Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 302
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • Шотландия
Жана, разбирам те, не го казах като оплакване, много ми е ясно, че някой с естествено къдрава коса няма да може да ми отговори на моите терзания на младия Вертер за къдрици с маши и други подобни.  Hug
Мис, права си...  Tired  май е по-добре да се ориентирам към нещо без топлина за по-честа употреба. Маша пак ще купя, но наистина е по-добре да е без топлина, ако ще е по-често. С лента съм пробвала, косата ми остава с обем в корените, което ми харесва, но къдрици не ми се получават, някакви овали такива, не знам защо, вероятно е твърда и не достатъчно дълга. Ще видя тези ролки, сега изгледах бая видеота. То още имам къдраво, но е на вълни и ми омръзва.

# 76
scpn изпуснах те  Close .
И аз поради тази причина искам да сложа нещо с лек отенък.Защото дори и след пепелното пак избиват отенъци след време  Mr. Green .
*Мила*аз не съм с къдрава коса , но не се къдря  Joy .Аз обичам прави коси  Blush .Прави прави възможно най -правите.Моята си е такава , но искам да е още по права  Joy .
Харесвам и къдрици но природата не ме е дарила с такива за съжаление.Обаче не се и старая да си ги правя.Искам да имам маша де  Joy .Може да ме обхване някакво желание някой ден Simple Smile .
Ако искаш обаче всеки ден да си с чуплива коса има и други по безопасни начини както е споделила Мис за къдрици .
Алечка

как така са ти направили етажи  #Cussing out  .Ех тези фризьори , все не разбрали уж ...
Сигурна съм ,че пак си страхотна Simple Smile Чакаме снимки  Hug .
И от мен за по сръчните

и аз това не мога да направя  Joy
Жана ти за новите козметики какво беше казала? Балсама ли е по добре да си взема от маската? Балсама е богат и гъст ли?

# 77
Много сладки плитки.Обикновена плитка ли е това?
Така ми се вижда.Аз понякога тренирам да си правя различни прически,но все още ходя на работа и нямам много време.Живот и здраве,скоро ще си остана в къщи и ше трябва нещо да се занимавам.
Искам да се науча да правя официални прически,даже се замислям и за курс такъв,обаче не знам дали се предлага такъв само за прически.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 07:55 от Miss_Bingley

# 78
Чаровнице, за Eprouvage питаш, нали ? Вчера пак мих с тях, страхотни са  Heart Eyes
Маската е богата, разплита на секундата. Хидратира чудесно сухата ми коса. Малко ме е яд, че не взех нея, а балсама, ама ще мина на поправителен  Laughing. Притеснява ме да не ти дойде малко тежка, според мен балсамът ще ти е екстра. Hug
Днес заминавам, но другата седмица ще ти пратя да ги пробваш.
Мила, знам, че ме разбираш, ама ми стана съвестно и да си кажа  Hug

# 79
  • в Кошера
Мерси за темата, Мисbouquet

Обмислям есенна промяна - малко скъсяване и изравняване на последните останали пластове. Тъпо и упорито искам равна коса.  Mr. Green
Боя засега - не.
Маските също не търпят промяна - маслени (кокос най-често; или кокос с примеси разни... рициново, глицерин, вит А...) веднъж седмично.

# 80
  • В полите на Пирин планина
Да се впиша и аз в новата тема.

Маски правя редовно - маслени, с най-разнообразни масла: рициново и бадемово за корените, кокосово за дължините, а също - авокадово, кайсиево, прасковено ...жожоба.

Не мисля да променям нито цвят, нито прическа. Може би ще оставя косата си да порасне малко по-дълга, ако не се размъкне по краищата.

Бретони не харесвам на себе си, на който му отиват - да.

Жана, косата ти е прелест.  Heart Eyes

# 81
Чаровнице, за Eprouvage питаш, нали ? Вчера пак мих с тях, страхотни са  Heart Eyes
Маската е богата, разплита на секундата. Хидратира чудесно сухата ми коса. Малко ме е яд, че не взех нея, а балсама, ама ще мина на поправителен  Laughing. Притеснява ме да не ти дойде малко тежка, според мен балсамът ще ти е екстра. Hug
Днес заминавам, но другата седмица ще ти пратя да ги пробваш.
Мила, знам, че ме разбираш, ама ми стана съвестно и да си кажа  Hug
Жана няма какво да пращаш Simple Smile)
Аз направо ще си поръчам маската  Joy и ще гледам да не прекалявам с нея Simple Smile
Ще я редувам с други серии .

# 82
Както решиш, ако прецениш, че ще е по-добре първо да ги пробваш - насреща съм  Hug Heart Eyes

# 83
  • Шотландия
Чаровна, и аз харесвам прави гладки и лъскави коси - обаче на другите - на мен, за съжаление, не ми отиват  Laughing Трябва да имам обем, особено в горната част на главата - че хем съм висока, хем и лицето ми е такова - ако ми е права косата, съм като топлийка без топчето в главата - няма никакъв баланс  hahaha
Днес - първи опит за начупени/накъдрени прически без топлина. Навих си снощи косата на няколко фитилчета, по примера на една мома във фейсбук - най-лесно ми се видя, пък и не се изискват разни пособия, дето ги нямам. Вързах я и спах така. Не искам да ви описвам каква кошница беше сутринта, като я развих  Joyooooh! Има обем, обаче къдрици - не. Мазах, плесках фриз контрол лосион и един течен гел на ТреСемме в опити да създам някакво вертикално висене от храста тип "удари ме тока", дето си го организирах - и сега мога да се покажа пред обществото вече, обаче това не е моят начин  Grinning Този е за някой с тънка коса, аз ще продължавам опитите  Heart Eyes

# 84
Благодаря и аз за темата, връщма се да чета, но преди това да отговоря на въпросите:

1. Отдавна нямам нерви за домашни маски, но преди се мацах с бадемово масло най-често. По-рядко с триватаминол или други масла.
2. Много искам да променя нещо, но още не съм се решила на 100 про. Вероятно ще я скъся, но малко и ще сменя цвета. Мисля, че най-накрая открих салон, в който ще направя това.
3. Много харесвам бретони, но на другите, защото нито овалът на лицето ми позволяват такъв, нито мястото за бретон, което ми е лизнато от до. Правила съм опити и стои като козирка.  Joy

# 85
  • София
(Не съм чела цялата тема, дано не е обсъждано назад!)
Какъв е цветът на мацката от снимката към темата - 5-ца, 6-ца?

1. От домашните маски, за съжаление, не усещам съществена разлика в резултата в сравнение с купешките. Иначе обичам маслените, например с бадемово, кокосово масло и др. От така обичаните маски с жълтък, хума, алкохол и т.н косата ми става твърда. Боядисвам я с дрогерийни безамонячни бои.

2. и 3. Бих си направила бретон.

# 86
  • Street of Dreams
Май само на мен не ми се занимава с домашни маски Rolling Eyes

Офф...влязох нещо съвсем друго да пиша по повод на друг пост...ама какво беше...няма да я бъде...днес не ми е ден... Crazy Confused Rage

# 87
(Не съм чела цялата тема, дано не е обсъждано назад!)
Какъв е цветът на мацката от снимката към темата - 5-ца, 6-ца?

1. От домашните маски, за съжаление, не усещам съществена разлика в резултата в сравнение с купешките. Иначе обичам маслените, например с бадемово, кокосово масло и др. От така обичаните маски с жълтък, хума, алкохол и т.н косата ми става твърда. Боядисвам я с дрогерийни безамонячни бои.

2. и 3. Бих си направила бретон.

аз не разбирам много от номерата на цветовете, но след като 2 3 4 са си тъмно кестеняво,натурално, или е 5 или е 6,но с някакъв топъл отенък  Simple Smile от 7-ца нагоре са вече много светлите цветове

# 88
  • В полите на Пирин планина
На мен домашните маски са ми отдавна рутина. При тях ефектът се получава след по-продължителен период от време, но ако човек има търпение, резултатът е чудесен. Особено за по-проблемни, слаби, третирани коси. Аз спасих моята коса след първата ми бременност точно с домашни маски. След хормоналния косопад, който започва след раждането, беше заприличала на метла, оредяла и нямаше никакъв вид. Изправи се до положение тук-там с някоя чупка, която приличаше повече на стърчене.
Кокосовото масло ми заглажда краищата и дължините, а косата изглежда по-плътна и тежка след маска с него. Благодарение на рициновото и бадемовото косата ми се сгъсти, а имаше момент, в който темето ми прозираше. Наистина са малко по-трудоемки, но съотношението ефект-цена мен ме удовлетворява. Ползвам и масова дрогерийна козметика, а също и някои професионални продукти.  Hug

# 89
Лейди, напълно съм съгласна с думите ти за домашните маски. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт