арганови ампули ми помагат, но косата ми е дълга и права, напоследък със странен хвърчащ обем и я укротявам с аргана + един флуид за изправяне

Скрит текст:

# 733

Mother
Защо я държиш на етажи ? Опитай се да пуснеш на черта.Сигурна съм ,че ще ти ходи.До тогава просто трябва да стиснеш зъби и да потърпиш  Heart Eyes Hug .
Lana Del Rey за моите представи и дълга коса и мацката си е с дълга коса Simple Smile
Ще станат къдриците.

# 734

Mother
Защо я държиш на етажи ? Опитай се да пуснеш на черта.Сигурна съм ,че ще ти ходи.До тогава просто трябва да стиснеш зъби и да потърпиш  Heart Eyes Hug .
Lana Del Rey за моите представи и дълга коса и мацката си е с дълга коса Simple Smile
Ще станат къдриците.

Защото имам чувството че когато е че на черта се губи от обема, не че сега го има и сега го няма. Просто и вдигна много степените, харесвам на черта, но леко изкосена отдоло, не знам как да го обясня и аз.
Примерно така НЕ ми харесва :

Кое ми харесва нещо не мога да намеря в момента , но да не стои така отсечено.

Общи условия

Активация на акаунт